Έδειξε στοιχεία αυθεντικού ΠΙΕΡΙΚΟΥ! ( 0 - 1 )

Έδωσε μια νότα αισιοδοξίας ο αποψινός Πιερικός! Το PierikosNews βρέθηκε στους Αμπελόκηπους και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ και τις εξελίξεις.

Απόψε ο Πιερικός αγωνίστηκε εν τέλει στη Θεσσαλονίκη (ακυρώθηκε φιλικό με τον Άρη στην Κατερίνη) με τους αντικαταστάτες να είναι η ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα κέρδισε εκτός έδρας 0-1 με γκολ του Άκη Γεωργίου έπειτα απο ασίστ ενός ταλαντούχου υπο δοκιμήν απο τον Αστέρα Τρίπολης. Στη κερκίδα βρισκόντουσαν και 40 Κατερινιώτες, φίλοι της ομάδας μας, για να παρακολουθήσουν το φιλικό που τελικά τους δικαίωσε... μετά απο τις ''δοκιμές'' που 'πίκραναν' στη Καισάρεια. 

Απόψε όμως βρέθηκε στο γήπεδο ένας εντελώς διαφορετικός Πιερικός απο τότε. 
Φάνηκε ότι έγινε μεγάλη δουλειά στις προπονήσεις και βγήκαν κάποια θετικά στοιχεία για την συνέχεια, αν και ακόμα το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί 100% και η ομάδα δεν είναι όσο έτοιμη χρειάζεται, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Ζαλίκα μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο απόλυτα συγκεντρωμένοι με σωστό παιχνίδι και καλή συνεργασία κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη.
(η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ)! Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και κατα τη διάρκεια αυτού, παρουσιάστηκε ο καλύτερος Πιερικός της νέας αρχής!
Ο υπό δοκιμήν Τσιώλης (άφησε πολύ καλά στοιχεία) στο 65'λεπτό έβγαλε μια έτοιμη μπαλιά στον Γεωργίου και αυτός ''το τελείωσε''. Το πρόσωπο που έδειξε ο Πιερικός ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν απολύτως ικανοποιητικό απο όλους όσους βρέθηκαν στην κερκίδα των Αμεπλοκήπων, (συνεχόμενες τελικές, δοκάρι του Καράμπελα, μεγάλη ευκαιρία με Παπαδόπουλο κτλ) και άφησε μια νότα αισιοδοξίας, και αυτή η ομάδα εφόσον 'δέσει' και κλείσει το ρόστερ και ετοιμαστούν όλο και περισσότερο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, θα είναι η ευχάριστη έκπληξη όλων όσων ''ψιθυρίζουν'' γύρω απο την Κατερίνη.


Πιερικός: (Νίκος Ζαλίκας) Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Κωτσιάς, Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου, Πέεφ, Τσιώλης(Υ.Δ), Καράμπελας, Γεωργίου.

Έπαιξαν και οι Παπατολίκας, Νταντίνης, Τροίρης, Καρτσαμπάς, Δαδάκος.


Υ.Γ Στην Κατερίνη αναμένεται τη Δευτέρα ένας σέντερ φορ 'έκπληξη'. Επίσης *συζητιέται* φιλικός αγώνας στην Κατερίνη ''πρόβα τζενεράλε για τον κόσμο του Πιερικού'' με ομάδα Β'Εθνικής.
Περισσότερα σύντομα, στο PierikosNews..!
Ο Πρόεδρος του Πιερικού Παναγιώτης Αθανασιάδης, δίπλα του ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Κώστας Κελαηδίτης και ο καλός τους φίλος κ.Μπουζούκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!