Πιερικός-Οπούντιος Μαρτίνου 0-2 Με ήττα έπεσε η αυλαία!

Δε κατάφερε να κλείσει με νίκη τη χρονιά ο Πιερικός που με πολλές αλλαγές στο σχήμα του ηττήθηκε με 2-0 στην Κατερίνη από τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Η ομάδα της Πιερίας έπαιξε με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση της, εκ των οποίων κάποια έχουν αγωνισθεί μόνο σε τοπικά πρωταθλήματα και δεν είχαν ποτέ συμμετοχή σε εθνικές κατηγορίες.


Έτσι ο έμπειρος Οπούντιος βρήκε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος και να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι.

Στο πρώτο γκολ των φιλοξενουμένων η πίεση ψηλά έφερε την μπάλα στο Δέδε που με τακουνάκι έβγαλε σε θέση βολής τον Πέππα που σκόραρε με σουτ και στο 75’ ο Δημητρέλλης κλέβοντας την μπάλα από τους αμυντικούς κατάφερε να πλασάρει και τον Γκεβρέκη για το 0-2.

Στο 85’ το Μαρτίνο θα μπορούσε να κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη νίκη του όταν ο Κακάβας κέρδισε πέναλτυ, ο Πέππας όμως δεν μπόρεσε να νικήσει κι αυτή τη φορά τον νεαρό Γκεβρέκη που απέκρουσε σωτήρια.

Πιερικός: Γκεβρέκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γούτσιος (62’ Παναγιωτίδης), Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροΐρης, Αποστολίδης, Γιαλαμίδης, Δαδάκος, Κατσιαμήτας (84’ Μάρκο), Νταντίνης (58’ Τσιώλης).

Οπούντιος Μαρτίνου: Γιουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Νικολόπουλος, Τσέλλος, Δέδες, Κακάβας, Καταραχιάς (80’ Ζαχαρόπουλος), Πατσαρούχας (53’ Ραπάι), Πέππας, Μαλέρδος (71’ Δημητρέλλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!