ΚΛΗΡΩΣΗ: ΚΕΡΔΊΣΤΕ 5 ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ!

Τo PierikosNews σε συνεργασία με την ομάδα του Πιερικού, δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς αναγνώστες μας, να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα ''ντέρμπι'' της Κυριακής απέναντι στον Αχ.Νεοκαισάρειας.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέρος στην κλήρωση μπορούν να λάβουν ΜΟΝΟ, νεαροί μαθητές (κάτω των 18 ετών δηλαδή)......Φοιτητές, και Στρατιώτες. 

  • *Οι νεαροί (δηλαδή κάτων των 18 ετών) μπορούν να πάρουν μέρος και σε περίπτωση που κερδίσουν κάποιο απο τα πέντε εισιτήρια, μπορούν να παραλάβουν απευθείας το εισιτήριο τους.
  • *Οι φοιτητές και οι στρατιωτικοί θα πρέπει να υποδείξουν την αντίστοιχη κάρτα (πάσο) και στη συνέχεια να τους δοθεί το εισιτήριο οπού κέρδισαν.

Παίρνετε μέρος με έναν απλό τρόπο... γράφετε κάτω ακριβώς απο την συγκεκριμένη ανάρτηση το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. 



Αύριο το βράδυ κιόλας η κλήρωση θα ολοκληρωθεί και θα σας δοθούν στοιχεία για να παραλάβετε το εισιτήριο σας. 

6 σχόλια:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!