Συνέντευξη Τύπου του αγώνα Πιερικός-ΑΕ Ιστιαίας


Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη του Πιερικού με 3-0 επί της Ιστιαίας, για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Τους φιλοξενούμενους εκπροσώπησαν ο προπονητής Θανάσης Γουρνάς και ο ποδοσφαιριστής Αργύρης Πουταχίδης, ενώ για τον Πιερικό μίλησαν ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας και ο ποδοσφαιριστής Στέφανος Κραγιόπουλος.
Θανάσης Γουρνάς (προπονητής Ένωσης Απολλωνίου/ Ιστιαίας): «Συγχαρητήρια στον Πιερικό που έχει πολύ μεγάλο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να βρει τα πατήματά του και να επανέλθει εκεί που του αξίζει. Εμείς είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία, ήταν το πρώτο παιχνίδι για εμάς και οπωσδήποτε είχαμε δυσκολίες στο πως θα διαχειριστούμε ένα παιχνίδι Γ’ Εθνικής. Στο α’ μέρος ανταποκριθήκαμε, ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε σε μια φάση με τον Αλεξίου. Στο β’ μέρος, τελείως παράδοξα, είχαμε κακή εικόνα που δε μας αντιπροσωπεύει. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, με υγεία σε όλο τον κόσμο κι εσείς στην Πιερία να μπορέσετε να δείτε ξανά τον Πιερικό στην Α’ Εθνική».
Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Πιερικού): «Πρώτα απ’ όλα, να ευχαριστήσω το συνάδελφο για τα καλά του λόγια για τον Πιερικό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω αυτό τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να μας βοηθήσει με τα χειροκροτήματα και τα «μπράβο», κάτι το οποίο έδωσε ψυχολογία στα νεαρά παιδιά της ομάδας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον Πιερικό. Μια παροιμία λέει «ό,τι βράζει στο τσουκάλι, εκείνο βγαίνει στο κουτάλι». Εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, αντιπαραθέτοντας στην ποιότητα και τα πιο μεγάλα μπάτζετ των άλλων ομάδων, τα «δικά του παιδιά». Αν δείτε, η επίθεσή μας σήμερα αποτελούταν από νεαρά παιδιά, 17-18 χρονών και όμως κερδίσαμε 3-0. Φυσικά αυτό δε σημαίνει κάτι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι. Από τη μια πλευρά είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τα παιδιά προσγειωμένα και από την άλλη να είσαι «πατέρας» και «παιδαγωγός» και να τα εμψυχώσεις. Η φανέλα του Πιερικού είναι πολύ βαριά, έχει πολύ μεγάλο παρελθόν, έχει παρόν και ευελπιστούμε να έχει και μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι είναι αυτή τη στιγμή στον Πιερικό, τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές, γιατί όλοι κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε τους οπαδούς κοντά μας και εγώ τους παρακαλώ να σκύψουν με αγάπη πάνω από αυτή την ομάδα και ο καθένας να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας στήριξαν και ευελπιστώ την άλλη φορά να είναι ακόμα περισσότεροι. 
Με δύο ακόμα ποιοτικές προσθήκες, όπως αυτές των Κραγιόπουλου και Παπαδόπουλου (παίκτες με εμπειρία, ήθος και καρδιά) θεωρώ ότι μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα.
Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν αποτέλεσμα καθημερινής δουλειάς, απέναντι σε μια ομάδα που θεωρώ ότι θα είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος».

Αργύρης Πουταχίδης (ποδοσφαιριστής Ένωσης Απολλωνίου/ Ιστιαίας): «Δεν πιστεύω ότι το τελικό σκορ αφήνει περιθώρια να πούμε κάτι. Το λάθος που κάναμε ίσως ήταν ότι επειδή στο α’ μέρος ήμασταν καλύτεροι, επαναπαυτήκαμε στο β’ μέρος. Συγχαρητήρια στον Πιερικό. Εμείς πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».
Στέφανος Κραγιόπουλος (ποδοσφαιριστής Πιερικού): «Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα γιατί με κάλυψαν οι προηγούμενοι. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Ήμασταν καλύτεροι κατά την άποψή μου, θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους, συμπαίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση. Χάρηκα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου αλλά τους προτιμώ και τους θέλω στα δύσκολα. Είναι το πρώτο παιχνίδι, δε θέλω να πω πολλά. Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε».


katerinisport.gr

Σε λίγο στο pnews, και βίντεο της συνέντευξης τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!