Φιλική νίκη με άριστη εμφάνιση από ''τις ρεζέρβες'' του Πιερικού!

Νικητής ήταν ο Πιερικός στο αποψινό φιλικό δύο τριανταλέπτων απέναντι στην ΠΑΕ Ποντίων στο γήπεδο της Νέας Ζωής ''Θεόδωρος Παπαδόπουλος''. Το σκορ του πρώτου τριαντάλεπτου ήταν 3-0 και αυτό παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα. 

Οι σκόρερς για την ομάδα μας, ήταν οι Δαδάκος, Αποστολίδης και Τσιώλης, ενώ ο Γιώργος Καμπερίδης έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την αποψινή εμφάνιση των ''ρεζερβών'' του, καθώς βλέπει ότι σιγά σιγά το υλικό που έχει και το σύνολο της ομάδας, δείχνει να βγαίνει και να αποδίδει άριστα στις προσδοκίες του ταλαντούχου σε αυτά τα θέματα προπονητή του Πιερικού...

Για πρώτη φορά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πιερικού και ο νεαρός νεοαποκτηθείς Βασίλης Χατζηδίμπας, ο 18χρονος πολλά υποσχόμενος αμυντικός μέσος, ανήκει στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ. 



Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: Γκεβρέκη, Πολυχρονιάδη, ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή, Κίτσιος, Τάχος, Χατζηδίμπας, Τροϊρης, Παπαδόπουλος Σ., Τσιώλης, Αποστολίδης, Δαδάκος, αλλαγές υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. 

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την φιλοξενία.


Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!