Θέλει Χάμο ο Πιερικός, τριήμερο δοκιμών από σήμερα!

Στο στόχαστρο του Πιερικού ο μέσος, Σωτήρης Χάμος (πέρυσι Λάρισα και Πύδνα Κίτρους), δοκιμές παικτών από Ζιώγα από Δευτέρα ως και Τετάρτη.
13650398_10207217303452987_1430843251_n
Από σήμερα ξεκινούν τα δοκιμαστικά στους Κατερινιώτες, μέχρι και μεθαύριο (17.00 μ.μ στο γήπεδο, επικοινωνία με τον γενικό αρχηγό, Θανάση Μπασμπανά στο τηλ. 6980075790 για περισσότερες πληροφορίες)... με τον Μιχάλη Ζιώγα να έχει… ορθάνοιχτα μάτια για να εντοπίσει «λαχεία» για το νέο ρόστερ, επιβραβεύοντας τους νεαρούς που θα επιλέξει με υπογραφή συμφωνητικού.
Μετά τον Τροϊρη, στους «μελανόλευκους» θα παραμείνουν και οι Γούτσιος, Τάχος και Σίμος Παπαδόπουλος, ενώ προχωρούν οι συζητήσεις για ενίσχυση.
Τον Πιερικό δείχνει να ενδιαφέρει ο 23χρονος μέσος, Σωτήρης Χάμος, με θητεία σε Λάρισα, Νίκη Βόλου, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ελασσόνα και μέχρι πρότινος στη «γειτόνισσα», Πύδνα Κίτρους.

ArenaPress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!