Φιλική εξάρα με χατ-τρικ Δαδάκου!

Ξεμούδιασε ο Πιερικός σήμερα το απόγευμα σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο απέναντι στην ΑΕ Ποντίων κερδίζοντας την με 6-0. 

Με μια εξαιρετική εμφάνιση απο τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και αυτούς που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ενώ αγωνίστηκαν και δύο νεαροί απο την Κ17, οι Γιώργος Γαλανόπουλος και Ηλίας Μάρκου. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καμπερίδης σίγουρα έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση αυτή, και αισιοδοξεί για το μέλλον και το βάθος της ομάδας. Οι σκόρερς του Πιερικού ήταν οι Βαγγέλης Δαδάκος (τρια γκολ), Αλέξανδρος Κατσιαμήτας (δύο γκολ) και Ραφαήλ Γούτσιος (ενα γκολ).

Πιερικός: Γκεβρέκης, Γούτσιος, Τάχος, Γιαλαμίδης, Γαλανόπουλος, Χατζηδίμπας, Τροίρης, Νταντίνης, Κατσιαμήτας, Δημηνάς, Δαδάκος.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Παπατολίκας, Σεμιρτζίδης και Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!