Αγωνία και αναμονή για το Σέντερ-φορ!

Έχουμε ήδη φτάσει αισίως στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας, η νέα διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκανε μεγάλα πράγματα ενεργοποιώντας μια ομάδα απο το μηδέν και την αβεβαιότητα, και την έχει φέρει σε πιο ''ήρεμα νερά''. Όλες οι θέσεις έχουν σχεδόν καλυφθεί, όμως η ομάδα έχει ένα ΜΟΝΟ καθαρόαιμο φορ, και αυτός είναι 17 ετών. Δεν ξέρουμε κατα πόσο έχουμε αργήσει σε αυτό το θέμα, η αν υπάρχει στάση αναμονής διότι περιμένουμε ''κάτι καλό'', αλλα σίγουρα όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί αγωνία στους φιλάθλους του Πιερικού, ήδη κιόλας μας έρχονται αρκετά μηνύματα στο inbox. Τι γίνετε με το φορ; θα πάρει η ομάδα φορ; χρειαζόμαστε φορ... κτλπ κτλπ....
Η αλήθεια είναι πως έχουν δίκιο, σε 2 εβδομάδες η 1η αγωνιστική της Γ'Εθνικής με τον εκτός έδρας αγώνα στο Τύρναβο θα ανοίξει την αυλαία, όμως ο Πιερικός αυτή τη στιγμή θα παίξει έναν αγώνα μεθαύριο με την ΑΕΛ με φορ τον Γεωργίου(!).
Φυσικά και δεν θέλουμε να γίνουμε οι ''κακοί και οι "γκρινιάρηδες" της υπόθεσης, αλλα όπως και να το δει κανείς, έτσι είναι, λογικό είναι... κι όμως υπάρχουν ελεύθεροι φορ στην αγορά αυτή τη στιγμή, που μπορείς να τους αξιοποιήσεις έστω μέχρι τον Γενάρη, και τότε να πάρεις μια πιο καλή και σωστή λύση, γιατί τώρα πλέον έχεις ήδη αργήσει, αλλα τουλάχιστον μπορείς να βάλεις το χέρι και να πιάσεις κάτι απο το ''μαγικό κουτί''.
Αναμένουμε τις εξελίξεις...ελπίζουμε σε κάτι καλό...
__________________________________________

PierikosNews.gr

4 σχόλια:

  1. Κύριοι της διοίκησης χρειαζόμαστε ένα σέντερ φορ η απουσία του φάνηκε στα φιλικά παιχνίδια με Αχιλλέα Νεοκαισάρεια και Ηρακλή Αμπελοκήπων. Πρέπει να πάρουμε επειγόντως φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Epitelous kapoios milise den ginete mono na leme mprabo kai oti ola einai panta kala. o senter for htan h 1h metagrafh pou eprepe na kanei h omada
    tora trexte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PAidia for epeigontws.prwtos eprepe na to Dei o eforos.me mono to gio you for Deb ginetai.kalo to mikro.alla mikro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη διοίκηση ξυπνάτε και πάρτε φορ δεν γίνεται μόνο με ένα φιλόδοξο παιδί που προσπαθεί να βοηθήσει αλλά είναι παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!