Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Κ15

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΙΔΙΚΟΥ τμήματος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, τον προπονητή Κωνσταντίνο Κραγιόπουλο,  το τεχνικό επιτελείο, τους εφόρους και τον υπεύθυνο ακαδημιών για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Αποδείξατε ότι με υπομονή και επιμονή φθάσατε στην επίτευξη του στόχου σας έχοντας πίστη και αυτοπεποίθηση κρατώντας τον ΠΙΕΡΙΚΟ ψηλά στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας όπου συμμετέχετε με επιτυχία.
        Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο παιδικό τμήμα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στους εφόρους και σ΄ όλο το τιμ της Ακαδημίας. Τέτοιες εμφανίσεις προάγουν το ποδόσφαιρο αυτών των ηλικιών και βάζουν τα θεμέλια για το πιερικό ποδόσφαιρο. Μπράβο παιδιά σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια αποδείξατε ότι με υπομονή και δουλειά κατακτούμε το ποθητό αποτέλεσμα. Είστε άξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!