ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση ανακοίνωσε τη δικαίωση  του Πιερικού για τους -6 βαθμούς ακυρώνοντας τους και τυπικά μετά πολύ καιρό ανυπομονησίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
1. Δέχεται τυπικά και κατ' ουσία την αίτηση με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 7139/24.02.2016, του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ για εξαφάνιση, άλλως ακύρωσης της απόφασης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, που αφορά την μεταφορά και έκτιση ποινής αφαίρεσης έξι (6) βαθμών από την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο Ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ και κατά κάθε άλλης συναφούς πράξης της ΕΠΟ. Ακυρώνει την προσβαλλόμενη πράξη των οργάνων της καθής. Διατάσσει τη μη κατάγνωση σε βάρος του αιτούντος σωματείου ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ της ποινής αφαίρεσης έξι (6) βαθμών, που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Πλέον ο Πιερικός στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ'Εθνικής τερματίζει 5ος με 54 βαθμούς.

5 σχόλια:

  1. Αυτή ή δημοσίευση είναι απάντηση σε όσους αμφησβητουσαν τις ενέργειες της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na poume efxaristw sthn epo gia thn dikaiwsh...eftixws pou apofasisan toooso nwris k dn mpike o pierikos se mpelades olh thn xronia!!!poso zwa.....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τωρα Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕ 5 ΘΕΣΗ 54 βαθμους και ο θεπρωτος πηγε 6κτοςμε 52 βαθμους τωρα Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ +4 ΟΜΑΔΕΣ ΓΤ ΜΑΛΟΝ 2ΟΜΙΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΧΧΙΛΕΑ ΝΕΟΚΕΣΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΗ ΣΤΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΔΑΤΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΗ ΓΙΑΦΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΟΜΑΔΑ 👏👏👏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O PIERIKOS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σε διοίκηση και νομικό τμήμα για την επιτυχία της απόφασης . Από την άλλη πλευρά με λυπεί η τόσο μεγάλη καθυστέρηση της έκδοσης απόφασης , δηλαδή εάν είμαστε -5 από τον πρώτο , ύστερα από αυτή την απόφαση θα είμαστε πρωταθλητές???? Ένας λόγος της γενικότερης παρακμής της πατρίδας μας είναι και η καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης από τα αρμόδεια όργανα . ONLY PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!