Πληρώνεις(;) παίρνεις το δελτίο σου!

Χθές σας ενημέρωσε πρώτο το PNEWS, για τις αποχωρήσεις πέντε ποδοσφαιριστών από την ανδρική ομάδα του Πιερικού. Σήμερα μετά από έρευνα-διασταύρωση πληροφοριών και διάφορες συναντήσεις με εμπλεκόμενους, αποκλειστικά έχουμε να προσθέσουμε και κάποιες συνταρακτικές λεπτομέρειες που μικραίνουν ακόμη περισσότερο τον Ιστορικό Σύλλογο του Πιερικού μας, και αμαυρώνουν το όνομα του. 
Είναι δικαίωμα κάθε διοίκησης να αποδεσμεύει ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν επιθυμεί να έχει στο έμψυχο δυναμικό της. Το τραγικό της υπόθεσης όμως είναι να κοροϊδεύει τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού, μιλώντας για αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών με ''υψηλά κασέ'' και για παίκτες οι οποίοι δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Μάλιστα επαναλαμβάνει λάθη και πρακτικές τραμπουκισμού που δεν αρμόζουν στον σύλλογο, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι πέραν της άσχημης συμπεριφοράς απέναντι στους γονείς των ποδοσφαιριστών..ΞΑΝΑ-ΖΗΤΗΣΕ και ΈΛΑΒΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ για να αφήσει ελεύθερους τους δύο ποδοσφαιριστές!

Αναλυτικά, ο ποδοσφαιριστής Εμμανουήλ Καραμανώλας (βασικός παίκτης από την αρχή της σεζόν-με 1 γκολ, 1 ασίστ και 6 συμμετοχές) Ενημερώθηκε από την διοίκηση ότι αποτελεί παρελθόν επειδή ο αδελφός του Κώστας Καραμανώλας ζήτησε την ελευθέρας του!
Απορίας άξιο είναι πως η διοίκηση συνδέει την επιθυμία του ενός με τα 'θέλω' του άλλου.

Οι πληροφορίες έρχονται απανωτά και αναφέρουν και άλλα ονόματα (πέρα των πέντε ποδοσφαιριστών) οι οποίοι ή θα αποχωρήσουν οικειοθελώς ή θα ενημερωθούν ότι δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια. Επίσης έχουν ακουστεί και ονόματα προς αποχώρηση και από την διοικητική πλευρά.

Μείνετε συντονισμένοι στο PNEWS, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει μέσα και έξω από την ομάδα του Πιερικού.. που δυστυχώς από ότι καταλαβαίνουμε όλοι... το βαρέλι δεν έχει πάτο!

3 σχόλια:

  1. η αρχη για τα λεφτα εγινε πριν καιρο οταν ''μικρος ταλαντουχος'' ποδοσφαιριστης εφυγε και πηγε σε αλλη ομαδα γ εθνικης ....και τοτε καποιοι μιλησαν για λεφτα.. αλλαπητα ...π@π@ρι@...

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απορία των αγνών φιλάθλων του πιερικού ειναι γιατι δεν παραίτητε η τωρινή διοίκηση του πιερικού.τοσο πολυ αγάπησαν την ομάδα αυτοι οι κύριοι που εχουμε να τους δούμε στις κερκίδες τις ομάδας μας χρονια και ζαμάνια;;;;;; ποσο πολυ μεγαλη αξία εχει το χρίσμα του προέδρου και σια;;;;λεφτα δεν υπάρχουν και το δείχνουν καθε μέρα με τις πράξεις τους.ουτε 50 διαρκείς πουλήσανε και αυτο δείχνει ότι ειναι πλέον το κόκκινο πανί.100 άτομα στις κερκίδες του σταδίου και οι περισσότεροι διχασμένη με το θέαμα που βλέπουν.φτανει πια κύριοι τις διοίκησης επιτέλους κάντε μια Γ.Σ στην εκάβη για να μας πείτε εντέλει τη συμβαίνει στην ομάδα. νίκος μακριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ εδω μεσα να τα λέμε αυτα Νίκο!!!

      Συνοπτικά η κατασταση:

      Πρώτον
      Το μισό ρόστερ την εκανε με ελαφρα...

      Δεύτερον
      Ο κόσμος και τα παιδιά του ΣΟΠ δεν πατανε πια στο γήπεδο...

      Τρίτον
      1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες με αποτέλεσμα 6 βαθμούς και 9η θεση στον όμιλο, συν ο αποκλεισμός στο κύπελλο απο την Πύδνα και είμαστε ακόμη στην 7η αγωνιστική...

      Τέταρτον
      3 παραιτήσεις μελών του ΔΣ και 2 «παραιτήσεις» στις ακαδημίες...

      Πέμπτον
      Ανάθεση καθηκόντων διευθυντού/προπονητού στις ακαδημίες απο μη πτυχιούχους...

      Έκτον
      Διάλυση ακαδημιών με τα «γνωστά τελευταία γεγονότα»...

      Έβδομον
      Κουβέντα απο κανέναν για Γενική Συνέλευση...

      Κατακλείδα... να πώς εξηγείται η απόρριψη Λιναρδή!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!