ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΓΙΑΛΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΙΤΣΙΟΣ!



 Δύο σημαντικούς ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές ενέταξε σήμερα στο δυναμικό του Πιερικού η νέα διοίκηση της ομάδας υπό τον πρόεδρο Γιώτη Αθανασιάδη. 
Ο Θωμάς Γιαλαμίδης, 19 ετών,  ένας δυναμικός παίκτης από τον Κορινό, ποδοσφαιριστής των ομάδων του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου ενετάχθη σήμερα στον Πιερικό.
Επίσης στον Πιερικό εντάχθηκε και ο δυναμικός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Κ20, Γιώργος Κίτσιος, ετών 18, με καταγωγή από την Έλαφο Πιερίας.
Οι δύο... 

ποδοσφαιριστές υπέγραψαν απόψε στα γραφεία του Πιερικού τα δελτία τους ενώπιον του προέδρου Γιώτη Αθανασιάδη και του αντιπροέδρου Αλέκου Καλτσίδη.
Ο πρόεδρος Γιώτης Αθανασιάδης κινείται ταχύτατα για να κλείσει το ρόστερ της ομάδας, κάτι που θα γίνει σύντομα με την ένταξη δυο μεγάλων ονομάτων στον Πιερικό. 



1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!