ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Την Κυριακή 22-11-2015 και ώρα 15:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, Γήπεδο Πιερικού θα διεξαχθεί ο αγώνας πρωταθλήματος  Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΠΙΕΡΙΚΟΥ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ.

Οι θύρες εισόδου των φιλάθλων 2,4,5 θα ανοίξουν στις 13:30.     Η θύρα 2 θα διατεθεί για τους φιλάθλους της ομάδας του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ. Οι θύρες 3,4 θα έχουν είσοδο από την θύρα 4. Η θύρα 5 θα έχει είσοδο μόνο από την θύρα 5. Φίλαθλοι στηρίξτε την ομάδα.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΜΙΛΛΑ 

 

                                                                        Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ




4 σχόλια:

  1. Παρακαλούμε να είναι στην αποστολή του χωριού της Β.Πιερίας και ο Ίτσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρης11ΑΔΑ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ Ο ΙΤΣΙΟΣ(ΠΙΡΛΟ) ΑΠΕΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ !!!!!ΣΟΡΗ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΟΥΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΑΝΙΚΕΙ ΜΟΝΟ FORTZA PIERIKARAAAAAAAAAA OLEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει ο κόουτς να αναλύσει στους παίκτες τι εστί μια νίκη επί του Νιώπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!