ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ: ''Η Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ, Β ή Α' !

Συνομιλία είχε σήμερα το μεσημέρι ο Κωστής Ραπτόπουλος με τον διαχειριστή του PierikosNews Γιώργο Σιδηρόπουλο, για την εικόνα της ομάδος του Πιερικού στον αγώνα κυπέλλου με τον Αιγινιακό, οπού ο γνωστός αθλητικογράφος απο την Θεσσαλονίκη παρευρέθηκε στο γήπεδο.
Αναφέρει με το γνωστό του χιούμορ (πάντα), το πως είδε ο ίδιος την ομάδα με τα δικά του μάτια και τι πρέπει να πράξει η ομάδα για να επιστρέψει, επίσης δίνει μεγάλο βαθμό υποστήριξης στον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη και την δουλειά που κάνει, και τέλος αναφέρει κατηγορηματικά ότι ο Πιερικός δεν είναι ομάδα Γ' Εθνικής, αλλά να παλεύει στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. 
Απολαύστε το ηχητικό της συνομιλίας στην αποψινή εκπομπή ''Της κακομοίρας'' στο Ράδιο Μετρόπολις 95.5 με τον Κωστή Ραπτόπουλο και Γρηγόρη Κόκκινο.


Υ.Γ Στο τέλος ο Κωστής μας δίνει υπόσχεση ότι θα παρευρευθεί και στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ανάμσα στον ΠΙΕΡΙΚΟ και την Πύδνα Κίτρους...(δεν υπάρχει στο ηχητικό)


3 σχόλια:

  1. Αυτά είπε ο Ραφτόπουλος για τον Πιερικό. Όχι σαν μερικούς κομπλεξικους δικούς μας που προσπαθούν να τον μειώσουν. Θέλετε δε θέλετε ή μεγάλη ομάδα του νομού είναι ο Πιερικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάξτε εκεί στην ένωση να μας ορίσετε για τον τελικό κανένα διαιτητή σαν αυτόν με το Αιγίνιο. Προσέξτε μην τελειοποιηθεί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ραφτόπουλος ή ποδοσφαιρική φιρμα των ερτζιανών της Θεσσαλονίκης λέει καλα λόγια για το φετινό Πιερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!