Απoχωρήσεις και κρίσιμο ΔΣ!

Ξένα σώματα πρέπει να θεωρούνται πλέον οι δύο ποδοσφαιριστές Θεόφιλος Κουρούπης και Ανέστης Παναγιωτίδης απο τον Πιερικό, καθώς ήδη και οι δύο έχουν έρθει σε συμφωνία με την νέα τους ομάδα (Ρόδο και Σεβαστή αντίστοιχα). 


Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας.
Ενώ όπως πληροφορούμαστε και άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραλάβουν το δελτίο τους και να βρουν μια νεα ομάδα, καθώς η στασιμότητα-αβεβαιότητα και η αναμονή του Πιερικού τους ωθεί στην αποχώρηση καθώς βρίσκονται και σε ευάλωτη θέση για το μέλλον τους. 
Αρκετοί όμως απο την άλλη είναι και αυτοί που κάνουν υπομονή και έχουν εμπιστοσύνη στην διοίκηση ωστε να βρεθει μια λυση στα διοικητικά αυτες τις ημερες και να παραμείνουν στην ομάδα.

Σήμερα στις 19:30 είναι το κρίσιμο ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την αναδιάρθρωση του διοικητικού σχήματος. Εφόσον δεν βρεθεί λύση και δεν υπάρξει πρόεδρος. Πάμε σε άμεση Γενική Συνέλευση. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο οτι δεν θα καρποφορήσει η συνάντηση ενώ παράλληλα θα ασκηθούν έντονες πιέσεις ωστε να αναλάβει το δύσκολο έργο της συνέχειας ενας εκ των αντιπροέδρων ή μελών της διοίκησης...Αν αυτός στηριχθεί.

1 σχόλιο:

  1. Παρασκευη πρεπει να γινει στιν Εκαβη βλεπω ενα Ιολιου να τρεχουμε στιν εκαβη παλει αδικο που εδοσαν τα δελτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!