Ξεκινάει την προετοιμασία του ο Πιερικός εν όψει Αχιλλέα Νεοκαισάρειας!

Η Επικαιρότητα του Πιερικού, στις γρήγορες....


*Στον Πιερικό ''ανάβουν μηχανές'' απο σήμερα και ο Νίκος Ζαλίκας θέλει να προετοιμάσει σωστά την ομάδα του για το Πιερικό ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

*Απών απο το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι μόνο ο Άκης Γεωργίου, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του και σε λιγότερο απο 10 ημέρες θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει πίσω στη δράση.

*Ο Νίκος Ζαλίκας μαζί με τον γενικό αρχηγό Βασίλη Δαδάκο κατασκόπευσαν στο χθεσινό παιχνίδι την ομάδα του Αχιλλέα, καθώς και αυτή του Αιγινιακού, οπού αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Καισάρειας.

*Επίσης ακούγεται έντονα η περίπτωση ενδεχόμενης μεταγραφής στον Πιερικό ενός περιφερειακού επιθετικού. Αυτό θα αποφασιστεί σύντομα αν θα πραγματοποιηθεί. 

*Στο θέμα του Νίκου Ζαλίκα με τοπικούς δημοσιογράφους της πόλης μας, η διοίκηση θέλησε να μην δώσει άλλη διάσταση στο θέμα και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Ν.Ζαλίκας πάντως απολογήθηκε στην διοικούντες της ομάδας, και περιμένουμε κάποια δημόσια τοποθέτηση του, ενδεχομένως την Πέμπτη στην Συνέντευξη τύπου (εαν πραγματοποιηθεί) η την Κυριακή μετά τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!