Δαδάκος: "Νιώθω περήφανος που φόρεσα την φανέλα του Πιερικού!"

Ο επιθετικός Βαγγέλης Δαδάκος ο οποίος πέρασε και αυτός ολόκληρη την περσινή χρονιά στην ομάδα μας, και πλέον ανήκει εδώ και λίγες ημέρες στην ομάδα της Νίκης Βόλου, θέλησε με την σειρά του να ευχαριστήσει τον Πιερικό, τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο του.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο: 

"AIΣΘANOMAI THN ANAΓKH ME TH ΣEIPA ΜΟΥ, NA EYXAPIΣTHΣΩ TO ΔIOIKHTIKO ΣYMBOYΛIO TOY ΠIEPIKOY KAI IΔIAITEPA TON ΠPOEΔPO TOY, ΓIΩTH AΘANAΣIAΔH TO ΠPOΠONHTIKO TIM KAI OΛO TO ΦIΛAΘΛO KOΣMO. NIΩΘΩ ΠEPHΦANOΣ ΠOY AΓΩNIΣTHKA ΦOPΩNTAΣ THN ΦANEΛA TOY ΠIEPIKOY KAI H EΠIΣTPOΦH MOY AΣ BPEI THN OMAΔA ΣE ANOΔIKH TPOXIA"

5 σχόλια:

  1. Τι γίνεται ρε pierikosnews, o Αθανασιαδης δεν μας έλεγε πως κανένα δελτίο δεν θα δοθεί πριν γίνει ή νέα διοίκηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη συγκεκριμένη περίπτωση (όπως και των άλλων έξι) δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς η διοίκηση και να αφήσει τους παίκτες οπου συμφώνησαν με αλλες ομαδες και δεν ηθελαν να συνεχίσουν.

      Διαγραφή
  2. Ο Παπουτσογιανοπουλος πάει Καρδίτσα. Κι αυτός είναι ένας που θα κρατούσε ή ομάδα. Άρα μιλάμε για αφανισμό του περσινού ροστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φανταζομαι η επιστροφη που αναφερει ο πιτσιρικας εννοει στην πολη και οχι στον πιερικο, για να ξερουμε τι λεμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ρε την γνώμη σου θέλαμε για το αν θα ξανάρθει στον Πιερικό και σε ευχαριστούμε που τον αφήνεις να ξανάρθει στην πόλη. κάτι τέτοιοι σαν και σένα φτάσανε την ομάδα σε αυτό το σημείο ....καλή πορεία να έχεις ΔΑΔΑΚΟ όπου και αν πας(νίκη βόλου) και μακάρι να σε ξανά έχουμε στην ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!