«Η διάταξη μας επιστρέφει στον μεσαίωνα – θα πάμε το θέμα στην Βουλή»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΗ χαρακτηρίζει «μεσαιωνική» την αλλαγή της διάταξης του ΚΑΠ και υποστηρίζει ότι θα φέρει το θέμα στην Βουλή.

Όπως ανέφερε ο Αντίπας Σηφάκης «είναι σαφές ότι αυτή η διάταξη προστέθηκε για να βλάψει τον ΟΦΗ. Θα βρούμε τα στοιχεία που πρέπει για την υπόθεση αυτή και θα αντιδράσουμε δυναμικά. Την υπόθεση αυτή την εκλαμβάνουμε ως οργανωμένη επίθεση προς εμάς. Το θέμα θα φτάσει μέχρι και τη Βουλή των Ελλήνων. Θα ενημερωθούν άμεσα οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του τόπου, αλλά και ο πρωθυπουργός της χώρας που εκλέχθηκε βουλευτής στο Ηράκλειο».
Στον ΟΦΗ ήδη δόθηκε εντολή να ενημερωθούν οι βουλευτές Ηρακλείου για την υπόθεση αυτή και να καταθέσουν ερωτήσεις στη Βουλή για το θέμα αυτό. Παράλληλα θα σταλούν επιστολές στον Περιφερειάρχη Κρήτης και στο Δήμαρχο Ηρακλείου. Ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει συντεταγμένα να διεκδικήσει το δίκιο του στην υπόθεση αυτή.
Στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος ισχυρίζονται ότι με την διάταξη αυτή «καταργείται απαραδέκτως η αυτοτέλεια του νομικού προσώπου και τιμωρείται το ερασιτεχνικό σωματείου του Ο.Φ.Η, για μια ποινή που έχει επιβληθεί στην «ΠΑΕ Ο.Φ.Η», τον Απρίλιο τρέχοντος έτους». 
Μάλιστα η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ, επικαλείται την πρόσφατη υπ’ αριθμ. 52/2015 απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η οποία αφορά την υπόθεση του Βύζαντα Μεγάρων (2015) για βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί και επιστράφηκαν.
H ανακοίνωση του ΟΦΗ
«Με την αυθαίρετη αυτή διάταξη καταργείται απαραδέκτως η αυτοτέλεια του νομικού προσώπου και τιμωρείται το ερασιτεχνικό σωματείου του Ο.Φ.Η, για μια ποινή που έχει επιβληθεί στην «ΠΑΕ Ο.Φ.Η», τον Απρίλιο τρέχοντος έτους. Το κυριότερο όμως αυτό γίνεται κατά παράβαση βασικών συνταγματικών αρχών και διατάξεων, καθώς και της ΕΣΔΑ, που προστατεύουν στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Νομικά είναι απολύτως αντισυνταγματική και απαράδεκτη η «μεταφορά ποινών» σε άλλα πρόσωπα. Αποτελεί κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού να μην τιμωρείται άλλος με ποινή που έχει επιβληθεί σε άλλο πρόσωπο. Μάλιστα, η ως άνω φωτογραφική διάταξη αντιστρατεύεται και την πρόσφατη υπ’ αριθμ. 52/2015 απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η οποία είναι απόλυτα ορθή και αιτιολογημένη και κρίνει ακριβώς όμοια υπόθεση για Ερασιτεχνικό Σωματείο. Η διάταξη αυτή μας επιστρέφει στον μεσαίωνα. Ο ΟΦΗ, επιφυλάσσεται παντός εν γένει δικαιώματός του και θα δώσει μάχη σε όλα τα επίπεδα (στις αρμόδιες προς τούτο, Ελληνικές και Ευρωπαϊκές 

'Φιλική Εξάρα' ο Πιερικός - Σκόραρε στο ντεμπούτο ο Τσεβάς!

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Πιερικός 1-6 σε φιλικό παιχνίδι

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό και τον Πιερικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Αθλητικό κέντρο του Ν. Κεραμιδίου, σε μια αναμέτρηση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν απο τους δυο προπονητές 

οι παίκτες που δε πήραν συμμετοχή στα παιχνίδια των ομάδων την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου.

Το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος κι αφού το πρώτο έληξε 1-1 με τους γηπεδούχους να αντιστέκονται στον ισχυρότερο τους Πιερικό.

Η ποιότητα των παικτών του Νίκου Ζαλίκα και η δουλειά που έχουν στα πόδια τους αφού λειτουργούν σαν επαγγελματίες, "βγήκε" στην επανάληψη όπου και πέτυχαν ακόμη 5 τέρματα για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Για τους γηπεδούχους το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ναζλίδης με όμορφο πλασέ ισοφαρίζοντας το πολύ καλό σε εκτέλεση γκολ του Πέεφ. Τα άλλα γκόλ πέτυχαν οι Δαδακος (2), Ανδρεάδης, Τσεβάς και Τσιώλης.

Ο Ηλίας Μπαζάκος χρησιμοποίησε τους Καπαταγιογλου, Λεκάι, Αλία, Γκαράτζια, Παγωνίδη, Μπαντή, Καλαϊτζίδη, Αλίσα, Οικονόμου, Ναζλίδη. Κωστόπουλο.

Έπαιξαν και οι Τζήμας, Τσαουσίδης, Ζαφειρόπουλος και Τσιτλακίδης

Ο Νίκος Ζαλίκας χρησιμοποίησε τους Παπατολίκα, Πολυχρονίδη, Ανδρεάδη, Παπαδόπουλο, Γιαλαμιδη, Πέεφ, Νταντίνη, Δαδάκο, Τσιώλη, Καρτσαμπά Αλ. και Τσεβά.

Έπαιξε και ο Καρτσαμπάς Αθ.


Pieriasport

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ





Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια και τους οικείους του, για την απώλεια του αγαπημένου συμπολίτη, φίλου, Θεόδωρου Παπαδόπουλου, αθλητικού παράγοντα της Πιερικής οικογένειας και Προέδρου του ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης για...

πολλά χρόνια. Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς του.

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Καλό Ταξίδι Πρόεδρε!!

To PierikosNews εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος Θεόδωρου Παπαδόπουλου.
«Έφυγε» ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Έφυγε» ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος… Ο πρώην  πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής έχασε την μάχη με τη ζωή,  χτυπημένος από την επαράτη νόσο. Τον τελευταίο χρόνο είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο άνθρωπος που βοήθησε σημαντικά τον Ημίθεο να ξαναμπεί στον ποδοσφαιρικο χάρτη της Ελλάδος, πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά τελικά λύγισε.
Μέχρι την τελευταία στιγμή το μυαλό του ήταν στον Ηρακλή και η επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ του είχε δώσει μεγάλη χαρά…

Παπαδόπουλος: «Δεν υπάρχει περίπτωση -6 βαθμών»

Το Pierikosnews μίλησε με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός και αντιπρόεδρο της Football League, Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος γνωρίζει πολύ καλα τα νομικά θέματα του Ποδοσφαίρου. Ο ίδιος καθησυχάζει τους πάντες καθώς μας είπε οτι....


<<Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο, ουδεμία σχέση έχει ο Ερασιτέχνης Πιερικός με την ΠΑΕ και όσα συνέβησαν πέρσι, καθώς η ομάδα  λειτουργεί με άλλο ΑΦΜ. Η ομάδα πρέπει να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο και εκεί οι -6 βαθμοί θα αφαιρεθουν>>. 


Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ''ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ'' ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ -6 !!!

Τους πέντε βαθμούς του πήρε ο Βύζας Μεγάρων, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τον δικαίωσε.
Βύζας Μεγάρων: Πήρε πίσω τους 5 βαθμούς | onsports.gr
Βάσει της απόφασης, καθώς αφαιρέθηκαν οι πέντε βαθμοί φέτος από τον Βύζαντα, σε ποινή που είχε επιβληθεί πέρυσι στην ΠΑΕ, που αγωνιζόταν στη Football League, για την υπόθεση της πλαστογραφίας. Εξάλλου, στον ΚΑΠ προβλέπεται πως «ερασιτεχνικό σωματείο δεν κληρονομεί ενοχικές ή μη πράξεις/οικονομικές εκκρεμότητες από όταν ήταν ΠΑΕ».
Η απόφαση αυτή αλλάζει τα δεδομένα στη μάχη της παραμονής στον 3ο όμιλο, καθώς ο Βύζας φτάνει πλέον τους 37 βαθμούς, ενώ στις επόμενες αγωνιστικές έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» την θέση του στη Γ’ Εθνική καθώς παίζει με Αχαϊκή, Ερμή Κιβερίου και Ζακυνθιακό.
Αναλυτικά η απόφαση:
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμ. 52/2015 απόφασή του διατάσσει τη μη κατάγνωση σε βάρος του αιτούντος σωματείου ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ της ποινής αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών, που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ.

onsports.gr


ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ''ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ''.

ΒΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ -6 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ''ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ''....

Υ.Γ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! 

Αθανασιάδης στο Pierikosnews «Δεν υφίσταται θέμα -6 βαθμών»!

Το PierikosNews μίλησε πριν λίγο με τον πρόεδρο του Πιερικου, Παναγιώτη Αθανασιάδη και ο ίδιος μας ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται θέμα με τους υποτιθέμενους -6 βαθμούς για εμάς, τον ΟΦΗ και την Νίκη Βόλου. Ήδη έχει αναλάβει δικηγόρος (του ΟΦΗ και ΠΙΕΡΙΚΟΥ την υπόθεση αυτή, και ο ίδιος, καθησυχάζει ..λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Yπάρχουν δεδικασμένα, και η ομάδα παίζει με άλλο ΑΦΜ σε Ερασιτεχνική κατηγορία οπότε δεν κουβαλάει ευθύνες της προηγούμενης ΠΑΕ και το τι συναίβει πέρσι στη Football League. 

Eνώ για την υπόθεση στα γραφειοκρατικά του Πέεφ τόνισε «Ήδη έχουν ξεκινήσει ενέργειες να ξεκαθαρίσει το θέμα..Μέχρι την Τετάρτη θα λυθεί το ζήτημα απο την επιτροπή, και την Κυριακή με τον Φωκικό θα παίξει κανονικά»!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΑΛΙΚΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

                    Ζαλίκας: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»

Ο τεχνικός του Πιερικού κ. Νίκος Ζαλίκας μετά το τέλος του αγώνα με τον Τύρναβο τόνισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Τυρνάβου για την φιλοξενία, από τον επίσημο Τύρναβο δεν έχουμε κανένα παράπονο και θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία, όμως θέλω να σταθώ σε μερικά ακραία περιστατικά που συνέβησαν και είναι εναντίον της δημοκρατίας με την παρουσία της αστυνομίας να εθελοτυφλεί. Δεν είναι ωραίο από την κερκίδα να βρίζουν την οικογένειές μας.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον Τύρναβο, το παιχνίδι ήταν καθαρό και διεξήχθη σε κόσμιους ρυθμούς. Εμείς γνωρίζουμε που βρισκόμαστε αγωνιστικά, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω, αντέδρασαν θετικά και κράτησαν τους χώρους και μετά την αποβολή. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι υπέρ μας κυρίως στο πρώτο ημίχρονου, αφού είχαμε έναν καλό Γεωργίου που πλαγιοκόπησε την ομάδα του Τυρνάβου. Εύχομαι υγεία σε όλους, όσον αφορά για την ομάδα μας, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο γιατί το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, αφού εκτός από την δική μας ομάδα και άλλες τρεις έχουνε πέσει από τον Βόρειο όμιλο».

Ιορδανίδης: «Μας επηρέασε το άγχος»

Από πλευράς Πιερικού μίλησε ο αρχηγός της ομάδας ο Νίκος Ιορδανίδης: «Στο σημερινό παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε καλά, γιατί είχαμε άγχος ενόψει της πρεμιέρας. Είχαμε καλά διαστήματα μέχρι το 30’ όπου ευτυχήσαμε να προηγηθούμε όμως ύστερα ήρθε η αποβολή και δεχθήκαμε και την ισοφάριση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε βήμα – βήμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Θετικός ο Πιερικός στη πρεμιέρα του, 1-1 στον Τύρναβο!

Ο Πιερικός, μετά απο 8 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, επέστρεψε πίσω στη Γ'Εθνική με νεο όραμα, νεα προοπτική, με φιλοδοξίες και ανθρώπους που έβαλαν τα ''κάρβουνα'' στη σβησμένη μέχρι πέρσι μηχανή του Πιερικού και πλέον σιγά σιγά το θηρίο που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ ''ξεκινάει να βρυχάται''!
Πρώτος αγώνας για την φετινή σεζόν στον Τύρναβο, 80 Φίλαθλοι του Πιερικού ήταν δίπλα στην ομάδα, Μελανόλευκοι, Σοπ, φίλαθλοι της ομάδος ήταν εκεί και χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Ζαλίκα.

Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο αρχικά στα πρώτα 10 λεπτά να δείχνει ότι ξεκινάει να προσανατολίζεται, καθώς μην ξεχνάμε οτι είμαστε ακόμα στο 80% της προετοιμασίας. Σαφώς και δεν ήμασταν έτοιμη, αλλα μετά το 15λεπτο η ομάδα ξεκίνησε να ανάβει τον ''κινητήρα'' της! Έπειτα απο 2 συνεχόμενες ευκαιρίες με Γεωργίου και Καράμπελα αντίστοιχα. τρίτωσε τελικά στο 40' με γκολ του Άκη Γεωργίου. Ο Πιερικός μπήκε στα αποδυτήρια ημιχρόνου με το 0-1 υπέρ του. Σε ολόκληρο το 45λεπτο η ομάδα μας απειλήθηκε μόνο μια φορά.
Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου στο 50' λεπτό ο Κουρουπής σε μια επικίνδυνη φάση, αντέδρασε με ένα φάουλ ''πανικού'' και έτσι πήρε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στη συνέχεια ο ρυθμός που έχτισε ο Πιερικός στο 1ο ημίχρονο έπεσε.
Η ομάδα αποδυναμώθηκε στο κέντρο και στο μπακ, και έτσι ο Νίκος Ζαλίκας αναγκάστηκε να βάλει τον Παπουτσογιαννόπουλο στα αριστερά, η ομάδα όσο μπορούσε με αντεπιθέσεις έβγαινε μπροστά να κάνει δυο τα τέρματα της, αλλα δεν τα κατάφερε, μέχρι που ήρθε στο 80' ο Λίταινας και έκανε το 1-1.  Η ομάδα του Πιερικού έδειχνε στη συνέχεια με την είσοδο του Σίμου να θέλει να βάλει το νικητήριο γκολ, έπειτα απο ενα φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος η μπάλα πέρασε δίπλα απο το δοκάρι του τερματοφύλακα του Τυρνάβου. 
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε της δύο ομάδες ισόπαλες. Και τον κόσμο του Πιερικού να χειροκροτά αυτήν την σπουδαία πρώτη εμφάνιση, αν και με το άγχος της 1ης Αγωνιστικής, αν και με την ανετοιμότητα και την καθυστέρηση, αν και με χωρίς φορ, και Πεεφ, η ομάδα στο 1ο ημίχρονο έπαιξε ενα εκπληκτικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστή τον Άκη Γεωργίου οπού έκανε μια σπουδαία εμφάνιση αν και η φίλαθλοι της προηγούμενης ομάδας του, δεν του συμπεριφέρθηκαν καλά, αυτός ανταπέδωσε όμως με γκολ!
Επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας με τον Φωκικό οπού ηττήθηκε εντός έδρας απο τον Αιγινιακό.
Στην διάθεση του ο Νίκος Ζαλίκας θα έχει επιτέλους σεντερ φορ, το νεο μεταγραφικό απόκτημα απο την ΑΕΚ τον Τσεβά, όπως επίσης και τον Όλιβερ Πέεφ που υπήρξε ενα θέμα με την άδεια του.

Φίλαθλοι όλοι δίπλα στην νέα προσπάθεια του Πιερικού!

Τυρναβος 2005 (Ζιάκας Μίλτος) : Παπαγιάννης, Αιβάζης, Μπαρούτας (88' Παπαϊωάνου), Καρλιάμπας, Μητσογιάννης, Μπαξεβάνος, Λίταινας, Κρίτσας, Παπαχρήστος (83' Νούσιος), Κόκκορας, Τσιρλίδης (65' Σβερκόπουλος).
Πιερικός (Ζαλίκας Νικόλαος) : Φιρινίδης, Παππουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιος, Κωσταντίνου, Τροϊρης, Παπαδόπουλος Μ. (55' Παπαδόπουλος Σ.), Γεωργίου (89' Δαδάκος), Καράμπελας (86' Τσιώλης).

Η αποστολή του Πιερικού για Τύρναβο

Την εικοσάδα που θα ταξιδέψει αύριο στον Τύρναβο για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ομώνυμη ομάδα ανακοίνωση ο σύλλογος της Κατερίνης.


Ο Νίκος Ζαλίκας πήρε μαζί του 20 παίκτες και θα αποκλείσει τους 2 εκεί για να βγάλει την 18άδα
της απο στολής της αναμέτρησης.

Οι 20 κατά αλφαβητική σειρά είναι:
Ανδρεάδης, Ανδρέου, Γιαλαμίδης, Γεωργίου, Δαδάκος, Ιορδανίδης, Καράμπελας, Κουρούπης, Κωνσταντίνου, Κώτσιος, Νταντίνης, Παπατολίκας, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Σίμος, Παπαδόπουλος Μάριος, Πέεφ, Παπουτσογιαννόπουλος, Τροΐρης, Τσιώλης, Φυρινίδης

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Ο ΤΣΕΒΑΣ!

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την μεταγραφή του 20χρονου Επιθετικού Βασίλη Τσεβά απο την ΑΕΚ, Ο νεαρός φορ υπέγραψε πριν απο λίγο το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας, έχοντας ενα πολύ καλό βιογραφικό πίσω του. Απο το 2013, στα 18 του, είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Ένωσης. Πιο πριν σκόραρε "ανελλιπώς" στο πρωτάθλημα νέων της Super League με τους Κιτρινόμαυρους, και κηρύχθηκε ο σκόρερ της διοργάνωσης, καθώς σε 11 συμμετοχές σημείωσε 7 γκολ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος! Απο εκεί και πέρα στην μεγάλη ομάδα τη σεζόν 2013-2014 είχε 12 συμμετοχές και 4 γκολ. Το πρώτο μισό της σεζόν του 2014-2015 την πέρασε στην ομάδα της ΑΕΚ στη Football Leuage (ενώ αρχικά δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου, όμως επέστρεψε). Στο δεύτερο μισό δόθηκε δανεικός στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, οπού σημείωσε 9 συμμετοχές. Με την Εθνική U-19 μέχρι στιγμής έχει 3 συμμετοχές και 1 γκολ.


Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με επιτυχίες για την ομάδα και τον ίδιο, με υγεία!


Εδώ μπορείτε να δείτε υλικό απο την καριέρα του Β.Τσεβά
TO ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΒΑ!

Αγιος Βασίλης... Τσεβάς (vds+pics)


Ποιος παίκτης του Άρη πιθανότατα πηγαίνει στον Πιερικό;

Όλο το καλοκαίρι υπολογιζόταν ως παίκτης του Άρη. Πήγε στην Σερβία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ήταν ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που προπονούνταν καθημερινά και είχε την ελπίδα βέβαια πως θα ήταν στο ρόστερ του Άρη και τη νέα σεζόν.

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Πιερικός, στον οποίο έχει αγωνιστεί και παλαιότερα, έχει ήδη ενεργοποιηθεί και σύντομα αναμένεται να κάνει δικό του τον υψηλόσωμο φορ, καθώς έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές.


www.metrosport.gr

Οι νέες φανέλες του Πιερικού με άρωμα Adidas!

Αυτές θα είναι οι επίσημες φανέλες του Αναγεννημένου μας Πιερικού, η διοίκηση έκλεισε εδώ και καιρό το ενδυματολογικό κομμάτι σε συνεργασία με την γνωστή μάρκα Adidas και σας παρουσιάζουμε τις επίσημες φανέλες πλέον του νέου Πιερικού. Έτσι θα παρουσιαστεί στη πρεμιέρα τη Κυριακή, με την ομάδα του Τυρνάβου. 

Η Βασική εμφάνιση θα είναι η λευκή, ενώ η 2η θα είναι η μαύρη.
Η 3η εμφάνιση ενδέχεται να είναι γαλάζια και πορτοκαλί η στολή τερματοφύλακα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ



ΠΗΡΕ "ΤΗΝ ΕΥΧΗ" ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ !

Πραγματοποιήθηκε πρίν απο λίγο ο καθιερωμένος αγιασμός του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ο οποίος τελέστηκε απο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης Πλαταμώνος Γεώργιο.
Παρών έδωσαν όλοι οι Διοικούντες της ομάδος, ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασιάδης που επέστρεψε στη Κατερίνη μετά την επέμβαση του. Ο πρόεδρος ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κ.Δημήτρης Ελευθεριάδης και αρκετοί φίλαθλοι που ακολουθούν πάντα την ομάδα. Ετσι ο Πιερικός πήρε και επίσημα την ευχή του Δεσπότη ο οποίος ευχήθηκε καλη σεζόν με επιτυχίες και υγεία, και πλέον ξεκινάει η Ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016 που μας βρίσκει στη Γ Εθνική κατηγορία.
Ακολούθησε προπόνηση με τον Νίκο Ζαλίκα και τους ποδοσφαιριστές του να ετοιμάζοντε για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Τύρναβο. 
Στις 8 μ.μ. Θα υπάρξει γεύμα για την ομάδα στο εστιατόριο Μώλος στη παραλία.

Μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews.



ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015/2016, σας προσκαλεί στην τελετή Αγιασμού της ομάδας κι όλων των τμημάτων του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/9/2015 και ώρα 17:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας, για να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα μας στο νέο της ξεκίνημα.

Μετά τον αγιασμό και την προπόνηση. Θα ακολουθήσει γεύμα της ομάδας, στη Παραλία Κατερίνης στο εστιατόριο Μώλος.

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Για το «ΜΠΑΜ» με Billy! Στο "στόχαστρο" και ο Αναστασίου!


Το PierikosNews σας παρουσιάζει την λίστα του Νίκου Ζαλίκα για την μοναδική κενή θέση που έχει μείνει στην ομάδα, αυτή του Σέντερ-φορ. Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης γνωστός στην Κατερίνη και τον Πιερικό ως ''Billy'' καθώς έχει περάσει και αγαπήθηκε έντονα απο τους φιλαθλους της ομάδας, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και πληροφορίες μας λένε, ότι ο δρόμος για την συγκεκριμένη μεταγραφή ανοίγει για την επιστροφή του στην Κατερίνη εφόσον η ομάδα του Άρη αποκτήσει τον Λεωνίδα Κυβελίδη. 

Ανακοίνωσε Αναστασίου η Νίκη! | onsports.gr
Για την 2η θέση του φορ, ο Πιερικός "κοιτάει έντονα" την περίπτωση του Απόστολου Αναστασίου.
Ο 24χρονος, έμπειρος πλέον, καθώς έχει περάσει απο ομάδες Β και Γ Εθνικής, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη, Ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Επανομή ο Μακεδονικός και τα Γιαννιτσά. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Νίκο Ζαλίκα προχωρούν χωρίς βιασύνη αλλά με εμπειρία και μεθοδικότητα στο θέμα αυτών των τελευταίων μεταγραφών, για να κλείσει το ρόστερ και ο Πιερικός σιγά σιγά να ''ολοκληρώνεται'' σαν ομάδα και να κατεβαίνει πανίσχυρος στα γήπεδα της Football Leuage 2.



Τέλος, για την πρεμιέρα στον Τύρναβο την Κυριακή, ο Νίκος Ζαλίκας δεν έχει καμία απουσία, πέραν απο την κενή θέση που προαναφέραμε οπού ήδη ο κόουτς βρίσκει μέσα απο τις προπονήσεις, διάφορες λύσεις για να καλύψει το κενό.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (VIDEO)


«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ»! (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

Μέσα σε ένα πρωτόγνωρα εντυπωσιακό και οικογενειακό κλίμα, 
Η Διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ πραγματοποίησε απόψε την παρουσίαση του ρόστερ, χορηγών, ακαδημιών και τεχνικών, καθώς και την φιλοσοφία και τους στόχους που πλέον Αναγεννούν την Ιστορικότερη και μεγαλύτερη ομάδα της Πιερίας, τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας. Στην συνέχεια ακολούθησε Συνέντευξη τύπου με τους Νίκο Ζαλίκα (Προπονητή Πιερικού) και Δημήτρη Παπατολίκα (Εκπρόσωπο και αρχηγό της ομάδας) να καλωσορίζουν και να κάνουν ο καθένας τους τον δικό τους χαιρετισμό-πρόλογο. Στη συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις Δημοσιογράφων. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης ''Η ΕΚΑΒΗ''. Παρών αρκετοί φίλαθλοι και άνθρωποι μέσα απο την οικογενεια του Πιερικού, καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ της περιοχής μας, και απο την Δημοτική αρχή.

Ομιλήτρια της παρουσίασης ήταν η Δημοσιογράφος, Ελίνα Διαμαντοπούλου, οπού συντόνιζε την διαδικασία και την Συνέντευξη τύπου, καθώς και την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών.
Εκ μέρους της Διοίκησης στο βήμα ανέβηκε ο έφορος του τμήματος του Ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Αδαμόπουλος.(Να υπογραμμίσουμε ότι ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Παναγιώτης Αθανασιάδης, δεν βρισκόταν στην συγκέντρωση λόγω μη σοβαρής ασθένειας του) τον λόγο του παρουσίασε ο Γ.Αδαμόπουλος.

Ακολουθεί ο λόγος και οι χαιρετισμοί εκ μέρους της Διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.


«Αξιότιμοι εκπρόσωποι των Μέσων μαζικής επικοινωνίας, Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες και αθλητές του ιστορικού ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Απο μέρους της νέας διοίκησης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, σας καλωσορίζω στη σημερινή μας συνάντηση, που πραγματοποιείτε λίγες ήμερες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της τρίτης Εθνικής κατηγορίας, στην οποία όπως όλοι γνωρίζουμε θα αγωνίζεται ο σύλλογος μας.»

«Με την ευκαιρία της νέας αγωνιστικής περιόδου εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και μέσα σε κλίμα αλληλοϋποστήριξης και αμοιβαίας κατανόησης να συμβάλλουμε στην επιτυχία του εγχειρήματος που δεν είναι άλλο απο την αναγέννηση και ανοδική πορεία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.
Είμαστε μια νέα διοίκηση που διεπόμαστε απο την αγάπη και την προσφορά σε έναν σύλλογο με τεράστια αθλητική ιστορία που γρήγορα πρέπει να επανακτήσει.
Φιλοσοφία μας η συλλογικότητα. Δημιουργήσαμε έναν διοικητικό κορμό με ανθρώπους που εκφραζόμαστε μέσα απο την αυτοδιοίκηση του Δήμου Κατερίνης, απο αγνούς φιλάθλους και απο συμπολίτες μας που υπηρέτησαν ως αθλητές στο παρελθόν αυτόν τον σύλλογο.
Αλλάζουμε σελίδα, αλλάζουμε φιλοσοφία, συνεχίζουμε με νεα προοπτικη.
Γνωρίζουμε όλοι το ιστορικό βάρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Δεν είναι η ώρα για κριτική που δεν οδηγεί πουθενά. Ο χρόνος τρέχει και οι επιλογές και αποφάσεις δεν επιτρέπουν όποιες αργοπορίες.
Εντάξαμε στον ΠΙΕΡΙΚΟ ποδοσφαιριστές με ικανότητα και με ενδιαφέρον για διάκριση. Η ομάδα είναι νέα και ασφαλώς χρειάζεται τον αναγκαίο χρόνο να προσαρμοσθεί.
Η μέχρι τώρα εικόνα απέδειξε ότι σιγά και σταθερά επιτυγχάνει.
Επιλέξαμε μια ικανή και αξιόλογη τεχνική ηγεσία με επικεφαλής τον Νίκο Ζαλίκα.
Τους στηρίζουμε και θεωρώ ότι έτσι πρέπει να πράξει και η φίλαθλη οικογένεια.
Βασική προϋπόθεση και κατευθυντήρια εντολή, ηρεμία και καμία παρέμβαση απο κανένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Στηρίζουμε τις Ακαδημίες και το φυτώριο μας. Είναι το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Εντάξαμε στις ακαδημίες του Πιερικού ικανούς προπονητές όπως τον Κωνσταντινίδη Παναγιώτη, Βλάγγα Αντώνη, Κραγιόπουλο Κώστα, και Γκούτζα Ζαχαρία.
Δεσμευόμαστε στην προστασία και συντήρηση όλων των γηπεδικών εγκαταστάσεων.
Επιθυμούμε την άριστη συνεργασία με τους Συνδέσμους Φιλάθλων και τον κάθε φίλαθλο χωριστά.
Το ίδιο και με τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, σεβόμενοι το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, οχι όμως και της κακοπροαίρετης που ευτυχώς δεν συνάδει με τον τύπο της Πιερίας, γραπτό και ηλεκτρονικό.
Αναλαμβάνοντας τη διοίκηση όλα ξεκινούν απο μηδενική βάση. Φορείς και πλήθος επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας, ήδη ανταποκρίνονται θετικά στην προσπάθεια της νέας διοίκησης.
Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας κινείται σε ικανοποιητική βάση και επιθυμούμε να μας στηρίξει η πλειονότητα των φιλάθλων μας, γιατί το εισιτήριο διαρκείας είναι μια πολύ σημαντική πηγή εσόδων στην δύσκολη συγκυρία που διερχόμαστε.
Τέλος οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Γιατί η επιτυχία δεν θα είναι μόνο της διοίκησης, αλλά ολόκληρης της Κατερίνης και της Πιερίας γενικότερα.»

Οι ποδοσφαιριστές στην άφιξη τους στην ΕΚΑΒΗ με το αστικό λεωφορείο που ανέλαβε προσωπικά η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τις μετακινήσεις του.
Η Συνέντευξη τύπου (Στο βήμα Παπατολίκας - Ζαλίκας)

Το εκπληκτικά οργανωμένο πάνελ στην υποδοχή και στο βήμα το οποίο ανέλαβε προσωπικά η Διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τις χορηγίες και το ''λανσάρισμα'' των Διαρκείας.



Σύντομα θα έχετε ολοκληρωμένο Φωτορεπορτάζ και ΒΙΝΤΕΟ της αποψινής συγκέντρωσης-παρουσίασης, όπως επίσης και τη Συνέντευξη τύπου αναλυτικά.
 Μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews.


Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδηρόπουλος για το (PierikosNews).


  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015/2016, σας προσκαλεί στην τελετή Αγιασμού της ομάδας κι όλων των τμημάτων του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/9/2015 και ώρα 17:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας, για να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα μας στο νέο της ξεκίνημα.

 

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ»

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου περιόδου 2015-16 της γ΄ κατηγορίας, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης «ΠΙΕΡΙΚΟΣ» καλεί τη φίλαθλη οικογένεια της Πιερίας, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 6:00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης ΕΚΑΒΗ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί το έμψυχο υλικό της ποδοσφαιρικής ομάδας και θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου γύρω από τις μέχρι τώρα επιλογές της νέας διοίκησης, τον προγραμματισμό, τους στόχους και τις προοπτικές του υπό δημιουργία νέου ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Σε αυτό το εγχείρημα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ χρειάζεται αρωγό και συμπαραστάτη όλη τη φίλαθλη κοινωνία του Νομού.
Η συμμετοχή και παρουσία των φιλάθλων κρίνεται αναγκαία και σίγουρα θα συμβάλλει στην επιτυχία.

Σας περιμένουμε όλους.



ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Φ.Κ. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ»

Μελανόλευκοι : Γενική Συνέλευση!



ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η γενική συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Κατερίνης "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ" αποφάσισε την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου με βάση το άρθρο 7 του καταστατικού. Η συνέλευση των μελών επέλεξε το ακόλουθο διοικητικό συμβούλιο με διετή θητεία, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα κατά την συνεδρίαση στις 19 Σεπτεμβρίου 2015 ως ακολούθως :

1) Μπαλούκας Κωνσταντίνος ως "Πρόεδρος"
2) Γαζέτης Λάζαρος ως "Αντιπρόεδρος"
3) Μανουσαρίδης Χάρης ως "Γενικός γραμματέας"
4) Νταλαμπέκος Φιλώτας ως "Οργανωτικός γραμματέας"
5) Τσιντώτας Κωνσταντίνος ως "Ταμίας"
6) Χατζηπαππάς Κωνσταντίνος ως "Έφορος λέσχης"
7) Μπάσδρας Αντώνης ως "Υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων

melanoleykoi.blogspot.gr 
ν"

Στον Πιερικό Παπαδόπουλος και Τσιώλης!

Ο Σ.Φ.Κ Πιερικός ανακοινώνει την συνεργασία του με τους δύο ποδοσφαιριστές Μάριο Παπαδόπουλο (μεσοεπιθετικός) και Αποστόλη Τσιώλη (πλάγιος μέσος).
Ο Μάριος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Μακεδονικού. Το 2007 αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα και το 2011... μετακόμισε στην Κατερίνη και στους Πόντιους. Τον Ιανουάριο το 2012 έμεινε ελεύθερος, με τον Αγροτικό Αστέρα να τον εντάσσει στο ρόστερ του. Απο εκεί μετακόμισε στη Βέροια και τελευταίος του σταθμός, ήταν η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης οπού τη σεζόν 2014-2015 είχε μια γεμάτη σεζόν με συμμετοχές και καλές εμφανίσεις. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και έχει ύψος 1,79μ. 
Απο την άλλη ο Αποστόλης Τσιώλης είναι ''παιδί'' των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης και απο εκεί μας έρχεται, πιο συγκεκριμένα απο την ομάδα νεων του Αστέρα. Απο τα 17 του χρόνια κιόλας, είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης, καθώς με τις ικανότητες του εξέπληξε απο νωρίς τους ''Αρκάδες''. Πλέον είναι 19 χρονών και κουβαλάει μπόλικο ταλέντο μαζί του, πράγμα που θα φανεί σίγουρα με την εξέλιξη του στην ομάδα του Πιερικού.


Τους ευχόμαστε καλή αρχή με επιτυχίες και υγεία.


Υ.Γ Στη σημερινή προπόνηση πήρε μέρος μετά απο 2 εβδομάδες και ο Θεόφιλος Κουρουπής, ο ακραίος μπακ, έχει τελειώσει την στρατιωτική του θητεία και πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Κατερίνης, και στην διάθεση του Νίκου Ζαλίκα.

Επίσης η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με έναν αναγνωρισμένο Σέντερ φορ, ώστε να κλείσει και τυπικά το ρόστερ της ομάδας.

Διπρόσωπος ο Πιερικός!


Την Ήττα γνώρισε ο Πιερικός εντός έδρας απο την Λάρισα με σκορ 0-3.


Ο Πιερικός του Νίκου Ζαλίκα έδειξε δυο πρόσωπα στο φιλικό αγώνα με την Λάρισα. Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Κατερίνης ήταν ένας άξιος αντίπαλος που πάλεψε στις μονομαχίες και κατάφερε να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας, παρόλα αυτά όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά απο όμορφη ενέργεια των βυσσινί. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν αρκετά απογοητευτικός με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και ποδοσφαιριστές που δεν ικανοποίησαν με την εμφάνιση τους, δέχθηκε άλλα δυο γκολ και έδειξε να έχει μεγάλο πρόβλημα στην μεσαία και επιθετική γραμμή εκεί όπου λείπουν ένας ανασταλτικός και ένας καθαρός επιθετικός ποδοσφαιριστής. Η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα κοιτάει την επόμενη μέρα αναζητώντας 2-3 ποδοσφαιριστές για να ολοκληρώσει την βασική εντεκάδα. Σε καλή μέρα για τον Πιερικό βρέθηκαν οι Γεωργίου, Καράμπελας, Ιορδανίδης, Παπουτσογιανόπουλος οι δυο πρώτοι έδειξαν οτι μπορούν να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, ενώ οι άλλοι δυο αμυντικοί άφησαν εξίσου καλές εντυπώσεις με καλές ενέργειες σε όλο το παιχνίδι.

(Γιάννης Ζαλίκας) Φιρινίδης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Ανδρεάδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τροίρης, Κωνσταντίνου, Πέεφ, Καράμπελας, Γεωργίου

έπαιξαν επίσης οι Τσιώλης, Παπαδόπουλος, Γιαλαμίδης, Δαδάκος



Ο Πρόεδρος του Πιερικού, Παναγιώτης Αθανασιάδης με τον φίλο και παρατηρητή αγώνων Δημήτρη Μπόνο.

Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΕΛ |ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ|

Ανακοίνωσε Ανδρέου ο Πιερικός!

Στο "δυναμικό" του Πιερικού εντάσσεται απο σήμερα ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Ανδρέου. Προέρχεται απο τον ΑΟ Χανιά, είναι υψηλόσωμος αμυντικός χαφ σε ηλικία 25 ετών, και έχει περάσει επίσης απο την ομάδα του Α.Ο Τρίκαλα, Αχ.Τριανδρίας, Μετέωρα, Πετρωτό και νέους του ΠΑΟΚ.
Ο Β.Ανδρέου με τον πρόεδρο Π.Αθανασιάδη


Γραφείο τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.


6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!