Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Πιερικός στον Πύρασο!

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στον αγώνα για την 10η αγωνιστική της Football League 2, Πύρασος και Πιερικός. 

Και οι δύο ομάδες δημιουργούσαν ευκαιρίες, αλλά καμία παρόλα αυτά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο ¨πλεκτό¨. Η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα, καθ όλη την διάρκεια του αγώνα είχε τη


ν υπεροχή και την δύναμη (καθώς ο συγκεκριμένος αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς και δύσκολος ποδοσφαιρικά) και προσπαθούσε να φτάσει στην εστία του Πύρασου, χωρίς όμως να ειναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που του δόθηκαν.
Ο αγώνας τελείωσε με σκορ 0-0, ένα δίκαιο βάση της αγωνιστικής εικόνας των δύο ομάδων αποτέλεσμα. 

Το ΄΄φιλμ΄΄ του αγώνα:

13' Κεφαλιά του Κώτσια, η μπάλα αουτ
22' Έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ για τον Πύρασο, η σέντρα πέρασε απο όλους και δεν βρήκε κανείς την μπάλα, στέλνοντας την μπάλα αουτ.
35' Κόρνερ για τον Πιερικό με τον Μ.Παπαδόπουλο να το εκτελεί, την κεφαλιά έπιασε ο Ιορδανίδης, μπλόκαρε ο Χαλάτσης.
52' Η Μπάλα περνάει απο όλους τους επιθετικούς του Πύρασου και φεύγει αου.
65' Κεφαλιά του Πέεφ μπλόκαρε ο Χαλάτσης.
72' Κόρνερ για τον Πύρασο, Έδιωξαν οι αμυντικοί του Πιερικού
80' Κόρνερ για τον Πύρασο, κεφαλιά του Κόντοβα που στέλνει τη μπάλα πάνω απο τα δοκάρια του Φιρινίδη.
83΄Σουτ του Καράμπελα έξω απο την περιοχή η μπάλα άουτ.

Η 1η αλλαγή στον αγώνα για την ομάδα του Πιερικού, πραγματοποιήθηκε στο 85΄(!) Πράγμα που ''απασχόλησε'' αρκετά τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στην Ν.Ανγχιαλο.
Κι ομως με την είσοδο του Τροίρη ο Πιερικός πήρε μπρός στο τέλος του αγώνα, και προσπαθούσε πιο αισιόδοξα και φρέσκα να μπεί στην εστία του Χαλάτση, αλλά ήταν αργά..
Θα μπορούσε σίγουρα πιο νωρίς να γίνει αυτή η συγκεκριμένη αλλαγή, καθώς και οι ποδοσφαιριστές του Πύρασου είχαν κουραστεί αρκετά στο 2ο ημίχρονο και ο Πιερικός θα μπορούσε να γίνει πιο δυνατός, καθώς το κέντρο και η δύναμη του έκρινε τον αγώνα.

Στην Ν.Αγχίαλο βρέθηκαν και 30 φίλαθλοι του Πιερικού.

Ο Πιερικός του Νίκου Ζαλίκα, καλείτε να συγκεντρώσει δυνάμεις για το ερχόμενο ΄΄ντέρμπι΄΄ με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη. Επιστρέφουν Γεωργίου-Γιαλαμίδης απο τιμωρία.



Πύρασος: Χαλάτσης, Καψιώτης, Χατζητρακόσιας, Μπόρας, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μαλακασιώτης (90' Δημητριάδης), Βαγγελάκος, Τσιουρέλης (70' Χρ. Δαμάσκος), Κοντοβάς, Αναστασίου.

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας (90' Τσιώλης), Τσεβάς, Μ. Παπαδόπουλος (82' Τροΐρης), Πέεφ (94' Γεωργίου).

6 σχόλια:

  1. δεν γινεται αυτο το πραγμα ρε Ζαλικα με σενα ολη η κερκιδα σε φωναζε απο το 75 κανε αλλαγες κανε αλλαγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ ΡΙΞΕ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ 70' ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΤΟ 2015, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΉΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΆΦΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΣΚΑΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΟΘΗΚΕ ΑΓΩΝΑΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο γηπεδο ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΉΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..μπράβο στην ΕΠΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΙΕΣ ΓΗΠΕΔΟΥ !!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 70 ΝΑ ΕΜΠΕΝΕ Ο ΤΡΟΙΡΗΣ ΝΑ ΕΙΤΑ ΔΕΞΗ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΔΕ ΠΡΩΣΤΑ Παπουτσογιαννόπουλος ΚΑΙ ΣΤΟ 77 Ο ΤΣΙΟΛΗΣ ΑΛΑ ΚΑΤΗ ΞΕΡΗ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΡΑΒΩ ΣΤΙΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θετικο ειναι οτι κρατησαμε το ΜΗΔΕΝ στην αμυνα , το αρνητικο οτι αφησαμε αλλους δυο βαθμους. Μπορει καποιος να εξηγησει τα λεπτα που εγιναν οι αλλαγες 82 , 90 , 94 .ΠΙΕΡΙΚΟΣ εισαι και παιζεις με το Πυρασο , δεν κανεις αλλαγες για καθυστερηση , απο το παγκο περιμενεις λυσεις οταν δεν βρισκεις λυσεις.
    only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρεπει να μας πει η διοικηση γιατι κρατα αυτον τον κυριο που μας εχει κανει ομαδουλα λες και παιζουν γυναικες διωχτε τον προπονητη αλλιως μετα το αιγινιο αν στραβωσει θα τα ακουσουν οσο κανεις στην διοικηση που τον στειριζαν τοσο καιρο λες και δεν καταλαβε ο κοσμος γιατι τον κρατατε οσο κανετε μαλακιες στην διοικηση να ξερετε οτι δεν θα χασετε το κοσμο της ομαδας μονο αλλα θα χασετε και την δημαρχεια με τις μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!