ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ:ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Σε επικοινωνία που είχαμε με την διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, μας επιβεβαίωσαν οτι για να μπορέσουν να παρθούν στόχοι για την νεα χρονιά, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα της εκκαθάρισης του Πιερικού. Ο φάκελος έχει ήδη κατατεθεί απο τους δικηγόρους   με τα απαραίτητα χαρτιά και προς στιγμής υπάρχει έντονη στασιμότητα αν και οι υπεύθυνοι επι του θέματος είναι αισιόδοξοι ότι η εκκαθάριση θα πάει σε ονομαστικό κατάλογο και ότι ο ερασιτέχνης δεν θα έχει καμία υποχρέωση. Έτσι σε αυτή τη περίπτωση θα μπορεί να προσελκυθεί η ομάδα απο επενδυτές και να θέσει στόχους ανόδου.
Απο την άλλη υπάρχει και μια περίπτωση να χρεωθεί ο ερασιτέχνης την εκκαθάριση πράγμα που αυτό φυσικά δεν θα το εγκρίνει. Έτσι με αυτό το ενδεχόμενο ο Πιερικός θα παραμείνει μέχρι νεοτέρας στη Γ Εθνική με ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Πάντως η διοίκηση συνιστά ψυχραιμία και υπομονή ώστε να έρθουν οι αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας.

Επίσης διαψεύδεται το ότι αποχώρησαν ποδοσφαιριστές απο την ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κανένα δελτίο σε κάποιον ποδοσφαιριστή ώστε να μπορεί να αποχωρήσει..

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω ότι το κείμενο αυτό δεν εκφράζει τη διοίκηση του Σ.Φ.Κ Πιερικός,γιατί οι ανακρίβειες είναι πάρα πολλές. Τι θα πει δηλαδή ότι ο Πιερικός δε θα εγκρίνει την περίπτωση να χρεωθεί ο ερασιτέχνης την εκκαθάριση; Η εκκαθάριση είναι μία συγκεκριμένη διαδικασία και ας μην ασχολούνται όλοι με αυτό και κυρίως αυτοί που δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!