ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ 1-1 (VIDEO)


33 σχόλια:

  1. Φοβερά ρεφλεξ ο φιρινιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά σιγά θα πείτε ότι το έφαγε επιτιδες για να βγει διπλο ημίχρονο,ας σταματήσουμε να βλέπουμε φαντάσματα και ας στιριξουμε τα παιδιά,άλλωστε ο Γιάννης το είπε ξεκάθαρα προχθές ότι σταμάτησαν τα παλιά. Καληνύχτα. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το έγραψα για αυτο. Απλά δεν τον θεωρώ καλό τερματοφύλακα και σε καμία περίπτωση καλύτερο απο τον Παπατολίκα. Το γκολ που έφαγε αυτο δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μηπως πρεπει να παιξει από την αρχη και ο Παπατολικας καμια φορα εξαλου τερματοφύλακας β εθνικης ητανε για να μπει και ο Παπατολικας από την αρχη σε καποιο ματς ας γινει με τον Αιγινιακο να παιξει ο Παπατολικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιος παπατολικας ρε παιδιά ο άνθρωπος ήταν τόσα χρόνια γελάει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το οτι ο παπατολικας ειναι φανταρος κ απουσιαζε σας λεει κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχως στην ομαδα υπαρχει μια κλικα που ανεβοκατεβαζει προπονητες και αποτελεσματα με την ανοχη? της διοικησης η δεν ξερουν η δεν μπορουν να τους σταματησουν.Εγω πιστευω το δευτερο.Οσο καλοπροαιρετος να εισαι βλεποντας και τον προτερο εντιμο βιο σε εισαγωγικα ορισμενων και να θες να μην κακολογησεις θα το κανεις.Ερωτηση προς το τεχνικο τιμ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.Αυτος ο Παπατολικας τοσο χαλια ειναι ?Βασικος εδω και τρια χρονια στον ΠΙΕΡΙΚΟ της Β δεν αξιζει μια ευκαιρια στον ΠΙΕΡΙΚΟ της Γ?Η μηπως επειδη ειναι ο μονος περυσινος μαζι με τον Σιμο και δεν ειναι με την κλικα εχει αυτη την αντιμετωπιση?Οσο για τους οψιμους ΠΙΕΡΙΚΑΡΕς ποδοσφαιριστες μας που βγαινουν και λεν για καποιους προηγουμενους ας το βουλωσουν καλυτερα γιατι ολη η Κατερινη ξερει ποιοι ειναι και τι εχουν κανει και στο φιναλε δεν ειναι δικη τους δουλεια να κρινουν καποιους οι οποιοι δεν ηταν δα και οτι καλυτερο αλλα βαλαν την ψυχη την υγεια τους και τα λεφτα τους μεχρι την τελευταια μερα που επεσε η ομαδα και οχι 10 και 20 χιλιαριακα αλλα περιουσιες.Ειναι τυχεροι που η Κατερινη δεν ειναι ουτε Λαρισα Βολος Αγρινιο η Γιαννενα γιατι οχι στην πολη δεν θα βγαιναν αλλα ουτε μεχρι τα διοδια δεν θα εφταναν.ΥΓ Ακουσα ψιθυρους οτι ολη η κλικα περιμενει πως και πως το παιχνιδι με τον οπλαρχηγο γιατι τετοια πρεμουρα ?Προσεξτε στον ΠΙΕΡΙΚΟ παιζεται και οχι στην Καισαρεια και στο Κιτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν από την περσινή ομάδα δεν υπάρχει κανείς φέτος, θα βλέπουμε διάφορα προβλήματα στην ομάδα τα οποία σε ένα βαθμό είναι και φυσιολογικά. Πάντως ο στόχος της ομάδας μην ξεχνάτε επιτεύχθηκε. Μέχρι τώρα μαζεψαμε 41 αγωνιστικούς βαθμούς και η ομάδα υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν από τώρα σωμενη. Όσο για τον αγώνα με τον οπλαρχηγό ας μην έχουμε αυταπατες. Εμείς αδιαφοροι και αυτοί να καίγονται τι λέτε να γίνει. Ή διαιτησία από τώρα άρχισε να τους παίζει ευνοϊκά και θα τους πάει μέχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω λεω να κανουμε πειραματα να βαλουμε τον παπατολικα.προλαβαινουμε να πεσουμε..να κανει και το δυο στα δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος παικτης του Πιερικου τα τελευταια 9 χρονια εχει αλλαξει 11 ομαδες?
      Μερικα πραγματα δεν θελουν ιδιαιτερη σκεψη για να καταλαβουμε τι γινεται

      Διαγραφή
  11. Έχει ξεφύγει η κατάσταση ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιαννης Φιρινιδης23 Μαρτίου 2016 στις 2:33 μ.μ.

    25 παιχνίδια βασικός κ με την καλύτερη αμυνα εχω δείξει το τι είμαι οποίος γουστάρει να προσβάλει κ να κανει κ να ράνει δικαιώμα του κ γούστο κ καπέλο του κ για όσους ζορίζονται ας πιούνε σόδα πάλι.για μια κακή εκτίμηση κ ένα λάθος δικό μου που στοίχισε στην ομάδα δυο βαθμούς θα ζητήσω συγνωμη απο τους αγνούς φιλάθλους μας κ αυτούς που στέρησα θα τους δώσω σε αλλο ματς τωρα τα υπόλοιπα δεν τα βλεπω γιατί αυτη που γράφουν δεν υπάρχουν με ανωνυμία
    με εκτίμηση Φιρινίδης Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. den xreiazete na apantas se kanenan Gianni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην γινεσται ρε μικροπρεπείς ποια δηλαδη τι οταν ένας παίχτης κανει μια λάθος κίνηση πρέπει να κράζετε επειδή δεν έχετε τιποτα καλητερο να κάνετε το παιδι εχει βγάλει τόσο παιχνίδια μαζι με τα υπόλοιπα παιδιά και κάνουν μια πολυ καλή προσπάθεια με τα δεδομένα που υπάρχουν! Και βγαίνει και επώνυμα και σας απαντάει κιολας το παλικάρι σε εσάς τους "ανώνυμους" έλεος ποια ασχοληθείτε με την ομάδα του νόμου μας και όχι με προσωπικά προβλήματα που μπορει να έχετε με των καθένα αυτο δεν ειναι ποδόσφαιρο ! Μπράβω σε όλοι την ομάδα και τους παράγοντες γιατι προσπαθούν και δεν μένουν στην χολή του καθενός! Παμε πιερικαραααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Γιάννη άστους να λένε ότι θέλουνε είσαι ο καλύτερος. Άκου εκεί διπλό ημίχρονο και πράσινα άλογα.αυτοι νομίζουν ότι κάνεις και πλάτες στην διοίκηση συνέχισε έτσι εμείς όλοι οι άγνοι φίλαθλοι μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απάντηση στον Ανώνυμος23 Μαρτίου 2016 - 9:05 π.μ.:
    Αυτοί οι "προηγούμενοι" για τους οποίους δε δέχεσαι κριτική από ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίζεις υποτιμητικά "όψιμους πιερικάρες", αυτοί λοιπόν οι "προηγούμενοι" που όπως λες βαλαν την ψυχη την υγεια τους και τα λεφτα τους, είσαι σίγουρος, ότι δεν είναι κι αυτοί οι "προηγούμενοι" τυχεροί - πολύ τυχεροί που δεν είμαστε Αγρίνιο, Λάρισα ή Γιάννενα γιατί θα είχε τελειώσει κι αυτών ο βίος και πολιτεία πολύ νωρίτερα και επεισοδιακά;
    Η τωρινή διοίκηση κάνει λάθη, πολλά λάθη, ίσως μάλιστα κάποια από αυτά να μην είναι και εξ αμελείας, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αθωώνει την καταστροφική τελευταία διοίκηση της ΠΑΕ, την χειρότερη διοίκηση ομάδας σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη την τελευταία 20ετία.
    Και ναι! Όλη η Κατερίνη ξέρει τι κάναν οι "προηγούμενοι", έχεις δίκιο σ' αυτό. Γι' αυτό και ΟΛΗ η Κατερίνη δεν πατάει πια στο γήπεδο από πέρσι και πρόπερσι και δύσκολα θα ξαναγυρίσει.
    ΥΓ Το ξέρεις ότι ακόμη κι αν γράφεις ανώνυμα,κάνει μπαμ το ποιος είσαι ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσείς που είστε Πιερικαρες και κρίνεται συνέχεια την ομάδα θέλω να δο πόσοι θα πάτε στο Αιγίνιο εκεί πρέπει να είστε Πιερικοί και όχι να κρίνουμε τους παίκτες μας συνέχεια όλο χαζομάρες σχολεία κάνετε .ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΙΕΟ Η ΠΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΑΣΟΥ ΕΒΡΙΔΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΤΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΒΛΑΚΕΣ ΕΠΕΞΕ 10%-90% KAI δεν του δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Δαδάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο που δεν μας δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Δαδάκου γτ δν ειπατε κατη και κρινεται τους πεκταις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσύ που κρίνεις διοίκησεις και τους πάντες να φανταστώ στην ζωή σου δεν έχεις καταφέρει τπτ αν πάλι νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από μας έλα να αναλάβεις την διαχείριση της ομάδας να βάλεις ένα ευρώ από την τσέπη σου μέχρι τότε κάνε κάνα σχόλιο ανώνυμο να γουστάρεις άλλη ευχαρίστηση δεν σε βλέπω να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενω εμείς που αγωνιουσαμε για το μέλλον της ομάδας το κατακαλοκαιρο, κάποιοι άλλοι κάνανε τα μπάνια τους έπιναν την φραπεδιά τους. Οπότε δεν δικαιούνται για να μιλούν. Όταν μάλιστα διαχειρίζεται τις τύχες ενός ερασιτεχνικού σωματείου που έχει μόνο υποχρεώσεις. Εμείς τα μέλη αυτούς εκλεξαμε και τυγχάνουν μέχρι και σήμερα της εμπιστοσύνης μας. Οποίος έχει εναλλακτική και καλύτερη λύση ας κάνει υπομονή μέχρι τη Γ.Σ. του Μαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δυο σχολια με αφορμη το viral video. Συγχαρητηρια στη διοικηση για την τιμη του εισητηριου. Ο αθλητης Φιρινιδης θυμιζει τον αξεχαστο τερματοφυλακα Αλεκο Κωστικο( Α Εθνικη, 1975- 1978).Τα σχολια στην πολη για την παρουσια της ομαδας του κ. Ζαλικα ( και εξωαγωνιστικα),ειναι θετικα.( Αηττητη εκτος Κατερινης).Τοση υποκρισια για τον αγνο κοσμο της ΘΥΡΑΣ 5? Αφου ο ευτραφης( σαν Καλπακιδης και Πειδης) της ομαδας απο την Αγχιαλο πηγε και στη συνεντευξη τυπου. 2 τελευταια λογια, συγχαρητηρια για την πολυ καλη ιστοσελιδα σας, να εχετε επιτυχιες.( Αυτος που τα εστειλε στο SPOR FM κανενας θαυμαστης του Λακη Σημαιοφοριδη θα ηταν). ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να έκοβες τα ληγμένα χάπια???
      Σε πειράζουν και δεν το πήρες χαμπάρι

      Διαγραφή
  22. πολύ περίεργη σιωπή από παντού για το σημερινό παιχνίδι!!! ούτε ένα ρεπορτάζ....έστω ένα σχόλιο....πόσο γρήγορα ξεχάστηκε ο Ιτσιος ο Νιοπας !!! σσσσσσσσσσσσσσσ ησυχία θα μας καταλάβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατι δεν εχει live σημερα παίδες; Δεν εχει καλό σήμα στο Αιγινιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τσοντάδικο ΧΧΧ «Γιάννης Παραλυκίδης» στο Αιγίνιο
    Είσοδος δωρεάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τουλάχιστον ηταν πολλα τα λεφτα Άρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με προκαταβολή το φιλικό 2-1 με το χωριό!

      Διαγραφή
    2. Έτσι παντα έντιμα και ηθικά.

      Διαγραφή
    3. Αν είχαμε σήμερα τον χοντρό του Πύρασου δε θα τρώγαμε ούτε ένα.

      Διαγραφή
  26. Φυρινιδη μπορει να έφαγες τρία αλλα τουλάχιστον ηταν "έντιμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ντροπη σας ρε σημερα δειξατε τον πραγματικο εαυτο σας ντροπη ρε Φιρινιδη να φορας την φανελα του Πιερικου και να λεγεσαι ποδοσφαιριστης ντροπη γιατι εισσι και Πιεριης.Ντροπη σας να μαλωνετε στο γηπεδο για το σκορ ντροπη ρε να παιζετε στοιχημα την ομαδα σας ντροπη σας διοικουντες που τους ανεχεστε η σιωπη σας και η μη ληψη ριζικων αποφασεων και αλλαγων σας καθυστουν υπολογους στην ιστορια της ομαδας.Νικο Ζαλικα παρε αποφασεις πριν ειναι αργα ξεκαθαρισε τα λαμογια να σωθει η ομαδα.Οι περυσινοι εχθροι γιναν τωρα φιλοι τα ξεχασατε τα περυσινα με τις καταρες στο Νιωπα και στον Ιτσιο?Αλλα καλα μας κανουν τετοιοι πουθεναδες που ειναστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!