ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PIERIKOSNEWS ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Το PierikosNews (όπως ακόμη και άρκετες άλλες τοπικές σελίδες και ΜΜΕ, πλην απο μια συγκεκριμένη "αγαπημένη" τους, και μια "επισημη") δεν ενημερώθηκαν για την πραγματοποίηση της πρώτης προπόνησης του Πιερικού, που όπως μάθαμε διεξήχθη πριν απο λίγο στο Α'ΔΑΚ. Οπότε αποφασίσαμε να μην δημιουργήσουμε ρεπορτάζ για την εν λόγω συγκέντρωση. Άκομη μια περίπτωση που θυμίζει πανηγύρι και όχι σοβαρή λειτουργία μιας ομάδας που κουβαλαει το Ιστορικό όνομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ, αλλά δυστηχώς όπως έχουμε ξανα αναφέρει, θελει ιδιαίτερη προσπαθεια για να καταλαβεις το μεγαλείο αυτης της ομάδας. Εμείς λοιπόν αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων της ομάδας ΚΑΙ αυτή τη συνεχόμενη λανθασμένη, μη ένδειξης σεβασμού συμπεριφοράς απέναντι στα ΜΜΕ της πόλης, του PierikosNews αλλά και σε εσας τους ίδιους, τους αγνούς φιλάθλους του Πιερικού που επισκέπτεστε εδώ και τεσσερα χρονια την ιστοσελιδα μας και ενημερώνεστε έγκυρα και αληθινά για το καθε τι που αφορά την ομάδα της καρδιάς μας.

10 σχόλια:

  1. PIERIKOSNEWS Η ΝΕΑ Διοικηση λιγω τους εμινε μετα τελος ΕΣΥ ΕΙΣΤΑΙ ΠΙΕΡΙΚΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΠΟΤΑΖ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας παρακαλούμε για λόγους πολύ ευαίσθητους και για το καλό της σελίδας, τα σχόλια να μην περιέχουν προσβολές ή άσχημες εκφράσεις, και είναι κρίμα γιατί σε μερικά γράφονται και σωστα πραγματα. Και σε αντίθεση με καποιους αλλους εμεις θελουμε να ειμαστε σωστοι και να μην προσβάλουμε την προσωπικότητα τους..

      Διαγραφή
    2. Μπράβο σας μου διαγράψατε το σχόλιο τόση ώρα έγραφα...
      Δηλάδη σιγά τι είπα...
      Τόσο πονάω και εσείς μου το διαγράψατε...
      Τι να πω πραγματικά.
      Σας ευχαριστώ...
      ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΙΓΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!
      ΠΟΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
      ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΑΣ...
      Με απογοητεύσατε...

      Διαγραφή
  3. Το σάιτ έχει κάποιες αρχές και ισχυουν για ολους. Οσο για τα Μπινελίκια, δεν μπορουμε να να προκαλούμε την τυχη μας και να δεχόμαστε απειλές για σχολια ή να δινουμε στον καθενα να μιλάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί εσάς απείλησα;
    Είδατε κάποιον να απειλώ;
    Είπα τη μόνη αλήθεια.
    Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
    ΣΟΠ - ΘΥΡΑ 5 ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι εσεις, προς Θεού, αλλοι απειλούν παντα. Και ειναι αυτοι που δεν τους συμφέρουν τα ανωνυμα σχολια που κατακρίνουν.

      Διαγραφή
  5. pierikosnews ότι ωρα και να υπάρχουν εξελίξεις ανακοινωσέ το. Αμάν πια αυτή η προσμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ HAPPY END ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ

      Διαγραφή
  6. Όλοι μαζί συντεταγμένοι και με κοινή γραμμή, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Αν βέβαια επιμείνουν στην επιλεκτική και μονόπλευρη γραμμή τους, τότε θα βρεθούν υπόλογοι απέναντι στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!