Άνετη πρόκριση με δύο νίκες στην τρίτη φάση η Κ15!

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Κ-15) ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Άνετη πρόκριση με δύο νίκες στην τρίτη φάση
Με χαρακτηριστική ευκολία προσθέτοντας δυο ακόμηνίκες στο ενεργητικό της προκρίθηκε στην επομένηφάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ η ομάδα Κ-15 του Πιερικού τερματίζοντας πάλι όπως και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτηθέση του νέου ομίλου που σχηματίστηκε.
Στον πρώτο αγώνα κέρδισε άνετα τον ΑγροτικόΑστέρα με 4-1 με τους Σκαμαγκά και Ελεζάι να σημειώνουν από δυο τέρματα, και να δημιουργείφάσεις για να πετύχει αλλά τόσα .
Μετά από ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο που έληξε 1-0, ο Πιερικός επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του στο δεύτερο ημίχρονο  και με οδηγό την πολύ καλήαπόδοση των ακραίων επιθετικών του(Ελεζάι και Παπαδόπουλου Μ.) δεν άφησε κανένα περιθώριοαντίδρασης στην πεισματάρα ομάδα του Αστέρα η οποία απλώς κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής
Στην επόμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την ακαδημίατου Ντίνου Κούη με τον Πιερικό να αρκείτε και με ισοπαλία για να περάσει στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι εξελίχτηκε σε ένα επιθετικό μονόλογο για τον Πιερικό σκοράροντας από τέσσερα τέρματα σε κάθε ημίχρονο φτάνοντας στο τελικό 8-1έχοντας μάλιστα και επιθετικό πλουραλισμό καθώς επτάποδοσφαιριστές του χριστήκαν σκόρερ.
Ελενίδης, Γκατζούνης(2)και Μαυρίδης οι σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο, Παπαθανασιου, Φουντουκίδης,Βασιλάκης και Καλαϊτζής σκόραραν με την σειρά τους στο δεύτερο.
Η λήξη του αγώνα βρήκε τους νικητές να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλούςαγώνες τον επόμενο αντίπαλο τους.
Σπουδαίες εμφανίσεις από τους πιτσιρικάδες της ομάδος αντάξιες του συλλόγου που εκπροσωπούν στο ανταγωνιστικό και σωστά οργανωμένοπρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα βγάζοντας ενέργεια, θέληση και αγωνιστική πειθαρχία στο γήπεδο ,αποδίδοντας όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο δείγμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται όλο τον χρόνο στα τμήματα υποδομής του Πιερικού.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΟΣ
Κραγιόπουλος Κων/νος (Προπονητής)
Κοκίτσι,Ελενίδης,Τσέτσιλας,Τολιάς,Παντζιάλας,Κατσάρας,Κουλολι,Γκουτζιούλης, Γκατζούνης, Μαυρίδης, Παπαθανασίου, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Μ. ,Ελεζάϊ, Βασιλάκης, ΣκαμαγκάςΦουντουκίδηςΚαλαιτζής, Λάϊος 
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!