ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, η τελευταία προπόνηση τακτικής εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Δωτιέα οπού σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς με νίκη ο Πιερικός ξεκαθαρίζει την κατάσταση στη βαθμολογία και κατά 90% παραμένει στη κατηγορία χωρίς να έχει ανάγκη τους 6 βαθμούς που ούτως η άλλως θα επιστρέψουν. Όλοι μέσα και πλήρες ο Πιερικός μετά απο καιρό.


Σήμερα πραγματοποιείται τακτική αγώνα, ασκήσεις με την μπάλα, τρέξιμο και δίτερμα. Τα θετικά για τον ερχόμενο αγώνα είναι οι επιστροφές των τραυματισμένων Πέεφ-Κατσιαμήτα και των τιμωρημένων Παπουτσογιαννόπουλο-Τροίρη. Έτσι ο Νίκος Ζαλίκας μπορεί να τρίβει τα χέρια του, καθώς μετά απο πολύ καιρό έχει πλήρες ρόστερ στην αποστολή του. 

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η αποθεραπεία οπού εκεί θα βγει η αποστολή.


Την Κυριακή λοιπόν στις 16:00μ.μ. στο γήπεδο του, ο Πιερικός δίνει έναν σημαντικό αγώνα και αρκετός κόσμος με ενδιαφέρον θα τον παρακολουθήσει, για αυτό και ΔΕΝ θα υπάρξει LIVE του PierikosNews, καθώς θεωρούμαι ότι ο κόσμος πρέπει να ακολουθήσει την ομάδα στο γήπεδο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Για αυτούς που είναι μακριά θα υπάρξει live ενημέρωση στο facebook page της σελίδας.

Υ.Γ Στην προπόνηση βρέθηκε και ο άτυχος της χρονιάς Άκης Γεωργίου, ο οποίος περιμένει πως και πως να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους κάτι που ίσως θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα, εκεί οπού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του στο γήπεδο.

1 σχόλιο:

  1. Τι συνεβη ρε παιδια και γραψατε αυτα στο φεισμπουκ; Ποιος σας απειλησε οτι θα σας κλεισει το σαιτ; Καλυτερα να μιλουσατε με ονοματα να ξερουμε με ποιους καργκιοζιδες εχουμε να κανουμε'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!