80% στήριξης στον Λιναρδή απο τους αναγνώστες του PierikosNews! (Αποτελέσματα γκάλοπ)

Έληξε η ψηφοφορία-γκάλοπ οπού απο χθες η ιστοσελίδα μας ξεκίνησε, ώστε να υπάρχει μια ανεπίσημη εικόνα για το τι ακριβώς θέλει ο κόσμος της ομάδας, και τη θέση έχει πάρει παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις έτσι όπως διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα.
Η κίνηση ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα απο τις 6.400 συνολικές προβολές απο την προηγούμενη και σημερινή ημέρα, υπήρξαν 326 ψήφοι. Οι 260 (δηλαδή το 80% των συμμετεχόντων) τάχθηκαν υπέρ της Γενικής Συνέλευσης και της εκλογής νέας διοίκησης του Λιναρδή. 
Οι 51 δηλαδή το 16% τάχθηκε υπέρ της παραμονής Σαραηλίδη στη διοίκηση. Ενώ το υπόλοιπο 8% εξέφρασε άλλες απόψεις (αναγράφονται στον πίνακα).
Αναλυτικά ο επίσημος πίνακας έτσι όπως μας έρχεται απο την διοργανώτρια σελίδα της ψηφοφορίας.
Το γκάλοπ ήταν κλειδωμένο με αποτέλεσμα να μην μπορεί ένας σέρβερ να ψηφίσει παραπάνω απο τρεις φορές την ημέρα(!)..

Αναλυτικά τα επίσημα αποτελέσματα..


24 σχόλια:

  1. ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο κάποιοι καπηλεύονται το όνομα ,κάποιοι την Ιστορία ,κάποιοι την ανιδιοτελή αγάπη του κόσμου και κάποιοι θεωρούν τον εαυτό τους πάνω από σύμβολα ιερά και όσια αυτή η ομάδα θα δέχεται λάσπη και χτυπήματα...Η ιστορία έγραψε , γράφει και θα συνεχίσει να γράφει όντας ο πιο σκληρός κριτής των πεπραγμένων κάθε διοίκησης...Και αναφέρομαι σε όλους μαζί και έναν έναν χωριστά Πάνω από όλους σας κύριοι πρώην νυν και επόμενοι είναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ.
    ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ, ΠΟΥ Ο κ. Α. ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ,
    ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συντριπτικο το ποσοστο, αλλα μικρη η συμμετοχή του κόσμου...
    Περίμενα τουλαχιστον 1000 άτομα... (συνολο)
    Οπως και να'χει, ο κόσμος μίλησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ως που να φύγουν οι δυνάστες από την ομαδα ΚΑΝΕΙΣ εισιτήριο διαρκείας, ούτε ένα ευρώ στους σφετεριστές και αλλάζοντας διοικούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καραφλός αντιπιερικός ξαναχτύπησε. Τον τσούζουν οι αλήθειες που γράφονται για αυτόν εδώ μέσα και βρίζει τους διαχειριστές και τους αναγνωστες του pierikosnews. Έτσι είναι, όταν έχεις μάθει μόνο να λασπολογείς και όχι να δέχεσαι κριτική χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου. Όταν όμως ναυαγήσει και αυτή του η προσπάθεια να διασωθεί η διοίκηση Σαραηλίδη τότε θα είναι ο πρώτος που θα τον εγκαταλείψει. Έτσι πάντα κάνουν οι θρασύδειλοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που ως τώρα έβαλαν ένα πεντοχιλιαρο στην ομαδα, μιλούν απαξιωτικά για ανθρώπους που τουλάχιστον έχουν μεγαλύτερη οικονομική ευρωστία. Αλλά μυριστικαν παραδακι και τους έπεσαν τα σαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι.... τα γνωστα «λιγούρια» ...
      Αυτά υπαρχουν σε καθε ομαδα... δυστυχώς...

      Διαγραφή
  8. Κανείς διάρκειας, αποχή από το γηπεδο ώσπου να φύγει ή χούντα από την ομάδα μας. Λιναρδη κάνε υπομονη. Οι καταστροφείς πολυ σύντομα θα φύγουν από την ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο καραφλος παίρνει το παραδακι του από τον εργοδότη του στα βόρεια της Κατερίνης και αφού βρήκε έναν αφραγκο πρόεδρο κάνει κουμάντο στην ο αδα που εχθρευεται. Ας τολμήσει να έρθει κάποιος από τους καταστροφείς της ομάδας μας στη ΓΣ που όσο και να την καθυστερήσουν κάποια στιγμή θα έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε καραφλε και πρόεδρος της ομαδας του χρόνου στο τοπικό. Ουστ ρε από την ομάδα. ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ δεν σας θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ή ξεφτιλα του αντιπιερικου σάιτ δεν έχει πάτο. Βρίζει και χλευάζει ανθρώπους που έκαναν 400 χλμ δρόμο κατακαλοκαιρο για να τους ξεφτιλιζεσαι ένας άνθρωπος με τρομερά κομπλεξ. Τρεις είστε αυτοί που στηρίζεται μία σάπια κατάσταση.Καντε ΓΣ για να αποφασίσουν τα μέλη αν ή πρόταση είναι φερεγγυα. Αλλά είστε ΚΟΤΕΣ λυρατες και κρύβεστε πίσω από ενα καταστατικό, για πόσο καιρό ακόμα;
    Δεν σας κάνει ο Λιναρδης; Εσείς οι φράγματος που αν σε γυρίσουν ανάποδα τίποτε σεντς μπορούν μόνο να πέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε δεν σας θέλουμε ΦΥΓΕΤΕ αναξιοι, ριχνετε την ομάδα στο τοπικό και δεν έχετε την τσίπα να φύγετε. Μετά την Σταύρωση έρχεται ή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλη ή πόλη σας γύρισε την πλατη. Δεν
    Πρόκειται να πάρετε ούτε ένα ευρώ. Μόνο ότι σας δίνουν τα αφεντικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει, όποτε και να γίνει. Κι εκεί θα ακουστούν τα πάντα. Έχω βέβαια μια αμφιβολία για το πόσοι θα απομείνουν από τη Διοίκηση του Σαραηλίδη. Καλά για τον καραφλοκόρακα δεν το συζητάω. Θα τα ακούσει και από κοντά. Και εκεί να την δω την ρόμπα την ξεκούμπωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί τον λέτε καραφλό τον άνθρωπο; Τα ξυρίζει για το στυλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο καραφλός είναι σαν την μεταδοτική αρρώστια. Όποια κίνηση στηρίζει, τα κακαρώνει. Α, ρε Σαραηλίδη εσύ τελικά είσαι το μεγαλύτερο θύμα της ιστορίας. Για το πότε θα αρχίσει να σε κράζει ο άλλος από το σάιτ του μόλις την κάνεις με ελαφρά, χαμπάρι δεν θα το πάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο πληρωμένος γλόμπος αποκαλεί το pierikosnews πορνοσάιτ. Γλόμπε, μάντεψε ποια είναι πρωταγωνίστριά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διοίκηση που έχασε με την μια την εμπιστοσύνη από το σώμα που την εξέλεξε. Φοβούνται τόσο την ΓΣ που απορρίπτουν πρόταση για την ομάδα χωρίς να έχουν το δικαίωμα. Τους στηρίζει ότι πιο σάπιο έχει η Πιερία Αλλά όταν δεν θα έχουν Ούτε για διαιτησίες θα ψάχνουν για θύτες Γραφικοί άνθρωποι βρέθηκαν στην θέση του οδηγού της ομάδας την πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της. Αναπολυπτοι στην τοπική κοινωνία με μηδέν αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 20-30 ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΙΟΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μιλάει για ξεφτιλισμένους ο γλόμπος που οποιος τον ταΐζει τον κάνει θεό. Αει τραβα ρε νούμερο σε κανα πανηγύρι που προσπαθείς να μας πείσεις οτι πονάς τον Πιερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H κολοτουμπα «στο ελλαντα» αδερφε, τείνει να γινει εθνικό σπορ...

      ....και που'σαι ακόμα...

      Διαγραφή
  21. Υποψη κ. Σακελλιου Παν.
    Ο Πιερικος ειναι μια καλη ομαδα Α Εθνικης.
    Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια του εφοπλιστη για τον
    Πιερικο( κατα λαθος Γ Εθνικη), χρονια πολλα, αν δεν κανω
    λαθος, για ονομαστικη εορτη.Να μεινετε κοντα στην ομαδα.
    Η Θεοτοκος μαζι σας.
    Συγνωμη και για την ανωνυμια,
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φυσικός χώρος του Πιερικού είναι η Super League (Α' Εθνική)
      Αν όλα πανε καλα, ο Πιερικός θα ανεβει στην Α', διότι εχει πραμα να βγαλει η Πιερία απο παικτες, παντα είχε! Ενα καλό νοικοκύρεμα χρειάζεται και η μιζερια αυτη συντομα θα τελειωσει...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!