Συμφώνησε και ανακοινώνεται ο "Σέντε"!

Παίκτης του Πιερικού μπορεί να θεωρείται πλέον ο υψηλόσωμος αμυντικός Γιάννης Σεντεμέντες.

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το PNEWS, ο έμπειρος στόπερ παλιός γνώριμος της ομάδας μας, ήταν σε "στενές επαφές" με την διοίκηση του Πιερικού και έτσι το deal οριστικοποιηθεί σήμερα, όπου και θα ανακοινωθεί επίσημα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό του ποδοσφαιριστή: http://www.transfermarkt.de/giannis-sentementes/profil/spieler/124167

10 σχόλια:

  1. Ο Σεντεμεντες εχει 8 επίσημες συμμετοχές απο το 2009. Απο που και ως που θεωρείται έμπειρος; Σαββιδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλός παίκτης, θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα με την εμπειρία του. Μπράβο τους. Αν έρθουν και οι άλλοι παίκτες που αναφέρονται σε προηγούμενο δημοσίευμα, θα έχουμε λαμπρή πορεία. Στο δρόμο που χάραξε ο εργοτέλης, θα ακολουθήσουμε και εμείς. Με εκκαθάριση του χρόνου κοιτάμε άνοδο με τον κορμό που θα χτίσουμε φέτος.

    Μανώλης Γρηγορίου,
    κάτοικος Θες/νίκης, Πιερικός από παιδί μικρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μανώλη, πιες και ένα τσιπουράκι απο μας! Σαββιδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ Μανώλη που ήσουν τόσο καιρό κρυμμένος; Τα παιδιά από τη Θεσ/νίκη που είναι φίλοι της ομάδας τα ξέρουμε, εσύ μας είσαι άγνωστος και γράφεις προβοκατόρικα. Εδώ διαλυθηκε η ομάδα το ίδιο και τα ερασιτεχνικά τμήματα, όλη η πόλη γύρισε την πλάτη και συ ονειρεύεσαι τον Εργοτέλη;
    Και αν θέλεις να μάθεις ο Εργοτέλης είχε από πίσω έναν Παπουτσάκη και μεις Σαραηλίδη και Κοθουρίδη. Τα μεγέθη είναι πολύ δυσανάλογα για να μπορούμε να τα συγκρίνουμε.

    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτήθηκαν τα παιδιά από τη Θεσ/νικη και μας βεβαίωσαν πως δεν γνωρίζουν κανένα φίλο της ομαδας με το όνομα Μανωλης. Άρα Μανωλη καλά είναι να βρεις άλλο όνομα και πόλη να για να γράφεις. Αφού είσαι τόσο ενθουσιασμένος με τη διοίκηση πιστεύω να πηγαίνεις στη θ5 και να κάνεις και κερκίδα μιας κι εμεις φέτος θα λείψουμε από τα παιχνίδια.
    Καζαντζης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάντια... οι πασίγνωστοι σε Κατερίνη και κερκίδα Πιερικού Σαββίδης Δ. - Ανδρεάδης Α.- Καζαντζής Π. (μερικές φορές και Χ.), ψάχνουν να βρουν τον "άγνωστο Μανώλη". Βρε παιδιά, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί...
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως Διονύση γνωρίζεις ποιος είναι αυτος ο «Μανώλης» απο την Θεσ/νικη, να μας διαφωτίσεις ;;;

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!