Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης στον Πιερικό Αρχέλαο- Αρχισαν τα αγωνιστικά τμήματα

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης του ΠΑΟΚ στον Πιερικό Αρχέλαο!

Το ανδρικό τμήμα του Πιερικού Αρχέλαου προσέθεσε στο ρόστερ της τον πολλά υποσχόμενο σέντερ(2,05-18χρ) Γιώργο Κωνσταντινίδη.

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με το μπάσκετ.Η πρώτη ομάδα του ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος στην οποία και αγωνίστηκε για 10 χρόνια.Τα τελευταία 3 χρόνια στο Μέγα Αλέξανδρο συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα(παιδικό-εφηβικό),με τα οποία έφτασε 3 φορές στο Final4 Θεσσαλονίκης.

Επιλέχθηκε στην Εκασθ(Μικτή Θεσσαλονίκης) και στην Εθνική Ελλάδος Παμπαίδων(2012-2013).Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων και τις επόμενες χρονιές  στα κλιμάκια της Εθνικής Εφήβων.

Τη χρόνια που μας πέρασε(2015-2016) αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με το Εφηβικό που κατέκτησε την 3η παναλλήνια θεση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ξεκινήσανε οι ακαδημίες 

Από την Δευτέρα 22 Αυγούστου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους το Εφηβικό και Παιδικό τμήμα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ με όρεξη και θετική ενέργεια,έχοντας οριοθετήσει τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου  που δεν είναι άλλοι από την διάκριση τόσο εντός ορίων ΕΚΑΣΚΕΜ όσο και εκτός αυτής.Μέσα στην εβδομάδα προστέθηκε και το προπαιδικό τμήμα ενώ παράλληλα έγινε και η έναρξη  της προετοιμασίας του Ανδρικού τμήματος  που αποτελεί την κορυφή της πυραμίδας των τμημάτων του συλλόγου.

Επίσης, την Πέμπτη 25/08/2016 ξεκίνησε η λειτουργία του γραφείου-γραμματείας  για κάθε ενημέρωση και πληροφορία σχετικά με την έναρξη και εγγραφή όλων των τμημάτων του συλλόγου, με ωράριο 5-8 μμ  στο Κλειστό Γήπεδο Σιδ.Σταθμού και στο τηλεφωνο  2351032153 προσωρινά  έως την έναρξη λειτουργίας των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!