Θωμάς Γράφας: «Η ομάδα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μίλησε απόψε ο προπονητής της ομάδας του Πιερικού, Θωμάς Γράφας για την πολύ καλή δουλεία που γίνετε τον τελευταίο καιρό στους 'Μελανόλευκους', για τον ερχόμενο αγώνα με Τύρναβο, και για τον κόσμο που πρέπει να στήριξη αυτήν την τεράστια προσπάθεια.
Για την ικανοποιητική πορεία του Πιερικού:
Εκείνο που άλλαξε τα πράγματα είναι η δουλειά, ο τρόπος που δουλεύουμε, τα παιδιά είναι καλοί ποδοσφαιριστές, δουλεύουμε σωστά, και φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Είμαστε μια οικογένεια και φαίνεται αυτό από τα παιδιά, σίγουρα το μπάτζετ και το ρόστερ μας είναι χαμηλό αλλά τα παιδιά έχουν θέληση, όρεξη για διάκριση και αυτό που βγάζουν κάθε εβδομάδα είναι ότι θέλουν να κάνουν το ένα βήμα παραπάνω.

Για την ήττα στον Βόλο.
Κάθε ομάδα, κάθε σύνολο έχει μια μέρα που δεν είναι και η καλύτερη της , δεν θα μείνω στις απουσίες, ήταν θέμα ''κακής'' ημερας για την ομάδα,

Για τον ερχόμενο ''κρίσιμο αγώνα'' με τον Τύρναβο.
Έχω πει ότι δεν μπορείς να μιλάς για εύκολα παιχνίδια ούτε για δύσκολα, θεωρώ ότι αν δεν δείχνεις την απαιτούμενη προσοχή, μπορεί να σου δημιουργηθεί πρόβλημα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής και κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας μας.

Για τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού.

Νομίζω ότι έχει ξεκινήσει μια ικανοποιητική προσπάθεια, η ομάδα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου ,και σίγουρα ο κόσμος πρέπει να αποτελέσει τον 12ο παίχτη μας σε κάθε παιχνίδι.


Κοιτάει μόνο Τύρναβο ο Πιερικός!

Ο αγώνας της Τετάρτης και η βαριά σε σκορ ήττα στον Βόλο από τον Ολυμπιακό, έχει περάσει ήδη στο παρελθόν για την ομάδα του Θωμά Γράφα που προετοιμάζεται ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Τύρναβο στην Κατερίνη.


Ο τεχνικός της Κατερινιώτικης ομάδας θα έχει στη διάθεση του τους Τσιάρα, Μυστακίδη και Γιαννούλη που επιστρέφουν αφού εξέτισαν τις τιμωρίες τους.



Το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλίας είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και έτσι το βλέπουν στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο αφού μια νίκη επί των αντιπάλων τους αποτελεί εξάποντο. Αυτό γιατί και οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.

Η καλή αύρα που επικρατεί γενικότερο στον σύλλογο της Πιερίας τις τελευταίες αγωνιστικές και το θετικό κλίμα γενικότερα δεν άλλαξε από το αποτέλεσμα του Βόλου. Απλά αποτέλεσε μια παρένθεση την οποία θέλουν να κλείσουν προπονητής και παίκτες, με την νίκη τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Τύρναβο.

Η ''τρύπα'' του κέντρου και οι απώλειες φέραν εύκολη ήττα στον Πιερικό

Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός 4-0 Εύκολη ήττα στο Βόλο

Στο… ρελαντί οι Θεσσαλοί κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς χωρίς ουσιαστικά να συναντήσουν αντίσταση από την ομάδα της Κατερίνης

Το 4 στα 4 κατάφερε να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου που με… κεκτημένη ταχύτητα από το «διπλό» επί της ΑΕΛ επικράτησε και του Πιερικού με 4-0 στο ΕΑΚ για την 19η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήραν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν σχετικά νωρίς στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 13’ ο Γιαλούσης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπαλντοβαλίεφ πήρε την κεφαλιά και ο Τριανταφυλλάκος με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Μπαλντοβαλίεφ στο 19’ να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον Παπατολίκα να μην μπορεί να αποσοβήσει το 2-0.

Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός «μονόλογος» για τους Θεσσαλούς που είχαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ με τον Θέο στο 33’, τον Μπάρμπα στο 35’, αλλά οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν στο 48’ με τον πρώτο να κάνει το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα για μια ακόμη φορά στα δίχτυα του Παπατολίκα.

Συνεπώς, με το 3-0 να δίνει σαφέστατο προβάδισμα στους γηπεδούχους τα εναπομείναντα λεπτά πήραν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους παίκτες του Ελευθερόπουλου πάντως να φτάνουν σε ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις με τον Καρρά να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μπουτζίκος, Κυζιρίδης, Ζέρης (58' Καρράς), Μπιτάνγκ, Θέος (73' Διαμαντόπουλος), Μπεριάν (38' Νικολιάς), Μπαλντοβαλίεφ, Τριανταφυλλάκος

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης (27' Καρατάσιος), Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης, Μπαξεβάνος, Παλιάτσιος, Σταματής, Ντόσης, Κατσιαμήτας (49' Γιαννόπουλος), Μπαστάνης (60' Βιλανάκης)

Χωρίς το δίδυμο Γιαννούλη-Μυστακίδη ο Πιερικός στον Βόλο!

Χωρίς τρεις τιμωρημένους ο Πιερικός στον Βόλο για ότι καλύτερο μπορεί.


Χωρίς τους Γιαννούλη, Τσιάρα και Μυστακίδη που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς της 19ης αγωνιστικής της Football League, θα παραταχθεί ο Πιερικός στο ΕΑΚ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Για τον Ολυμπιακό, σε αυτό το ματς είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά έτσι κι αλλιώς θα απουσιάζει λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο, που τον αναγκάζει να μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πιερικός-Λαμία 0-0 Δίκαιο το αποτέλεσμα στην Κατερίνη!

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Πιερικός και Λαμία στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης. Το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης διεξήχθη κάτω υπο συνεχή βροχόπτωση κάτι που δεν ευνόησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.

Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους και τις όποιες ευκαιρίες του σαρανταπενταλέπτου, να γίνονται σε αντεπιθέσεις των ποδοσφαιριστών τους, Ενώ ο Πιερικός ήταν αυτός που μπορούσε να πάρει κάτι καλό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τις περισσότερες ευκαιρίες.

Τα πρώτα σουτ από μακριά πέρασαν ανεκμετάλλευτα και χωρίς να ενοχλήσουν τους δυο τρεματοφύλακες.

Κίτρινη κάρτα στο 9΄ο Μυστακίδης.

Καλή ευκαιρία του Πιερικού στο 26΄με τον Γιαννούλη να παίρνει με πλάτη στην εστία την μπάλα από καλή μεγάλη μπαλιά του Λαμπάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προσπάθησε να γυρίσει μέτωπο στον Μπλάζιτς και να σουτάρει τελειώνοντας τη φάση αλλά ο Λεάντρο πρόλαβε και γλίτωσε τα χειρότερα για την ομάδα του.

Κίτρινη κάρτα στο 32΄ Μουμίν.

Δυνατό σουτ του Νεόφυτου στο 52΄ με τον Παπατολίκα να πέφτει και να διώχνει από τη δεξιά του γωνία.

Κίτρινη ο Λεάντρο στο 66΄.
Κίτρινη ο Σταματής στο 80΄.
Κίτρινη ο Λεάντρο στο 87΄
Κίτρινη ο Τσιάρας στις καθυστερήσεις.
Κίτρινη ο Ρεπετσάς στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής ο Κατσικογιάννης της Ηπείρου με βοηθούς τους Λάζαρη από την Καβάλα και Εμπλιούκ από την Ξάνθη.
4ος ο Καραλιόλιος από τα Γρεβενά

Παρατηρητής ο Κ.Δημήτρης Μπόνος απο την Πέλλα
Να υπογραμμίσουμε οτι καθ ολη την διάρκεια του αγώνα και μετά, η συγκεκριμένη πεντάδα τα πήγε αρκετά καλά και σαν συμπεριφορά και σαν αποτελεσματικότητα στην δουλειά τους, κάτι που ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο.

Οι συνθέσεις με τις οποίες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο:

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καρτσαμπάς, Καραγιαννίδης, Τσιάρας, Γιαννόπουλος (17΄Μπαστάνης-86΄Καρατάσιος), Μυστακίδης, Γιαννούλης  (90+Κατσιαμήτας), Σταματής, Παλιάτσιος.

Στη δεκαοκτάδα οι Γκουτζελάς, Καρατάσιος, Χατζόγλου, Κατσιαμήτας, Βιλανάκης, Παπαχρήστος, Μπαστάνης.

Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης):Μπλάζιτς, Φατιόν, Ζουλιώτης, Μουμίν, Νεόφυτος (78΄Χαϊκάλης), Ρεπετσάς, Λεάντρο, Γκούρμα, Καμαρά (67΄Ομπράντοβιτς), Κακάρας, Πέρεζ (84΄Νηκλιτσιώτης)

Στη δεκαοχτάδα οι Γεωργίου, Αντονόπουλος, Κωστόπουλος,  Χαϊκάλης, Νηκλιτσιώτης, Ομπράντοβιτς, Κόμνος.


Έτοιμος να ''αιφνιδιάσει'' την Λαμία ο Πιερικός!!

Την ομάδα της Λαμίας, υποδέχεται ο Πιερικός, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Θωμάς Γράφας, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπουζούκη, ενώ εξέτισαν τις τιμωρίες οι  Παπαχρήστος και Κατσιαμήτας.Πιερικός: Χωρίς Μπουζούκη κόντρα στην Λαμία | onsports.gr
Η  18άδα που επέλεξε  για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Παπατολίκας, Γκουτζελάς, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Ντόσης, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Παλιάτσιος, Σταματής, Γιαννόπουλος, Καρατάσιος, Βιλανάκης, Μπαστάνης Γ., Κατσιαμήτας, Καραγιαννίδης, Χατζόγλου, Λαμπάκης, Τσιάρας.

Ηλίας Σαραηλίδης : Στο ίδιο τέμπο μέχρι το τέλος!!

Ο 18χρονος τερματοφύλακας του Πιερικού μας μεταδίδει την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει.


Σε πολύ καλή βαθμολογική θέση βρίσκεται ο Πιερικός που πιστεύεις οφείλεται αυτό ;

Ο Πιερικός είναι και θα είναι μια ομάδα που θα παλεύει πάντα για το καλύτερο, η βαθμολογική μας θέση με λίγο παραπάνω τύχη θα ήταν αρκετά καλύτερη αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Θα συνεχίσουμε σαν ομάδα μέχρι τέλους, τα καλά αποτελέσματα τώρα οφείλονται στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και τις καλές προπονήσεις αφού όλοι μας δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Είσαι και εσύ απο τα νεαρότερα παιδιά στην ομάδα πως είναι οι σχέσεις σου με τους συμπαίκτες σου ;

Όλα τα παιδιά είμαστε μια παρέα εγώ σαν τερματοφύλακας έχω καλές σχέσεις με τον Παπατολίκα ο οποίος είναι σαν δεύτερος προπονητής για εμένα.

Κάποιο μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις στον Κόσμο ;


Ξέρω οτι ο κόσμος είναι απογοητευμένος απο την ομάδα απο άλλες χρονιές, φέτος όμως κάνουμε όλοι μας διοίκηση και έμψυχο δυναμικό οτι καλύτερο μπορούμε για εμάς, ο κόσμος είναι το κίνητρο της Νίκης και τον θέλουμε κοντά μας και την Κυριακή με την Λαμία.  

Αριστοτέλης Καραγιαννίδης: «Ατού μας η ομαδικότητα και ακολούθως το ταλέντο του Πιερικού»

Από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία αντεπίθεσης του «αναγεννημένου» Πιερικού είναι ο 24χρονος στόπερ, Αριστοτέλης Καραγιαννίδης, που ήρθε τον χειμώνα δανεικός από την Κέρκυρα και μιλά στην «ARENA PRESS» για το ματς με τη Λαμία και τους βελτιωμένους… όρους στη «μάχη» σωτηρίας.

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ο Καραγιαννίδης, που παίζει και αμυντικό χαφ, ενώ «έδεσε» με τον Καρτσαμπά μπροστά από την εστία του Παπατολίκα, είχε πέρυσι 21 συμμετοχές στην πορεία ανόδου της Κέρκυρας (παλιότερα και σε Αιγάλεω, Δόξα Κρανούλας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ρόδο).



Ο Γιαννιώτης στόπερ δήλωσε αρχικά: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Πιερικό, πιστεύω ότι προσαρμόστηκα στη γενικότερη “χημεία” της ομάδας.
 Όλοι έχουμε μερίδιο στην καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών. Η αντεπίθεση πρέπει να συνεχιστεί, βελτιώνοντας τις αδυναμίες μας. Ζητούμενο είναι η διάρκεια, δεν εξασφαλίσαμε κάτι, ώστε να μένουμε εδώ.

Χρειαζόμαστε πολλά θετικά αποτελέσματα. Εξαρχής διέκρινα θέληση για επιτυχίες σε όλους τους παίκτες και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους. Το ατού μας είναι αρχικά η ομαδικότητα και ακολούθως το ταλέντο του Πιερικού.

Ο κ. Γράφας είναι σημαντικό κομμάτι στην πορεία μας, ξέρει καλά την κατηγορία και πάντα είμαστε διαβασμένοι, γνωρίζοντας τι θέλουμε στο γήπεδο. Στο μυαλό μας δεν είμαστε φαβορί για τη σωτηρία, αλλά δεν έχουμε και ταβάνι. Ρεαλιστικός στόχος είναι να αποφύγουμε την τελευταία τριάδα, αλλά δεν βάζουμε όρια. Απομένουν οκτώ “τελικοί” και στο φινάλε θα γίνει ο απολογισμός».

Για να καταλήξει ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Λαμία, που είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην κατηγορία. Όποιος θέλει παραπάνω τη νίκη, θα έχει το αβαντάζ. Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά έχουμε λύσεις και στον πάγκο. Με σοβαρότητα μπορούμε να επεκτείνουμε το αήττητο σερί μας.

Οι πρώτες εντυπώσεις μου στον Πιερικό είναι θετικές, ο κόσμος άρχισε να ανταποκρίνεται, αλλά βάσει της δυναμικής μας, μπορούν να μας αγκαλιάσουν και άλλο. Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια σωτηρίας. Προσωπικά, θα τα δώσω όλα για τον στόχο και το καλοκαίρι ευελπιστώ να γυρίσω στην Κέρκυρα πιο δυνατός».

Έκοψε την 'πίτα' του ο Πιερικός! (PHOTOS)


Το βράδυ της Πέμπτης (19/02) πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της Κατερίνης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πιερικού. Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Χρήστος Ρεντίνας, Τάσος Τσουμάγκας που κέρδισαν τα φλουριά.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ

Γενναία ισοπαλία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την ΑΕΛ, με έναν ''κουραστικό'' Τεβεκέλη!

Η ΑΕΛ των μεγάλων απαιτήσεων και με ένα πραγματικά μεγάλο μπάτζετ, δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Πιερικό στην Κατερίνη που αν και αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία (0-0).


Ο Πιερικός από το 68’ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπουζούκης, ούτε όμως αυτό δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ. Απογοήτευση για την AEΛ με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.



Περίπου 800 των γηπεδούχων και άλλοι 150 φίλαθλοι της ΑΕΛ βρέθηκαν στο γήπεδο της Κατερίνης που παρά το τσουχτερό κρύο φώναζαν συνέχεια και εμψύχωναν τους παίκτες του Πιερικού και της ΑΕΛ αντίστοιχα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός αμυνόταν με διπλή άμυνα ζώνης προσπαθώντας να σταματήσει τις προσπάθειες της ΑΕΛ. Από την άλλη το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα προσπάθησε με τους Περίκο, Γιάντση, Ενγκεσάν και Μπόγιοβιτς να ολοκληρώσει επιθέσεις χωρίς όμως να τα καταφέρει με επιτυχία. Η κατοχή της μπάλας και η πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν για την ΑΕΛ στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ως εκεί.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ήταν αυτή που πίεσε χωρίς όμως επι της ουσίας να κάνει την πολύ μεγάλη ευκαιρία σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα από τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Διαιτητική τριπλέτα: Τεβεκέλης, Κατσικογιάννης, Κωτούλας.

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς (61’ Παλιάτσιος), Γιαννούλης (88’ Μπαστάνης), Μπαξεβάνος, Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (93’ Γιαννόπουλος), Ντόσης, Σταμάτης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Κουρτεσιώτης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Περίκο (73’ Σερτζίνιο), Γιάντσης (56’ Παμλίδης), Ενγκεσάν (46’ Πίντο), Μπόγιοβιτς.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον αγώνα της Παρασκευής (13/02) στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League. Ο Θωμάς Γράφας επέλεξε 18 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Παπατολίκας, Γκουτζελάς, Καρτσαμπάς, Χατζόγλου, Καραγιαννίδης, Λαμπάκης, Μπουζούκης, Ντόσης, Τσιάρας, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Μπαξεβάνος, Παλιάτσιος, Σταματής, Γιαννόπουλος, Καρατάσιος, Βιλανάκης και Μπαστάνης. 



Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος της Football League με τον Πιερικό την Παρασκευή (13/02) στις 18:00 στο Στάδιο Κατερίνης. Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας, είναι οι: Αποστολίδης, Πατσογιώργος, Μουλόπουλος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Κουρτεσιώτης, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Φλεριβάλ, Γιάντσης, Ενγκεσάν, Μπόγιοβιτς, Σερτζίνιο, Περίκο, Πίντο και Παμλίδης. 

Οι νικητές της κλήρωσης για τα 5 εισιτήρια!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα πέντε εισιτήρια του αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΕΛ που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο γήπεδο του Πιερικού στις 18.00 μ.μ!

Οι τυχεροί που θα πάρουν απο ένα εισιτήριο είναι οι παρακάτω:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ
ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΚΙΑΤΑΣ ΘΑΝΟΣ 


Οι πέντε τυχεροί θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους απο σήμερα Πέμπτη στις 20:00 μ.μ και μετα, έως και αύριο Παρασκευή μέχρι και το απόγευμα οπού θα είναι η ώρα του αγώνα απο το ΚΑΦΕ ΣΠΟΡΤ ''ΠΑΣΧΑΛΗΣ'' έναντι ΤΕΒΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή! Καλό αγώνα και με την νίκη!
PierikosNews

ΣΤΑΜΑΤΗΣ: «ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!»

Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου είναι αδιαμφισβήτητα ο Πιερικός, που συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητος και αντεπιτίθεται με τον Θωμά Γράφα προς τη σωτηρία, ενώ ένας εκ των σκόρερ και πρωταγωνιστών στο κυριακάτικο διπλό στον Εύοσμο, ο φορ Ανδρέας Σταματής, μίλησε στην «ARENA PRESS».
Σταματής: «Τιμωρεί τα λάθη ο Πιερικός!»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Δικαιολογημένη είναι η ευφορία στην Κατερίνη, από τις απανωτές νίκες με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αγροτικό Αστέρα (πρώτο διπλό φέτος την Κυριακή με 2-3), που φέρνουν στο έκτο σκαλί τους «μελανόλευκους». Η ομάδα του Θωμά Γράφα συνδυάζει την ουσία με το καλό θέαμα, στηριζόμενη στην επιθετική τριπλέτα «φωτιά» των Σταματή, Γιαννούλη και Μυστακίδη (και συχνά τους πλαισιώνει, κυρίως ερχόμενος από τον πάγκο, ο Παλιάτσιος). Ο 21χρονος επιθετικός, Ανδρέας Σταματής, που πέτυχε το 0-1 στον Εύοσμο και ακόμα έχει παίξει σε ΑΕΚ, Πανιώνιο, Πανηλειακό και Ηρακλή Ψαχνών, δήλωσε: «Στον Εύοσμο μας περίμενε ένα ντέρμπι σε δύσκολο γήπεδο. Είχαμε πιο καθαρό μυαλό, ήμασταν άψογοι στην τακτική και χτυπήσαμε τον αντίπαλο στις αδυναμίες του. Ο Αγροτικός Αστέρας λόγω της έδρας είχε άγχος, έδειξε πιο νευρικός και πιεσμένος. Ο Πιερικός ξέρει να τιμωρεί λάθη αντιπάλων. Όποιος μας υποτιμά φέτος, συνήθως το πληρώνει. Μετά το ματς με τον Ηρακλή, δείχνουμε αναγεννημένοι. Μεγάλο μερίδιο ανήκει στον προπονητή, κ. Γράφα, που πέρασε τη φιλοσοφία του γρήγορα, δίνοντας ρόλους σε κάθε παίκτη και παίρνοντας το μάξιμουμ από τον καθένα. Ήταν μια νίκη διπλής αξίας στη Θεσσαλονίκη, ο αντίπαλος έχει ίδιο στόχο και είναι σημαντικό ότι τον νικήσαμε δυο φορές φέτος. Κάναμε αυτό που έπρεπε και ο Πιερικός δεν αξίζει να πέσει».
«ΚΑΝΕΙΣ… ΗΣΥΧΟΣ!»
Για να συνεχίσει ο Σταματής: «Οι ισορροπίες στη βαθμολογία είναι εύθραυστες, γίνεται μεγάλη μάχη και κανείς δεν… κοιμάται ήσυχος από την 5η θέση και κάτω. Όλα τα ματς είναι κομβικά, δεν… διαλέγουμε κανένα. Έχουμε νεανική ομάδα και μετρά πολύ η ψυχολογία και η ικανότητα. Η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την αντεπίθεση. Την Παρασκευή με τη Λάρισα θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, για να κυνηγήσουμε την υπέρβαση ή έστω να επεκτείνουμε το αήττητο σερί».

«ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» Ο ΤΣΟΥΜΑΓΚΑΣ!

Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε χθες με τον Πιερικό ο Τάσος Τσουμάγκας, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
«Ανεβαίνει» ο Τσουμάγκας
Ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ πάντως έχει χάσει προπονήσεις και δεν είναι βέβαιο ότι θα κάνει ντεμπούτο σε αποστολή την Παρασκευή με τη Λάρισα εντός έδρας (σε κάθε περίπτωση, μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του), χωρίς αυτό να αποκλείεται κιόλας. Ο Θωμάς Γράφας (που χθες είχε γενέθλια, όπως και ο επιθετικός Πάρης Παλιάτσιος) δύσκολα θα αλλάξει κάτι από την πετυχημένη «συνταγή» που έφερε το διπλό στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ δεδομένα δεν υπολογίζει και πάλι στον τραυματία Σεντεμέντε. Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι οι Κατερινιώτες, που φιγουράρουν στο έκτο σκαλί, είναι η μοναδική επαγγελματική ομάδα με αποκλειστικά… ελληνικό ρόστερ, μετά την αποχώρηση των Ελιομάρ, Ντόικιτς, Μάρκοβιτς, Σπάσιτς και Κόιτς τον χειμώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Παρασκευή 13/2-18.00
Πιερικός-Λάρισα
Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κατσικογιάννης (Μακεδονίας), Κωτούλας (Σερρών)
4ος:Φωτιάδης (Σερρών)

Μοίρασαν εισιτήρια σε μαθητές οι παίκτες του Πιερικού! (PHOTOS)

Στο 4ο Λύκειο Κατερινής βρέθηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πιερικού όπου και μοίρασε εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής (13/02/2015 18:00). Οι μαθητές του σχολειού ζήτησαν την νίκη στο προσεχή αγώνα κάτι που υποσχέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές (Μυστακίδης, Σταματής, Γιαννούλης, Τσιάρας, Κατσιαμήτας, Μπουζούκης) επισκέψθηκαν ταξη-ταξη καθε τμήμα του σχολείου και έδωσαν στα παιδιά την υπόσχεση της νίκης, μαζί και δωρεαν εισιτηρια για να παρακολουθήσουν τον αυριανό μεγάλο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ! Μαζί τους σαν εκπρόσωπος της ΠΑΕ, ήταν και ο Τάσος Παρασίδης (Γενικός Διευθυντής).

Ευχαριστούμε επίσης και τον διευθυντή και υποδιευθυντή του σχολείου που με χαρά φιλοξένησαν την ομάδα του Πιερικού και ευχήθηκαν ότι καλύτερο.

Ακολουθούν φωτογραφίες της επίσκεψης του Πιερικού στο σχολείο.









ΚΛΗΡΩΣΗ PNEWS: ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΑΕΛ!

Το PierikosNews σας δίνει πέντε εισιτήρια για να παρακολουθήσετε το κρίσιμο παιχνίδι της Παρασκευής με την Λάρισα.

Ο τρόπος για να μπείτε στην κλήρωση είναι πανεύκολος, απλά γράφετε κάτω απο την συγκεκριμένη ανάρτηση σε σχόλιο, το όνομα σας και την λέξη ''ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ'' ! Η κλήρωση θα κλείσει ΑΥΡΙΟ Πέμπτη στις 20:00 μ.μ οπού θα ανακοινωθούν οι νικητές σε μια νέα ανάρτηση!


Οι πέντε τυχεροί θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους απο το ΚΑΦΕ ΣΠΟΡΤ ''ΠΑΣΧΑΛΗΣ'' έναντι ΤΕΒΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Καλή επιτυχία σε όλους!



PierikosNews

ΣΟΠ: ''Την Παρασκευή ΔΕΝ πρέπει να λείψει ΚΑΝΕΙΣ'' !

Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού 
Θύρα 5
Άβαταρ μέλους

Κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή

Ο Άρχοντας του Βορρά, Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας τώρα θέλει την στήριξη μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αξίζουν οι παίκτες μας το συνεχή χειροκρότημα μας.
Καλούμε όλα τα μελή του συνδέσμου μας και όλους του φιλάθλους της ομάδας μας να επανέρθουν στις κερκίδες του γηπέδου μας, ας αφήσουμε όλοι μας πίσω ότι μας πίκρανε.
Κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή Ομάδα & φίλαθλοι μια γροθιά ενωμένοι.

Την Παρασκευή δεν πρέπει να λείψει κάνεις από το εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα και ώρα 18:00

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE 5

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση, στους φιλάθλους, φίλους και οπαδούς μας της μεγάλης οικογένειάς μας που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Συγχαρητήρια για το ποδοσφαιρικό πρόσωπο κι ανάστημα που επιδείξατε στον Εύοσμο και σας απόλαυσαν όλοι οι Πιεριείς κι όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της Ελλάδας.
Σταθήκατε όλοι παλικάρια. Η απόδοσή σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ αποδεικνύει περίτρανα ότι είχατε κατάθεση ψυχής και πίστης για το αποτέλεσμα, καθώς αποδείξατε τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που είχατε ώστε να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.
Με επιμονή κι αποφασιστικότητα καταφέρατε κάτι που στην αρχή του παιχνιδιού φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο, αλλά στη συνέχεια με την αγωνιστικότητά σας το καταφέρατε.
Μεταδώσατε ότι «η περηφάνια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Ευχόμαστε στην ομάδα μας επιτυχίες στα επόμενα παιχνίδια, τιμώντας τη λαμπρή ιστορία της.

unnamed[3]
Στις φωτογραφίες οι ένθερμοι φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο γνωστό στέκι CAFE ΠΑΣΧΑΛΗΣ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι από το τελικό συναρπαστικό αποτέλεσμα όπου συνεχώς ελπίζαμε καταγράφοντας τα συναισθήματα δυναμικής των ποδοσφαιριστών μας.
Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα συναισθήματα που μας χαρίσατε κι ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Ραντεβού στο επόμενο παιχνίδι στο γήπεδό μας με την ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑ, για μια νέα ανοδική πορεία της ομάδας μας, γιατί αυτή η ομάδα συνεχίζει να έχει παρόν και μέλλον. Όλοι, φίλοι στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης την Παρασκευή 13/2/15 κι ώρα 18:00, για να χειροκροτήσουμε τη νεανική ομάδα μας που μας περιμένει για να μας χαρίσει το επόμενο αποτέλεσμα .

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης

H ΘΥΡΑ 5 ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

 ''Παρών'' στο μεγάλο διπλό στον Εύοσμο δώσανε οι πιστοί οπαδοί του Πιερικού απο τον ΣΟΠ, που δεν σταματήσαν να υψώνουν τα μελανολευκα κασκόλ και να φωνάζουν δυνατά για την ομάδα σε κάθε στιγμή!

Η ομάδα του Πιερικού τους έκανε το δώρο, νικόντας την ομάδα του Αγροτικού με 2-3!



 ΚΑΙ ΤΩΡΑ.............ΑΕΛ.......... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !


                       ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ -5-

Γράφας: Μόνο μπράβο για το απόλυτο!

Ο προπονητής του Πιερικού απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη στον Εύοσμο. Να μην απογοητευθούν οι παίκτες του, ζήτησε ο Αμανατίδης. Μικρά από τον Εύοσμο.

Αναλυτικά, όσα είπαν οι προπονητές των δυο ομάδων μετά τον αγώνα στον Εύοσμο...

Περικλής Αμανατίδης (προπ. Αγροτικού Αστέρα): "Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ηταν καλή, δημουργήσαμε κάποιες καταστάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο φάγαμε ένα γκολ το οποίο και μας σκότωσε. Αναφέρομαι στο δεύτερο τέρμα το οποίο ήταν κρύο. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και αντιδράσαμε κάπως σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες έτσι πρέπει να γίνει και στην δική μας.



Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να κοιτάξουμε μπροστά και να μπορέσουμε να αλλάξουμε την βαθμολογική μας θέση. Μόνο αν δεν έρθει απογοήτευση και δεν πειραχθούν τα νεύρα η ομάδα θα ανταποκριθεί. Ο Αγροτικός έχει αλλάξει πολύ στην βαθμολογία κάτι το οποίο έχει γίνει και στο παρελθόν".
Αναφερόμενος στα πολλά νεύρα που είχαν οι παίκτες του στο α' ημίχρονο τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι τα νεύρα προέρχονται από έλλειψη πάθους. Ειναι ένα θέμα το οποίο θα μιλήσω με τα παιδιά και το οποίο θα το λύσουμε".
Για το γκολ του Πιερικού από ελεγχόμενη θέση και για την ανατροπή του Στεφανίδη από τον Καρτσαμπά ο κ. Αμανατίδης υποστήριξε: "Σε έναν αγώνα γίνονται πολλά φάουλ και αμφισβητούμενες φάσεις τις αποφάσεις των οποίων τις παίρνει ο διαιτητής. Για το γκολ του Πιερικού δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, ενώ για την φάση του Στεφανίδη θεωρώ ότι είναι πέναλτι".

Θωμάς Γράφας (προπ. Πιερικού): "Ερχόμενοι εδώ για να αντιμετωπίσουμε τον Αγροτικό Αστέρα είχαμε πει ότι ευχής έργον θα ήταν να μην μέναμε στο μηδέν.

Πετύχαμε το απόλυτο. Και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης ήμασταν πάρα πολύ καλοί τακτικά. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στις κόντρα επιθέσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Θα τους δώσω ένα μεγάλο μπράβο. Όταν έρχεσαι και αντιμετωπίζεις στην έδρα του τον Αγροτικό Αστέρα και φεύγεις με το απόλυτο, μόνο μπράβο μπορείς να δώσεις. Ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει. Είναι η σωτηρία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία γίνεται".

ΜΙΚΡΑ- ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ
* Περίπου 700 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες του Ευόσμου εκ των οποίων 20 φίλοι του Πιερικού
* Ντεμπούτο με την φανέλα του Αγροτικού έκανε ο Ναστέφσκι.

* Το "παρών" στο γήπεδο έδωσαν οι παλιοί άσοι της ομάδας του Αγροτικού, Σακελλαρίδης, Γ. Παπαδόπουλος και Μπεκιάρης
* Κόντρα στην πρώην ομάδα του αγωνίστηκε ο Ντόικιτς καθώς πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο από την ομάδα της Κατερίνης στον Αγροτικό Αστέρα
* Στα επίσημα του γηπέδου βρέθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Ντίνος Κούης.

* Μόνο από Έλληνες παίκτες απαρτιζόταν η εντεκάδα του Πιερικού.

Ρεπορτάζ: ΠΑΝ. ΜΠΑΤΣΗΣ

http://www.mikriliga.com/

Μεγάλο ΔΙΠΛΟ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στον Εύοσμο με Μυστακίδη!!

Ο Πιερικός απέσπασε διπλό στον Εύοσμο, νικώντας 3-2 του Αγροτικού Αστέρα.

Η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τον Εύοσμο, σημειώνοντας το δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα και το πρώτο της διπλό στο βόρειο όμιλο της Football League. Η επικράτηση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα τον έφερε στην πρώτη πεντάδα, φτάνοντας τον Ολυμπιακό Βόλου στους 20 β.

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος στον Εύοσμο. Δύο γκολ , δύο δοκάρια, «φουλ» της κίτρινης και νεύρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Στο 16’, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Σταματής με πλασέ μετά από διώξιμο της άμυνας του Αγροτικού Αστέρα έκανε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ντόσης είχε δοκάρι για τον Πιερικό, εν τούτοις, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Καρακατσάνης με πολύ όμορφο μονοκόμματο σουτ σημείωσε το 1-1. Μάλιστα, ο Αγροτικός Αστέρας παραλίγο να σκοράρει στο 41’, όμως η μπάλα από την κεφαλιά του Καπία κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παπατολίκα.

Στο δεύτερο μέρος, με πρωταγωνιστή τον Μυστακίδη ο Πιερικός κατάφερε να σημειώσει ακόμη δύο γκολ και να δώσει σπουδαίο διπλό στον Πιερικό. Αρχικά, στο 59’ με κεφαλιά κάνοντας το 1-2 και έπειτα, στο 75’ με πλασέ πετυχαίνοντας το 1-3. Και τις δύο ασίστ στα δύο τέρματα των Κατερινιωτών τις έβγαλε ο Γιαννούλης. Ο Αγροτικός Αστέρας μείωσε σε 2-3 με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Tαταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδης (80' Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Στεφανίδης, Γεωργιάδης (64' Μίλιτς), Ναστέφσκι (64' Βελλίνης), Καρακατσάνης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης (90’ Παλιάτσιος), Μπαξεβάνος, Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (90+1’ Μπαστάνης), Ντόσης, Σταματής.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Πετρόπουλος (Θεσσαλίας)


Flnews



Για το 'κόλπο΄ο Πιερικός στον Εύοσμο!

Ακόμα ένα... λιθαράκι στη βαθμολογική αντεπίθεση των τελευταίων αγωνιστικών (ισοπαλία εκτός με Ηρακλή, νίκη εντός με Απόλλωνα Καλαμαριάς), φιλοδοξεί να βάλει ο Πιερικός, που δίνει κρίσιμη ''μάχη'' στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα, μια ομάδα με παρόμοιες βλέψεις. Ο Θωμάς Γράφας δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Σεντεμέντε και Τσουμάγκα, ενώ ντεμπούτο σε αποστολή κάνουν οι Γιαννόπουλος και Γκουτζελάς. Η ενδεκάδα των 'μελανόλευκων', οι οποίοι καλούνται σταδιακά να αυξήσουν τη διαφορά απο την τελευταία τριάδα, είναι πολύ πιθανό να μην έχει τελικά διαφοροποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική. Στην αποστολή για τους Κατερινιώτες μετέχουν οι Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καρτσαμπάς, Καραγιαννίδης, Μπουζούκης, Τσιάρας, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Μπαστάνης, Σταματής, Γκουτζελάς, Παλιάτσιος, Γιαννόπουλος, Καρατάσιος, Βιλανάκης, Μπαξεβάνος και Χατζόγλου.

Γιαννούλης: «Θέλουμε ακόμα πιο δυνατή συμπαράσταση απο τον κόσμο!»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στο flnews.gr για την «αναγέννηση» του Πιερικού και τον ΠΑΟΚ.

Ένας… άλλος Πιερικός κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Football League. Η ομάδα της Κατερίνης μετά το βαρύ 4-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 5 πόντους στα τρία τελευταία ματς και από την τροχιά του υποβιβασμού, φιγουράρει πλέον στην 6η θέση μαζί με τον Τύρναβο.
Στο παιχνίδι της Κυριακής (01/02) με τον Απόλλωνα 1926 οι «μελανόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα και να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο τρίποντο. Πρωταγωνιστής ο 20χρονος αριστερός μέσος, Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος με δύο ασίστ έσπρωξε τον Πιερικό στην επικράτηση και έκανε ακόμα και τον αντίπαλο προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη να παραδεχτεί ότι το ματς χάθηκε από τον νεαρό εξτρέμ!




Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννούλη στο flnews.

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του Πιερικού:

«Πάμε καλά, δόξα τω Θεό. Όπως δουλεύαμε, δουλεύουμε, όμως με την αλλαγή προπονητή άλλαξε η ψυχολογία μας. Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε τη σωτηρία».

Για το νεανικό ρόστερ της ομάδας της Κατερίνης:

«Έχουμε όρεξη και βλέπουμε ο μέλλον με αισιοδοξία. Αν δείτε τον μέσο όρο ηλικίας των παιδιών που έπαιξαν απέναντι στον Απόλλωνα ήταν 22 ετών. Είμαστε νεανικό σύνολο με ταλέντο. Τον χειμώνα το ρόστερ άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματά μας και θέλουμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε. Ό,τι δικαιούμαστε, βέβαια, το έχουμε πάρει μέχρι τώρα».

Για τις δύο τελευταίες ανατροπές:

Σίγουρα αυτό δείχνει ψυχή. Ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στον Ηρακλή. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του».

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει:

«Ο Ηρακλής στον 2ο όμιλο είναι μία κλάση πάνω από τις άλλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ στον νότο. Έχουν ρόστερ Super League. Και η Λαμία έχει πολύ καλή ομάδα, ενώ ευχάριστη έκπληξη είναι η Ζάκυνθος που έχει όπλο την έδρα».

Για τα εργομετρικά που πέρασε στον ΠΑΟΚ και τα σενάρια δανεισμού στον ΟΦΗ:

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να περάσω από εργομετρικά. Ωστόσο, δεν είχα καμία ενημέρωση ότι υπήρχε ενδεχόμενο να παραχωρηθώ στον ΟΦΗ».

Για τον προσωπικό του στόχο:

«Σίγουρα θέλω να παίζω και να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι έρχεται σε κάθε ματς ο κύριος Κωστίκος και μας παρακολουθεί. Στόχος μου είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να επιστρέψω για βελτιωμένος για να βοηθήσω».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος:

«Το επίπεδο είναι καλύτερο από πέρυσι. Πολλές ομάδες ενισχύθηκαν για να πετύχουν τον στόχο τους και, σίγουρα, ο δεύτερος γύρος αναμένεται πιο ανταγωνιστικός».

Για τη στήριξη του κόσμου:

«Θέλουμε ακόμα πιο δυνατή συμπαράσταση. Εκπροσωπούμε μία ποδοσφαιρική πόλη και θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά μας».

Πιερικός Αρχέλαος – Αίαντας Ευόσμου 71-62

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2014-15
Β΄ ΓΥΡΟΣ – 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πιερικός Αρχέλαος – Αίαντας Ευόσμου 71-62
Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου σε έναν αγχώδη αγώνα απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου. Η έκβαση του παιχνιδιού κρίθηκε στο τελευταίο τρίλεπτο, ενώ η ομάδα μετά το δεύτερο παιχνίδι του δεύτερου γύρου κατάφερε να έρθει στην 5η θέση της κατάταξης, μαζί με την ομάδα του Ανατόλια, του Φοίνικα Λάρισας και του Αργοναύτη. Έτσι, ατενίζει τα επόμενα παιχνίδια με αισιοδοξία. Σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών και τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξε ο κόσμος της Κατερίνης που στήριξε ένθερμα την ομάδα της πόλης.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 33-25, 51-46, 71-62.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Γερακίνης και Ζαχαρής

Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Ζησόπουλος , Κολακτσίδης, Γκοντόπουλος 20(2), Παπαδόπουλος Κ., Χριστοδούλου 8, Πρισκομάτης 5 (1), Παρμακτσίδης , Αμπαράς 8(1) , Ασημάκης 21 (3), Σπυρόπουλος 3(1), Παπαδόπουλος Ν. 2, Οικονόμου 4.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ(Χατζούλης): Αμούζιας 15, Γκάτιας, Παπαδόπουλος, Σαββίδης 6 (2), Μαυρίδης 9, Καδής, Καντάρκος 21 (3), Θωμαϊδης 6, Ψευτόγιας 5 (1).
● Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής: ΧΑΝΘ - Aργοναύτης Καλ. 55-70, Άργος Ορεστικό – Πευκοχώρι 78-67, Πιερικός Αρχέλαος - Αίας Ευόσμου 71-62, Προμηθέας Πάτρας - Μαχητές Δόξας Πεύκων 82-80, Φοίνικας Λάρισας – Ανατόλια 71-76, Τιτάνες Παλαμά - Στρατώνι 77-65, Ασπίδα Ξάνθης – Κομοτηνή 71-59.
● Η επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 08.2.2015, 17.00): Πευκοχώρι – ΧΑΝΘ, Αίας Ευόσμου - Άργος Ορεστικό, Μαχητές Δόξας Πεύκων - Πιερικός Αρχέλαος, Ανατόλια - Προμηθέας Πάτρας, Στρατώνι - Φοίνικας Λάρισας , Ασπίδα Ξάνθης - Τιτάνες Παλαμά, Aργοναύτης Καλ.– Κομοτηνή.
● Η βαθμολογία: 1. Μαχητές Δόξας Π. 29, 2. Προμηθέας Πάτρας 28, 3. Άργος Ορεστικό 25, 4. Πευκοχώρι 24, 5. Πιερικός Αρχέλαος 23, 6. Φοίνικας Λάρισας 23, 7. Αργοναύτης Καλ. 23, 8. Ανατόλια 23, 9. Τιτάνες Παλαμά 22, 10. Αίας Ευόσμου 22, 11. Στρατώνι 21, 12. Ασπίδα Ξάνθης 19, 13. ΧΑΝΘ 18, 14. Κομοτηνή 16.

Τι είπε ο Γράφας στην συνέντευξη τύπου (VIDEO)


Τους ''χόρεψε στον άνεμο'' ο Πιερικός (2-1)

Σημαντική νίκη-ανάσα για την ομάδα της Κατερίνης, καθώς ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη με την οποία... φλερτάρουν οι Πόντιοι.

Πιερικός - Απόλλων 1926 2-1 | onsports.gr
Το τρίποντο που πήρε ο Πιερικός τον έφερε στους 17 βαθμούς και την 6η θέση της βαθμολογίας, με τον Απόλλωνα 1926 να μένει στουτς 15 και τη 10η θέση, δυο βαθμούς πάνω από την Αναγέννηση Καρδίτσας που είναι η πρώτη της ζώνης του υποβιβασμού.
Το ματς στην Κατερίνη έγινε παρουσία 600 ανθρώπων, με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά πολύ δυνατό αέρα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Ο Πιερικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 14' έχοντας δοκάρι σε σουτ του Γιαννούλη, όμως, οι φιλοξενούμενοι στο 34' βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Καπετάνο να ανοίγει το σκορ.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Πιερικός πίεσε πάρα πολύ και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 54' ο Λαμπάκης με προβολή έφερε το ματς στα ίσα κι από εκεί και πέρα έγινε... θρίλερ για το ποιος θα πάρει τη νίκη. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι με τον Παλιάτσιο στο 83' κατάφεραν να επικρατήσουν 2-1 και να... ανασάνουν βαθμολογικά.
Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης, Μπαξεβάνος (51' Παλιάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (90'+1' Καρατάσιος), Ντόσης, Σταματής (85' Μπαστάνης)
Απόλλων 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Παπαστεριανός, Βαγγελόπουλος, Παναγιωτούδης, Καπετάνος (62' Καράμπελας), Μπιτσάκος, Χατζηλιάδης, Τσούτσης, Αναστασίου (80' Β. Παπαδόπουλος), Ευσταθίου (70' Φιγκερόα), Θ. Παπαδόπουλος

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!