Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο το πρωί η προετοιμασία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την 30ηαγωνιστική του πρωταθλήματος για το εντός έδρας παιχνίδι στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης  την Κυριακή 10/4/16 και ώρα 16:00 με τον ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑ. Η αποστολή θα γευματίσει αύριο Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι κι έπειτα θα αναχωρήσει για το Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Θα απουσιάσουν οι: ΔημηνάςΤσιμήτρηςΣεμιτσίδηςΧατζηδίμπας και οι τραυματίες Γεωργίου, ΚατσιαμήταςΠαπατολίκας. Ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Νίκος Ζαλίκαςανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή: ΦιρινίδηςΓκεβρέκης, Παπουτσογιαννόπουλος,Κουρούπης, Ιορδανίδης, ΚώτσιαςΠέεφΠαπαδόπουλος Σ., Νταντίνης, Ανδρέου, ΔαδάκοςΓιαλαμίδηςΤροϊρηςΤσιώλης, Καράμπελας, Αποστολίδης, ΠαναγιωτίδηςΓούτσιος, Τάχος, Κωνσταντίνου.
                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ερώτηση προς απάντηση. Γιατί στην σύνθεση του πιερικού βάζετε τον μικρό Δημηνά όταν αυτός ακόμα αγωνίζεται με την παλιά του ομάδα. Πού ανήκει τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αγωνίστηκε ο Δημηνάς ακόμα με τα χρώματα του Πιερικού

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!