Παλικαρίσια νίκη, και καλό Πασχα!

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του ο Πιερικός για το Πάσχα, καθώς με αρκετή καλή εμφάνιση (ειδικά στο 1ο ημίχρονο), κέρδισε την ομάδα του ΑΕ Καραϊσκάκη με σκορ 1-0 στο 90ο λεπτό, όταν ο Κουρούπης εκτέλεσε πέλαντι το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, και αφού προηγήθηκε ένα ακόμη άστοχο σου, ήρθε ο Κωνσταντίνου και πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα, αφού παράλληλα πανηγύρισε και το έκτο προσωπικό του τέρμα για φέτος!

Πλέον ο Πιερικός που έχει "αράξει" στην 7η θέση με 45 βαθμούς, μπορεί να κοιτάζει και την 6η θέση του Ρήγα που απέχει 2 βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική ο Πιερικός θα επισκεφτεί την Άρτα, καθώς θα αγωνιστεί με τον τοπικό Εθνικό Φιλλιπιάδας.

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κωνσταντίνου, Κώτσιας, Πέεφ(Τροΐρης), Καράμπελας, Αποστολίδης(Παναγιωτίδης), Δαδάκος(Κατσιαμήτας).

ΑΕ Καραισκάκη: Σικαλιάς, Μεντής, Λάμπρου,Αβραμίδης, Διβάνες, Κόλλινς, Γυφτοκώστας, Γεωργιάδης, Ευαγγέλου, Χαριτίδης, Μποτωνάκης.


8 σχόλια:

  1. Ή ομάδα ήθελε τη νίκη αλλά με τους περισσότερους παίκτες να βρίσκονται σε κακή μέρα, ή νίκη ήρθε λόγω της βαριάς φανέλας.Ο Καραισκακης έδειξε πολύ καλά στοιχεί περισσότερο μεσοεπιθεικα. Το γκολ ήρθε στο 90 αφου ο Σικαλιας απέκρουσε το πέναλτι του Κουρουπη η μπάλα και διαδοχικά σουτ του Καραμπελα για να ρθει ο Κωνσταντινουπολίτικης με κεφάλια να ανοίξει το σκορ. Στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια ας πάρουν συμμετοχή και παιδιά που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή. Το μυαλό όλων είναι πλέον οι διοικητικές εξελίξεις που θα υπάρξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητηρια στο site ωραια περιγραφη τον αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψαμε μόνο το φύλλο του αγώνα, χωρίς παραπάνω ρεπορταζ διότι υπάρχει 48ωρη απεργία των ΜΜΕ, την ίδια στιγμή που κάποιοι δεν γραψανε καν τίποτα. Στη συνέντευξη Τύπου μόνο το PierikosNews βρέθηκε απο τον τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό. Όπως και να' χει ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  3. NA ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΧ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΩΡΙΣ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέτρια εμφάνιση. Ή ομάδα έπαιξε όμως για την ιστορία της. Πρώτος παίκτης ο Ιορδανίδης απέναντι σε μία επιθετική και ποιοτική ομάδα. Ή χρονιά κύλησε όπως σχεδιάστηκε το καλοκαίρι, Άρα διοικητικά πηγαμε καλά, ότι υποσχέθηκε το τήρησε. Άνετη παραμονή και συνεπής στα οικονομικά. Τώρα να δούμε από δω και πέρα τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Ο ΝΙΩΠΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά που είναι οι γκρινιαρηδες; Α ξέχασα θα εμφανιστούν σε κάποια αποτυχία της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό Πάσχα σε όλους όσους αγαπούνκαι σέβονται αυτή την ομαδα και την ιστορια της
    Ευχή και ελπίδα μας να την αφήσουν οι υπόλοιποι που σκέφτοντε μονο τον εαυτότους ήσυχη να βρει το δρόμο της
    Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!