Ο Πιερικός στο "CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ"

Ο Πιερικός στο "PIERIKOS CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ"

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στα γραφεία του Συνδέσμου PIERIKOS CLUB Katerini MELANOLEYKOI, 

μετά από πρόσκληση - κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου των «Μελανόλευκων».
Στους χώρους των γραφείων βρέθηκαν μέλη της διοίκησης, ο προπονητής, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφοι αθλητικού ρεπορτάζ, αθλητικογράφοι.

Το Δ.Σ. του συνδέσμου είχε ετοιμάσει ένα πλούσιο τραπέζι με εδέσματα στα κάρβουνα και ποτά μέσα σ΄ ένα οικογενειακό περιβάλλον και κλίμα.

Την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν λίγες ώρες μακριά από το άγχος της προετοιμασίας με κέφι και χαμόγελα είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τα μέλη της διοίκησης των «Μελανόλευκων».

Οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν, ικανότητες υπάρχουν, όπως επίσης και μεγαλύτερη όρεξη απ΄ όλους για δουλειά στο γήπεδο. Γύρω από την ομάδα έχει αναπτυχθεί ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιρικός πολιτισμός μια ποδοσφαιρική κουλτούρα που συνοδεύει την ομάδα.

 Η όμορφη και ευχάριστη συνάντηση έκλεισε με αισιοδοξία για το μέλλον. Τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες δείχνουν  για μια ακόμη φορά έμπρακτα την αγάπη για την ιστορική ομάδα της πόλης της Κατερίνης.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους διοργανωτές.

2 σχόλια:

  1. Άξια η πρωτοβουλία σας παιδιά, έτσι συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!