ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Κατερίνη 22-8-2016
Κουρνούτης Βασίλειος
Προς ΔΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 

Αγαπητή κύριοι..

Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον αγαπημένο μας Πιερικό, και όταν όλα έδειχναν ότι δεν θα υπάρχει αύριο.. προσφέρθηκα να υπηρετήσω τον σύλλογο με μοναδικό κίνητρο την ανιδιοτελή αγάπη μου.

Δυστηχώς έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα γεγονότα τα γεγονότα είμαι αναγκασμένος να παραιτηθώ από το αξίωμα μου διότι πολύ απλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε ένα διοικητικό συμβούλιο που δεν έχει την υποστήριξη και την καθολική αποδοχή όλων των φιλάθλων της Πιερίας.

Προσφέρθηκα να υπηρετήσω τα συμφέροντα του συλλόγου και όχι να συμμετάσχω σε διαμάχες που δεν οδηγούν πουθενά.

Ο Πιερικός δεν ανήκει σε κανέναν! Και η ευθύνη αυτών που τον διοικούν αλλά και αυτών που θέλουν να τον διοικήσουν είναι τεράστια.

Πάντα ήμουν πιστός στρατιώτης του και έτσι θέλω να συνεχίσω, μακριά απο αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Εύχομαι και ελπίζω όλοι να αναλογιστούν  την ευθύνη απέναντι σ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και να προσπαθήσουν ενωμένοι για την αναγέννηση του, μακριά απο ακρότητες και φωνές που διχάζουν και μικραίνουν το σωματείο.

Κύριοι, επειδή για μένα ο Πιερικός είναι πάνω απο πρόσωπα και συμφέροντα, παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτηση μου από μέλος του διοικητικού συμβουλίου, δίνοντας μου την δυνατότητα να παρακολουθώ τον συλλογο που αγαπω σαν φίλαθλος.. οπως άλλωστε έκανα τόσα χρόνια.

Με εκτίμηση 
Κουρνούτης Βασίλειος 

1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα!
    Ένας - ένας φεύγουν!
    Ο σύλλογος πάει για διάλυση με μαθηματική ακρίβεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!