Κοντά ο Λεωνίδας Μπίλης!

Πολύ κοντά στην άμεση αντικατάσταση του Γιώργου Καμπερίδη βρίσκεται η διοίκηση του Πιερικού, με το απόλυτο φαβορί να είναι το όνομα του Λεωνίδα Μπίλη!

Ο Κατερινιώτης τεχνικός ''κυκλοφορεί ελεύθερος'' και πληροφορίες μας λένε ότι αυτός ενδέχεται τελικά να είναι ο αντικαταστάτης του Γ.Καμπερίδη. Επίσης να επισημάνουμε- και δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι στους τελευταίους τέσσερις αγώνες του Πιερικού, ο Λεωνίδας Μπίλης ήταν στις κερκίδες του γηπέδου και παρακολουθούσε την ομάδα.

Μείνετε στο PierikosNews για περισσότερα..

14 σχόλια:

  1. Α καλα. Τωρα έπεσε η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο χαμηλά θα πέσετε ρε; Φάγατε τον Καμπερίδη για να φέρετε Μπίλη; Γιατί; Για να πάρετε το τριχίλιαρο από το θείο του; Τόση πείνα έπεσε; Να το χέσω το καλό κλίμα και τις σαχλαμάρες που λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλέ δεν ξέρω αν και ποσό μπορεί να προσφέρει ο Μπιλης., αλλά τα περί τριχιλιαρου είναι αηδιες και αν είσαι Κατερινιώτης πρέπει να έχασες πολλά επεισόδεια από το σήριαλ του θείου. Φυσικά και δεν Συμφωνώ και γω με Μπιλη, γιατί το να φύγει από Νίκη και Καλαμάτα κάτι λέει από μόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έντάξει, ίσως στο θέμα "τριχίλιαρο" και "θείος" να είμαι λάθος, αλλά γενικά δεν υπάρχει προπονητής Μπίλης. Απλά δε μπορεί το παιδί. Μακριά!

      Διαγραφή
  4. καποιον αλλο παρτε ρε παιδια εκει στην διοικηση οχι οτι εχω κατι προσοπικο αλλα κατι δεν κολαει κοιταξτε και αλλου πριν κανετε το βημε με τον μπιλλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛΗ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΠΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΜΠΙΛΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΟΣΟΙ ΗΑΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΝΕ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όχι ακομη επιλογή προπονητη τωρα θελουμε ηρεμια για τον αγωνα με το κιτρος τα παιδια θα τα δωσουν ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Μπιλακο ......άντε αγόρι στην Καλαματα σε ψάχνει ο Γεωργουτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προτού πάρετε τον Μπίλη εκεί στην διοίκηση του πιερικού δείτε αυτό το τ βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=o_6_wkEmbWg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παρτε αλλον δεν κανει γαι τον πιερικο αυτος πηγε καλαματα εδιωξε τους μισους παιχτες πηρε αλλους και δεν σταρωσε νικη 5 αγωνηστικες αυτον θα παρουμε εμεις ελεος ποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ντρέπεσαι ρε συ Μπιλακο . Μόλις σε κυνήγησαν από την Καλαματα γύρω γύρω από τον Πιερικο , κολιτιλικια με παράγοντες λογάκια δεξιά και αριστερά " η ομάδα δεν παίζει μπάλα" τα γνωστά δικά σου κολπάκια. Άντε βρε αέρα . Και μόλις αναλαβεις ξέρεις εσύ....η ομάδα δεν έχει φυσική κατάσταση ,είναι αδουλευτη... ξέρεις από αυτά τα κολπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. *Παιδιά καταλαβαίνουμε την έντονη ανησυχία σας και τον προβληματισμό σας, για την ολη κατάσταση που μας ήρθε εντελώς ξαφνικά. Αλλά σας παρακαλούμε μην εκφράζεστε χυδαία για έναν άνθρωπο, όποιος είναι αυτός και έχει σχέση με το ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το "μοναστήρι" να είναι καλά. Πιστεύω πως θα άρχισαν ήδη τηλέφωνα από μανατζαραιους για να προτείνουν προπονητές στην ομάδα. Ας μην βιαστεί ή Διοίκηση γιατί θα έχει να διαλέξει μεσα από πολλές προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!