ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ PNEWS Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΝΟΥ!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
Απάντηση του Προέδρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ προς όλους τους ανώνυμουςγια το αποτέλεσμα της λαχειοφόρου αγοράς
Το κουπόνι με τον τυχερό αριθμό 2543 ανήκε στην κυρία Ελένη Κατσαρέλια από την Κατερίνη, η οποία παρέλαβε το Ι.Χ. TOYOTAAYGO όπως όριζε το αποτέλεσμα της λαχειοφόρου αγοράς από τον υπεύθυνο της λαχειοφόρου αγοράς κ. Μυρωτή Δημήτριο, παραδίδοντας το τυχερό κουπόνι και αποστέλλοντας κατόπιν ευχαριστήρια επιστολή στη διοίκηση την οποία και παραθέτουμε.
                                               

Επίσης σε συνομιλία μας με τον πρόεδρο κ.Αθανασιάδη, θα θέλαμε να ενημερώσουμε στους γνωστούς-άγνωστους κακοπροαίρετους ανώνυμους ότι κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί τους και οι απαντήσεις για αυτούς θα έρθουν άμεσα, πόσο μάλλον στην Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΒΗΣ.
                   Για το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
                                                                   Ο Πρόεδρος

14 σχόλια:

  1. Επυτελους ευχαριστο νεο ειταν τωρα να προχοριση καλα η εκκαθαριση προεδρε μιν μασα καθολου αλα καλητερα μια τηλεοραση η μηχανακη η λαπτο η κινιτο να ειταν το λαχειο και οχι αμαξη αλα μπραβο και παλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε φίλε μην έκαναν λαχειοφόρο με ένα κιλό σπόρια.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς για την ομάδα, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν λάθη αλλά έχουν το σθένος και την ποιότητα να τα διορθώνουν.
    Γιατί τα τελευταία χρόνια χορτάσαμε απο λάθη, δικαιολογίες της πλάκας, λάθη, ψέματα, παραμύθια, λάθη κλπ κλπ...
    Προχώρα πρόεδρε θα πώ κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιερικέ μεγάλε είσαι ο πρώτος στον νομό, οι άλλοι απλώς ακολουθούν από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι πικροχολοι πήραν την απάντηση που έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλη ευθύνη για αυτό το κομφουζιο που δημιουργηθεί έχεις και εσύ pierikosnews, πριν δημοσιεύσεις ο τόση πότε καλό είναι να παίρνεις και τη γνώμη της άλλης πλευράς πόσο μάλλον όταν ο άλλος είναι ο επίσημος πιερικος μιας και φέρνεις και το όνομα του.Ετσι προστατεύεις και διαφυλάσσει την ομάδα της καρδιάς μας.δεν χρειάζεται να λες ότι εγώ είμαι το επίσημο site και από την άλλη να δημιουργείς θέματα από το πουθενά. ΥΓ. Δεν είμαι μέλος της διοίκησης οπαδός ευσυνηδειτος είμαι, ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία. Ελπίζω σε δημοσιευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς δημοσιεύσαμε τα στοιχεία που μας έδωσε η νικήτρια του λαχνού. Ουσιαστικά δηλαδή τον ίδιο τον λαχνό. Επίσης δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε ο επίσημος Πιερικός. Με την προηγούμενη ανάρτηση για το αυτοκίνητο απλά θελαμε όπως ειπαμε να ωθήσουμε την ομάδα να πράξει το σωστο και το εκανε. Σας ευχαριστούμε για την παρατήρηση.

      Διαγραφή
  7. Ο δημοσιογράφος δεν πρεπει να χαϊδεύει τα αυτιά κανενός. Ειναι υποχρεωμένος να λεει τα πραγματα όπως εχουν. Ο καθένας μας μετα βγάζει τα δικα του συμπεράσματα. Το θεμα λύθηκε αφου δημοσιοποιήθηκε. Και ο ασπα γιος φοβέρα θελει....κάποιοι ομως θέλουν να φιμώσουν το pierikosnews γιατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Pierikosnews θα πρέπει πριν δημοσιεύσεις μία καταγγελία να έχεις και τον αντίλογο της άλλης πλευράς. Ενώ και τα άλλα σάιτ πήραν την ίδια καταγγελια, δεν τη δημοσίευσαν πριν πάρουν και την απάντηση του επίσημου Πιερικου. Φυσικά μετά τον ντόρο έκαναν αναδημοσιεύση τη δική σου ανάρτηση χωρίς περαιτέρω σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ξανάλεμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν ώστε να ωθήσουμε την διοίκηση να πράξει το σωστό και να κινήσει τις διαδικασίες παράδοσης το γρηγορότερο δυνατον. Και το έκανε. Δεν ήταν άθεο με στοχο να βλάψει η να κραξει καμια διοίκηση. Ουτε ηταν στημενο οπως λενε μερικοι. Ηταν καθαρά για να βοηθήσουμε και την μια και την αλλη πλευρα. Δεν εγινε έγκλημα. Ωστε να καθομαστε να ψαχνουμε περεταιρω έρευνες.

      Διαγραφή
    2. Σε καμία περίπτωση μην την λέτε καταγγελία.

      Διαγραφή
  9. τέλεια Πιερικάρα όλα πήγαν καλά με τη λαχειοφόρο δεν είναι και εύκολο. Φόρτσα Πιερικάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο και παλι στην επιτυχημενη διοικηση, που παρεδωσε ενα
    τοσο ακριβο δωρο.Οχι σαν κατι παλιους δηθεν παραγοντες( β Εθνικη), που ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ με το Ροτζεριο (μεταγραφικο πατατρακ πρωτοφανες).
    ΥΓ1- Ο Παπουτσογιαννοπουλος ΙΙ ειναι παικτης με ηθος , σε
    υψηλο αγωνιστικο επιπεδο.
    Υ.Γ. 2 Σαλπιγγιδης (Μπαλντοβαλιεφ, Ογκουνσοτο, Ροτζεριο)
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!