ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ -6 ΒΑΘΜΩΝ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Στις 17 ως 19 του μηνός είναι οι κρίσιμες ημέρες του Πιερικού για τα δύο σοβαρά θέματα που υπάρχουν στο τραπέζι της διοίκησης.. 

Έτσι, ο καιρός για να ανοιχτούν οι φάκελοι, πλησιάζει.. και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα θα μεταβεί το τριήμερο 17-19 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Παναγιώτης Αθανασιάδης με τους δικηγόρους που έχει αναλάβει η ομάδα για τα αυτά τα δύο κρίσιμα θέματα.

Αρχικά στις 17 του μήνα θα παρθεί η δίκη για τους -6 βαθμούς, την επόμενη ημέρα θα βγει επίσημη απόφαση επι του θέματος.

Ενώ στις 19 του μήνα, θα υπάρξει συνεδρίαση με θέμα την εκκαθάριση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, και εκεί τα στελέχη της ομάδος μας θα προσπαθήσουν να φύγουν απο την πόρτα της ΕΠΟ με μια συμφωνία-λύση που θα μπορεί θα κάνει τον Πιερικό να ανασάνει. Οι πληροφορίες του PierikosNews για το θέμα αυτό έχουν ως εξής:

Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα προσπαθήσει μαζί με ισχυρή δικηγορική συμπαράσταση να βρει συμφωνία ''επιβίωσης'' του Πιερικού και η πρόταση θα είναι να...

  • Ξεκινήσει η σημερινή διοίκηση του Πιερικού και να αναλάβει το 20% της εκκαθάρισης, και απο εκεί και πέρα να μπορεί να δημιουργήσει την πολυπόθητη νεα ΠΑΕ εφόσον του χρόνου η ομάδα θα κοιτάξει ''ψηλά''.
  • Αυτή η συμφωνία εφόσον είναι πιθανή και θα ματώσει η διοίκηση για να την φέρει πίσω στην Κατερίνη, θα πρέπει να συμφωνηθεί εως τον Ιούλιο οπού θα υπάρχει ο παλιός νόμος, καθώς μετά τον Ιούλιο ο νέος νόμος του Κοντονή δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά τον Πιερικό, εφόσον δεν ξεκινήσει εκκαθάριση μέχρι τότε, την επαναφορά του στις επαγγελματικές κατηγορίες..

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ -6...

  • Όπως ... καιρό τώρα, έτσι και τώρα η διοίκηση, τα στελέχη και οι δικηγόροι, καθώς και πηγές απο την Αθήνα, κάνουν λόγο για δικαίωση του Πιερικού με συνοπτικές διαδικασίες.



PierikosNews.gr
_____________
Γ.Σιδηρόπουλος


11 σχόλια:

  1. Τι λέτε ρε? τι πίνετε και δε μας δίνετε?? χαχα Ποιός βγάζει αυτή τη μπουρδολογία και την αναπαράγετε με το θέμα της εκκαθάρισης?
    Και για ποιόν ΣΦΚ αναφαίρεστε? Εκκαθάριση η ΠΑΕ του Παπαδόπουλου χρειάζεται όχι ο ΣΦΚ. Και ξέρετε πόσα είναι τα...μύρια για να γίνει αυτό με το νέο νόμο? Και το ψηλά να κοιτάξει η ομάδα όταν θα πρ΄πει να πληρώσει πρώτα ο Παπαδόπουλος ΙΚΑ και Εφορία για να ρυθμιστεί το 20% προς τρίτους και ποδοσφαιριστές?? Τι είναι αυτά που λέτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πηγές καθαρά Διοίκησης και οχι δικά μας λόγια του αέρα, εσύ λογικά είσαι δικηγόρος έτσι; Κανένας γνωστός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά δεν έχει σχέση ποιός είμαι εγώ και το τι λέει η διοίκηση της ομάδας. Σχέση έχει ποιά είναι η πραγματικότητα. Δέστε την περίπτωση του Άρη Θεσσαλονίκης που έκανε το ίδιο πράγμα. Έπεσε στη Γ΄για να γλιτώσει τα χρέη προς τρίτους. Μια του κολλάει την εκκαθάριση το ΙΚΑ, μια το δημόσιο γιατί έχουν βάλει το μάτι το αθλητικό κέντρο στο Ν. Ρύσιο. Εδώ ιδιόκτητο δεν υπάρχει να πάρουν τίποτα. Άρα θέλουν χρήματα. Ποιός θα τα δώσει όταν ξεπερνάνε το εκατομμύριο σε ευρώ?? Να κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός με ιστορίες που απλά μας μπερδεύουν? Για ποιό λόγο γίνονται όλα αυτά και δεν λένε την αλήθεια?

      Διαγραφή
    2. Αυτό που γράφεις δεν έχει κανένα νόημα. Μάλλον εσύ μπερδεύεσαι γιατί δεν ξέρεις τι είναι η εκκαθάριση.

      Διαγραφή
  3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια γραφετε για τον νεο νομο Κοντονή,μεχρι τον Ιούλιο κλπ.
    Πείτε στην διοίκηση επειδή αναπαράγετε αυτά που λέει οτι οταν ο Πιερικός προβιβαστεί και πάλι σε επαγγελματική κατηγορία, οταν δηλαδή χρειαστεί να γίνει και πάλι ΠΑΕ,ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΜ που ειχε στην προηγούμενη λειτουργία του σαν ΠΑΕ.ξΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ? ψάχτε το λίγο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η διοικηση για να το λεει θα εχει μιλησει με νομικους και ελπιζω να πηγε σε σωστα ατομα τωρα γιατι καποιοι εδω μεσα λενε οτι δεν γινετε δεν καταλαβαινω η μαλλον δεν θελω να καταλαβω γιατι ο πρωην μεγαλομετοχος ειναι ο μονος που εχει συμφερων να μην γινει ποτε αυτη η εκκαθαρισει και να ερθεει στην εκαβη το καλοκαιρι αυτος και τα τσιρακια του να μας πουν μαλακιες πχ.θα κανω εκκαθαρισει σε 3 μηνες απο λογια χορτασαμε να το ξερετε κυριε πρωην μεγαλομετοχε τωρα μονο εργα θελει ο κοσμος να υλοποιουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Me poious nomikous exei milisei i dioikisi ore zagari
      Me ton Ntonti kai ton Euaggelato?
      Gelaei o kosmos
      Apo tin alli o xontros koita to sumferon tou, afou i ekkatharisi gi auton kai ton kafetzi simainei fulaki
      Tis filakis ta sidera einai gia tous leventes

      Διαγραφή
    2. Εσύ δεν ξέρεις καλά καλά πώς γράφεται η εκκαθάριση θα κρίνεις και τον Ευαγγελάτο τώρα; Άσε ρε μεγάλε.

      Διαγραφή
    3. Xero omos pos graferai I fulaki
      Graferai me ipsilon zontovolo

      Διαγραφή
    4. Από αγράμματους δικηγορους χορτάσαμε

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!