Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ                      ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ: ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ,ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ, ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Π.Π.Π.,  ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ,  ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ, ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ.
Αντίστοιχα:
 
Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015/2016 της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας του 2ου ομίλου των ερασιτεχνικών σωματείων,   θερμά συγχαρητήρια σ’ όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας για την άνοδό σας και επιστροφή στην επαγγελματική κατηγορία της Football League.


Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την πρόκρισή σας στον τελικό του κυπέλλου των ερασιτεχνικών σωματείων της Ελλάδας  2015/2016, θερμά συγχαρητήρια σ’ όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής ιστορικής επιτυχίας, δίνοντας αίγλη και ξεχωριστή αξία και τιμή στην διοργάνωση του κυπέλλου και στην Πιερία μας. Ευχόμαστε και κυπελλούχοι. 

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015/2016 της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΟ, θερμά συγχαρητήρια σ΄ όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας για την άνοδό σας στη Β΄ Εθνική κατηγορία Γυναικών της ΕΠΟ.

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015/2016 της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας τουπρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή επιτυχία και άνοδο στη μεγάλη πρόκληση για το σύλλογο της Πιερίας μας στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015/2016 της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Α΄ κατηγορία.

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης 2015/2016 της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Α΄ κατηγορία. 

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση της τρίτης και τέταρτης θέσης μετά από αγώνες μπαράζ 2015/2016 της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Α΄ κατηγορία. 

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015/2016 της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Β΄ κατηγορία. 

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης 2015/2016 της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Β΄ κατηγορία.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του νομού μας για τη φιλότιμη προσπάθεια και συμμετοχή στα συναρπαστικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας και στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ και φυσικά τα εγκάρδια συγχαρητήρια στη διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ, δίνοντας όλοι μαζί αίγλη και ξεχωριστή αξία και τιμή στη διοργάνωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στην Πιερία μας   
                                                    Γραφείου Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!