Απέκτησε Νίκο Μπαρούτα και Νίκο Λούγκο ο Πιερικός

Δυο 22χρονους ποδοσφαιριστές απέκτησε σήμερα Δευτέρα 25/7 ο Πιερικός.
Ο Νίκος Μπαρούτας με τον πρόεδρο του Πιερικού Τάσο Σαραηλίδη
 Πρόκειται για τον αριστερό ακραίο οπισθοφύλακα Νίκο Μπαρούτα, (γεν. 1994) με θητεία στη Γ΄εθνική και τον ΑΟ Τύρναβο και τον επίσης πρώην ποδοσφαιριστή της Λαρισινής ομάδας με γεμάτη αγωνιστική χρονιά στην ίδια κατηγορία, αμυντικό μέσο Νίκο Λούγκο (γεν. 1994).
Ο Νίκος Λούγκος με τον πρόεδρο του Πιερικού Τάσο Σαραηλίδη
Οι δυο ποδοσφαιριστές είναι προσωπικές επιλογές του νέου προπονητή του συλλόγου μας Μιχάλη Ζιώγα ο οποίος πιστεύει στις αγωνιστικές τους δυνατότητες.
Ο Πιερικός τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

6 σχόλια:

  1. kali arxi sta paidia tis dioikisis kalos ir8ate pedia stin omadara mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίσαν οι κλίκες ξανά - Δώστε βρε ευκαιρία στα παιδιά της πόλης μας να παίξουν μπάλα στον Πιερικό μας.
    Τι είναι αυτό το πράγμα όπου πάει ο εκάστοτε προπονητής φέρνει και τους ποδοσφαιριστές του για να κάνει ομάδα...
    Η διοίκηση να κάνει πιο πολλά δοκιμαστικά για τους νέους και όχι μόνο της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φίλε ειναι καλό να παίζουν παιδιά της Πιερίας στην ομάδα, γιατί συμφέρει και τη διοίκηση από οικονομικής πλευράς, αλλά από την άλλη όταν οι άλλες ομάδες του νομού πήραν την αφρόκρεμα ο Πιερικος δεν μπορεί να πάρει το κατακάθια. Εξάλλου που είναι οι γηγενείς περισινόι παίκτες; Ήταν οι πρώτοι που την έκαναν από την ομαδα. Που ήσουν, όταν για παίκτη που πλήρωσε ή ομάδα περισι για να τον αποκτήσει φέτος απαίτησε και πήρε τζάμπα το δελτίο από την προηγούμενη διοικηση για να πάει σε άλλη γειτονική ο άμαδα;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε 1ον η ομάδα που αποκτήθηκε ο ποδοσφαιριστής δεν εξοφλήθηκε ακόμη.2ον ο παίκτης δεν εξοφλήθηκε τα δεδουλευμένα του γιαυτό εφυγε χωρίς μια.κατάλαβες?
      αν δεν γνωρίζεις ειναι εύκολο να λες οτι θέλεις.
      Ψάξτο λίγο να δείς

      Διαγραφή
  4. Φτάνει πια με το παραμύθι των δικών μας παιδιών, των οποίων οι πατεράδες γίνονται οι χούλιγκαν της κερκίδας κι όταν την επόμενη χρονιά φύγουν εξαφανίζονται και ρίχνουν χολή για την ομάδα από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΡΑΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ή ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!