Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου Παναγιώτη Αθανασιάδη στο Ο.Β!

Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης πέρυσι το καλοκαίρι ανέλαβε Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού επικεφαλής ενος Δ.Σ που προέκυψε με την στήριξη του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, και μετά απο πολλές άκαρπες Συνελεύσεις όπου κανένας δεν έμπαινε μπροστά   η ιστορική ομάδα της Κατερίνης κινδύνεψε να μην πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Ο υποβιβασμός του Πιερικού προέκυψε ανορθόδοξα, όμως η ομάδα έπρεπε να σταθεί όρθια για πολούς λόγους και τελικά τα κατάφερε υπο την καθοδήγηση του Δ.Σ που αν και άπειρο μπήκε στα βαθιά και "έσωσε" το όνομα του Πιερικού ποδοσφαιρικά στο Πανελλήνιο .
 
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού Παναγιώτης Αθανασιάδης μιλώντας χθες στο "Ο.Β" είπε τα εξής:
Πέρυσι το καλοκαίρι αναλάβατε την διοίκηση του Ερασιτέχνη Πιερικού ποια είναι η γενική αποτίμησή;
Με τον υποβιβασμό της ΠΑΕ Πιερικός πέρυσι έγινε η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη προκειμένου η ομάδα να σταθεί όρθια και να μην οδηγηθεί στα χειρότερα.
Έγιναν επανηλειμένες Γενικές Συνελεύσεις και προέκυψε ένα σχήμα υπό την παρότρυνση και την στήριξη του Δημάρχου  Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
Ο Πιερικός έπεσε στην Γ’ Εθνική λόγω μη συμμετοχής του στα πλέϊ άουτ όπου θα μπορούσε να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία.
Αυτό έγινε και η ιστορική ομάδα εγκαταλείφτηκε στα αζήτητα από τους προηγούμενους παράγοντες που διοικούσαν τα τελευταία χρόνια τον Πιερικό.
Αναλάβαμε χωρίς κανένα δελτίο το περασμένο καλοκαίρι.
Προσπαθήσαμε από το μηδέν και χτίσαμε στο παρά πέντε μια ομάδα που στάθηκε με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα.
Υπήρχε σοβαρός κίνδυνος η ομάδα να μην προλάβει τις προβλεπόμενες ημερομηνίες να κατέβει στο Πρωτάθλημα.
Η πορεία του Πιερικού στο φετινό πρωτάθλημα σας ικανοποίησε σαν Διοίκηση;
Όταν χτίζεις μια ομάδα από το πουθενά είναι λογικό να μην έχεις το τέλειο.
Προσπαθήσαμε πάρα τα προβλήματα να έχουμε μια πορεία αντάξια του Πιερικού χωρίς όμως να γνωρίζουμε στο ξεκίνημα ότι ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο μιας και αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί από την ομάδα λόγο της εγκατάλειψης – απόσυρσης του Πιερικού από την Β’ Εθνική.
Αν και ήσασταν άπειροι Διοικητικά σαν παράγοντες καταφέρατε να σταματήσετε την κατρακύλα του Πιερικού.
 
Είσαστε ευχαριστημένοι από την τελική κατάταξη;
Μετά την δημιουργία της ομάδας καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και ο Πιερικός είχε μια καλή παρουσία αφού δεν χρειάστηκαν οι 6 βαθμοί που του αφαιρέθηκαν αγωνιστικά και ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η ομάδα έχει απαλλαγεί από το βαθμολογικό άγχος και σαν Δ.Σ κοιτάζουμε την επόμενη χρονιά.
Απομένει μια αγωνιστική για να πέσει η αυλαία, αυτή η Διοίκηση θα συνεχίσει και την νέα χρονιά;
Ήμασταν μια διοίκηση που παρά τις δυσκολίες φέραμε σε αίσιο πέρας την φετινή περίοδο.
Εμείς εκλεγήκαμε το καλοκαίρι για 2 χρόνια στο τιμόνι του Πιερικού.
Το να είσαι στο Δ.Σ. του Πιερικού δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Χρειάζονται παράγοντες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανηλημένες υποχρεώσεις της λειτουργίας της ομάδας που είναι αυξημένες.
Σαν Πρόεδρος έχω την διάθεση και το μεράκι να συνεχίσω και την νέα χρονιά χωρίς όμως να προεξοφλήσω την συμμετοχή κάποιων μελών στο Δ.Σ. ώστε να έχουν πιο ενεργό ρόλο.
Λόγω των έντονων φημών αλλά και τοποθετήσεων κάποιων άλλων παραγόντων ομάδων  για πιθανή τους συνεργασία με τον Πιερικό, τι έχετε να πείτε;
Τα όσα γράφηκαν κατά καιρούς για δήθεν συγχώνευση της ομάδας με άλλες ομάδες του Νομού μας έχω να πω ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.
Το να κουβεντιάζεις για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα του Νομού δεν σημαίνει κάτι.
Είναι λογικό σε επίπεδο Προέδρων να γίνονται συναντήσεις και συζητήσεις με πολλά θέματα.
Το ποδόσφαιρο προχωρά και ο Πιερικός που είναι η κυρίαρχη ομάδα του νομού φυσικά και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων.
Ο Πιερικός είναι πάνω απ’ όλους μας.
Κανένας δεν μπορεί να μιλά εξ ονόματος της ιδιότητας του και να συμπεριφέρεται σαν να είναι ο Πιερικός δικό του "μαγαζί".
Όσοι φέρθηκαν με αυτό το σκεπτικό οδήγησαν τον Πιερικό στην μιζέρια και στην δυσχερή θέση που εμείς το καλοκαίρι τον παραλάβαμε.
Τι μέλει γενέσθαι την επόμενη χρονιά;
Η δυναμική που εμπνέει ο Πιερικός είναι τεράστια.
Όμως για να προχωρήσει η ομάδα εκ του ασφαλούς θα πρέπει να απαλλαγεί από τα οικονομικά βαρίδια του παρελθόντος.
Έναν ολόκληρο χρόνο δεν έγινε τίποτα για τα χρέη παρά τα όσα ακούστηκαν και υποσχέθηκαν οι προηγούμενοι από εμάς στην Γενική Συνέλευση του περασμένου καλοκαιριού.
Δεν έγινε εκκαθάριση από εμάς γιατί τα χρέη που βαραίνουν την ΠΑΕ τα επωμίζονται οι Διοικήσεις που την έφεραν σε αυτό το οικονομικό αδιέξοδο.
Όσο αφορά το κομμάτι του Ερασιτέχνη που εμείς αναλάβαμε θα το φέρουμε σε πέρας με τον ποιο συμφέρον τρόπο για τον Πιερικό.
Είχατε την στήριξη του κόσμου;
Θέλαμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά στην ομάδα.
Οι φίλαθλοι θα πρέπει να στηρίξουν τον Πιερικό που βαδίζει σταθερά πάνω σε υγιείς βάσεις.
Ζητάμε την συμπαράστασή τους και τους θέλουμε δίπλα μας.
Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε θέαμα και να ξαναπάμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που της αρμόζει η μεγάλη ποδοσφαιρική της διαδρομή.
Οικονομικά εμείς σαν Δ.Σ. εκπληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας.
Δεν χρωστάμε σε παίκτες και σε τρίτους.
Βοήθησαν οι Πιεριείς παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, όμως ορισμένοι που διαφημίστηκαν σαν "χορηγοί" δεν τήρησαν τα συμφωνημένα και έπαιξαν για μια ακόμη φορά παιχνίδι στην πλάτη της ομάδας που "λένε" ότι την πονάνε και την αγαπάνε.

7 σχόλια:

  1. Δεν βγάζει κανένα νέο η συνέντευξη δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προεδρε να ακολουθήσει κι άλλη συνέντευξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκάβη αναλυτική θα υπάρξει... εκτός αν θέλετε μια συνέντευξη (στο Pierikosnews) που να ολοκληρώνει την παραπάνω.

      Διαγραφή
  3. Πρόεδρε έπρεπε να τα χωσεις καλα με ονόματα οσοι δν εβαζαν λεφτα απο παλιές δοικιση τι χρωστανε και η ομάδα δεν θα μπορει να βγη β εθνικη δεν θα κανουμε μαγκες μια ομαδα απο τιν Πιερία μας βρυσανε μετα καλα και εμεις θελουμε συχονευση καλητερα να κανουμε μια ομαδα γιανα είμαστε 3η4 θεση και καλο ποδοσφαίρο και η κερκιδες να ειναι 3.χιλιάδες πιερικαρες και ετση θα βγει το χρήμα και του παραχρονου να βγη η ομαδαρα μας β εθνικη να εχει χρηματα απο τον φιλαθλο εση να εχεις καπια χρηματα απο πολλές πινακιδες χωρογιες και δν χριαδετε να ματονεις μονο εσυ ολοι πρεπει αλα να το κανουν αυτο οχι παραμύθια του αεραα και ενα δυνατο Δ.Σ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προεδρε να μας πεις με ονοματα ποιοι βαλαν το χερι στην τσεπη και πληρωναν εξοδα της ομαδας πρεπει να ξερουμε και ποιοι ηταν αυτοι που υποσχεθηκαν να βαλουν λεφτα από την διοικηση και δεν εβαλαν τιποτα μονο να ησαν στην διοικηση επισης να μας πεις ποιοι είναι αυτοι που τρεχαν για την ομαδα μεσα κι εξω με ότι συνεπάγεται πρεπει η αληθεια να ακουστει γιατι ακουγονται πολλα και διαφαρα 15 ατομα συμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τη συνέντευξη έγινε ένας απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Αυτά που ήταν να πει τα είπε ξεκάθαρα χωρίς να αναφέρει ονόματα (Νιωπας, Γαβριδης). Από κει και πέρα για το τι θα συμβεί την επόμενη περιοδο, πρέπει να είναι το θέμα μιας άλλης συνέντευξης. Pierikosnews πιστεύουμε ότι αξίζεις να έχεις αυτή την αποκλειστικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για αυτούς που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν και διαφημίστηκαν από τον Πιερικό χωρίς να δώσουν ούτε ένα ευρώ, εγώ αν ήμουν διοίκηση έκανα το εξής: Θα τους έπιανα όμορφα και ωραία και θα τους έλεγα: "Μάγκες, ή θα στηρίξετε και την νέα σεζόν την προσπάθεια πληρώνοντας για φέτος και για του χρόνου, ή σας κάνουμε ρόμπα. Διαλέξτε. Χρήμα ή ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!