ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Αύριο οριστικά ο Προπονητής!!



Ολοκληρώθηκε το πρώτο μίτινγκ ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ σε ένα ευχάριστο κλίμα με πολλά τρέχων θέματα της ομάδας.
Πρώτος στόχος είναι η οριστική απόφαση του Προπονητή την οποία έχουν αναλάβει οι κύριοι Δαδάκος και Αδαμόπουλος. Τα προτεινόμενα πρόσωπα είναι δυο τοπικοί προπονητές (Ζαλίκας,Καμπεριδης) με το θέμα να τελειώνει αύριο.

Το επόμενο θέμα ήταν η ομόφωνη απόφαση το ρόστερ να στηριχθεί απο ντόπιους ποδοσφαιριστές με έναν κορμό 5-6 πρωτοκλασάτων και έμπειρων παικτών. Το μπάτζετ μισθοδοσίας κυμαίνεται στα 100-150.000 ευρώ τον χρόνο ένα νούμερο που σύμφωνα με την διοίκηση αρκεί για μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Τέλος εγινε συζήτηση και για το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας με τις τιμές να κυμαίνονται σε VIP=150 , Σκεπαστή=50 , θύρα 5= 40 . Η επόμενη συνάντηση θα γίνει αύριο απόγευμα πέμπτη 6/8 στα γραφεία του Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης και ώρα 19:00!  

1 σχόλιο:

  1. Σωστή ή κίνηση για τα διάρκειας. Όμως για τα αλλά θέματα όταν οι άλλες ομάδες τελείωσαν την προετοιμασία εμείς είμαστε πολύ πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!