Πέεφ: «Δεν… φταίμε εμείς! Παίζαμε για την πάρτη μας!»

Μια από τις πιο «ηχηρές» μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού στη Γ΄ Εθνική ήταν ο Όλιβερ Πέεφ. Ο 29χρονος Σκοπιανός μέσος, με θητεία σε Αγροτικό Αστέρα και Καρδίτσα (από έξι μήνες πέρσι στη Φουτμπολ Λιγκ) ανέβασε τη… στάθμη στον Πιερικό με την ποιότητα και την εμπειρία του και μιλά στην «Α» για τη φετινή σεζόν.
Ο Πέεφ, που πέτυχε το πρώτο γκολ για τους Κατερινιώτες προχθές στο διπλό στη Φιλιππιάδα, ανέφερε αρχικά: «Στη Φιλιππιάδα «καιγόταν» ο αντίπαλος για βαθμούς και πλέον είναι σε θέση υποβιβασμού, αλλά δεν… φταίμε εμείς! Παίζαμε για την πάρτη μας, ο Πιερικός είναι μεγάλο κλαμπ, με ιστορία και κόσμο, δεν κάνει χάρες. Στην Ελλάδα ίσως κάποιοι νομίζουν… διάφορα σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι φυσιολογικό που κερδίσαμε, ήμασταν ανώτεροι και μας βοήθησαν τα δυο γκολ στο πρώτο μέρος. «Καθαρίσαμε» νωρίς, εμείς το κάναμε εύκολο. Ο διαιτητής ήταν κακός, έπαιζε έδρα, αλλά το ξεπεράσαμε. Αποβλήθηκα κακώς και δεν παίζω με τον Οπούντιο, εντός στο τελευταίο ματς, όπως και ο Κουρούπης. Κάναμε καλά ματς φέτος, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες, όπως δυο φορές με τον Καραϊσκάκη». «ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!»
Για να καταλήξει ο Σκοπιανός χαφ (έπαιξε ακόμα σε μεγάλες ομάδες της πατρίδας του και στην Τουρκία), που πέτυχε πέντε γκολ φέτος: «Μας επηρέασε πολύ η ιστορία με την επιστροφή ή όχι των έξι αφαιρεθέντων βαθμών. Βαρεθήκαμε να… περιμένουμε για μήνες! Είχαμε άγχος και νευρικότητα, αν τους είχαμε και το ξέραμε, ίσως είχαμε άλλες βλέψεις. Λογικά όχι για τίτλο, αλλά για τριάδα ή τετράδα. Και χωρίς αυτούς όμως, σωθήκαμε εύκολα. Είχαμε μικρό ρόστερ, πολλούς νεαρούς και ξεκινήσαμε αργά το καλοκαίρι. Υπήρχε απογοήτευση από την περσινή πτώση και η πορεία μας ήταν… νορμάλ, βάσει συνθηκών. Απλά φυσιολογική, χωρίς να συνιστά επιτυχία, δύσκολα θα κάναμε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω ακόμα αν μείνω του χρόνου, είναι νωρίς, εξαρτάται και από άλλες προτάσεις. Προσωπικά, θα ήθελα να συνεχίσω, αρκεί να είναι υψηλοί στόχοι, για άνοδο. Μη χαθεί άλλος χρόνος, για μένα και την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Ήρθα κατ’… εξαίρεση, λόγω του ονόματος του Πιερικού». 
ΤΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΚΙ Την Κυριακή εντός με τον Οπούντιο Μαρτίνου, ο Νίκος Ζαλίκας δεν υπολογίζει και στους Χρήστο Καράμπελα, Κώστα Κώτσια και Δημήτρη Κωνσταντίνου, που στρατεύονται άμεσα. Παράλληλα, ο πρόεδρος Γιώτης Αθανασιάδης ψάχνει… συμπαίκτες για να πορευτούν μόνοι οι «μελανόλευκοι» και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για εκκαθάριση (χθες είχε ραντεβού με δικηγόρο, για να αναλυθούν νομικό πλαίσιο, δικαιώματα, υποχρεώσεις και επόμενα βήματα).

Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!