Βραβεία ΠΣΑΤ: Βραβείο για το Ντοκιμαντέρ με θέμα τον ΠΙΕΡΙΚΟ (Ήρωες της αλάνας)

Η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, κατά τη συνεδρίαση της, στις 26 Οκτωβρίου 2015, εξέτασε τα υποβληθέντα δημοσιογραφικά θέματα και έκρινε προς βράβευση τα εξής, για την περίοδο 2014-2015:
Τα Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ
Έντυπος Τύπος-Ιστοσελίδες
Βασίλης Μοιρώτσος (Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»): Συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Ούμπιντες για την πρόωρα χαμένη αδερφή του, Ιστοσελίδα «Gazzetta.gr»
Νίκη Μπάκουλη (Έπαθλο ΕΣΗΕΑ): Θέμα «Cork City FC: Οι οπαδοί που έγιναν επιτυχημένοι ιδιοκτήτες», Ιστοσελίδα «Sport24.gr»
Έπαινος: Παναγιώτης Συρόπουλος: Συνέντευξη του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, Εφημερίδα «Goal News»
Τηλεόραση
Γιάννης Καράγιωργας: Συνέντευξη από τον αθλητή καταδύσεων Γκρέγκ Λουγκάνις, Τηλεοπτικό κανάλι «euronews»
Δημήτρης Μαλισιώβας (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»): Συνέντευξη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κυριάκου Παπαδόπουλου, Εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», Τηλεοπτικός Σταθμός «ΝΕΡΙΤ»
Γιάννης Θειακός (Έπαθλο «Χρήστος Ράπτης»): Ρεπορτάζ με θέμα «Εθνική ομάδα Αστέγων», Εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», Τηλεοπτικός Σταθμός «Mega Channel»
Ειδικός Έπαινος: Στον Βασίλη Σκουντή και την ομάδα συνεργατών του Ντοκιμαντέρ «Τα καλύτερα μας χρόνια» για τη διαδρομή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από το 1936 και 2015, Τηλεοπτικός Σταθμός «OTE T.V.»
Ειδικός Έπαινος: Στον Βασίλη Μάστορα και την ομάδας συνεργατών του Ντοκιμαντέρ «Ήρωες της αλάνας», για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πιερικού Κατερίνης, Τηλεοπτικό κανάλι «ΕΡΤ3»
Ραδιόφωνο
Μάκης Διόγος – Γιάννης Κυφωνίδης (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος»): Συνέντευξη Περικλή Ιακωβάκη, Ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΠΟΡ FM 94,6»
Φωτογραφία: Μάρκος Χουζούρης
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα  με το άρθρο 20, παρ. γ’ του καταστατικού του ΠΣΑΤ, οι εισηγήσεις της Επιτροπής είναι δεσμευτικές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.
Η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων: Νίκος Κατσαρός, Κώστας Κομίνης,Πέτρος Λινάρδος, Άγγελος Μενδρινός, Ανδρέας Μπόμης, Κώστας Μυλωνάς, Γιώργος Παντούρης, Ευάγγελος Φουντουκίδης και εκ μέρους του Δ.Σ. Θοδωρής Νταβέλος
*Η εκδήλωση απονομής των δημοσιογραφικών βραβείων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!