ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 0-2 ΣΤΗΝ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Μεταμορφωμένος παρουσιάστηκε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στα Τρίκαλα. Καθολική ήταν η υπεροχή του ΠΙΕΡΙΚΟΥκαι στα 90΄ λεπτά απέναντι στην Α.Ε. ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ στην Οιχαλία Τρικάλων με σκορ 0-2όπου θα μπορούσε να είχε διαμορφωθεί σε 3 και 4 τέρματα μετά από τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο.
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι επιθετικά αναγκάζοντας τον αντίπαλο να είναι θεατής. Στο 27΄ ο Δαδάκος έγραψε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 35΄ ο Αποστολίδης έγραψε το 0-2 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν ώστε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ με περισσότερα τέρματα, έχοντας την υπεροχή στο γήπεδο και παίζοντας γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο μεταμορφωμένος σε όλες του τις γραμμές. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους ελάχιστους φιλάθλους του που ακολούθησαν την ομάδα στην Οιχαλία Τρικάλων οι οποίοι ακολουθούν τον ΠΙΕΡΙΚΟ σε όλα τα εκτός παιχνίδια του. Επίσης ευχαριστεί την διοίκηση της Α.Ε. ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία στην αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ ΜΕ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ.
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ!

Η ενδεκάδα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ: ΦιρινίδηςΓούτσιοςΚουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου(Νταντίνης86΄),Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Αποστολίδης, Δαδάκος(Παναγιωτίδης72΄), Καράμπελας, Τσιώλης(Γιαλαμίδης78΄).

                                                                                  

3 σχόλια:

  1. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΊΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους για την νίκη , στρέφουμε την προσοχή μας για την επόμενη αγωνιστική με τον Δωτιέα Αγυάς . Στηρίζουμε με την παρουσία μας την ομάδα , only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά ο γκρινιάρης δεν εμφανίστηκε; Α ξέχασα βγαίνει από την τρύπα του μόνο στις ήττες της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!