Στα Playzone ο Πιερικός!

Συνεχίζει με ευχάριστα αισιόδοξους ρυθμούς τις επισκέψεις του ο Πιερικός.

Σήμερα Παρασκευή υπήρχε έντονη δραστηριότητα. Αρχικά το πρωί όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η πολύτεκνη οικογένεια του Πιερικού βρέθηκε στο 2ο ΕΠΑΛ. Στη συνέχεια προπονήθηκε στο στάδιο για την προετοιμασία του αγώνα με τον Αχέρων Καναλακίου που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Ενώ το απόγευμα στις 5:30 ολόκληρο το συγκρότημα του Γιώργου Καμπερίδη βρέθηκε στα γήπεδα της ακαδημίας "PlayZone". Εκει πάντα μέσα σε ένα όμορφο κλίμα, οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού με τους νεαρούς παίκτες των ακαδημιών αγωνίστηκαν μεταξύ τους, ενώ γονείς και ανθρώποι της ομάδας καρακολουθούσαν και χειροκροτούσαν την μεγάλη αυτή προσπάθεια που πραγματοποιεί η ομάδα του Πιερικού!













4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ . ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΡΥΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν υπάρχει διοικητική ηρεμία τότε τα πράγματα θα συνεχίσουν να καλυτερευουν σε όλους τους τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές όλων αυτοόν των κινήσεων
    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΓΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!