Ζαλίκας:«Να φέρουμε το καράβι.. σε ήρεμα νερά»!

Ο νέος τεχνικός του Πιερικού, Νίκος Ζαλίκας μίλησε στο Arena FM για αυτό το δύσκολο και ξεχωριστό ξεκίνημα που καλείτε να κάνει με την ομάδα της Κατερίνης να ξεκινάει από το μείον...!
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη του στον Σαλονικιώτικο σταθμό...

Για την καθυστέρηση του χρόνου:
 «Ο Πιερικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, υπήρξε αλλαγή διοίκησης, υπήρξε υποβιβασμός και τώρα προσπαθεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Το εγχείρημα που ξεκίνησαν να θέσουν σε λειτουργία στην νέα διοίκηση είναι κοινής αποδοχής απο τον κόσμο της Κατερίνης, και πιστεύω ότι ένα νέο ξεκίνημα αυτή τη στιγμή... επιβαλλόταν για αυτήν την ομάδα. Κλίθηκα να συστρατευθώ σε αυτή τη προσπάθεια που κάνει η τοπική κοινωνία, η καταγωγή μου είναι απο εδώ, απο τον Πιερικό ξεκίνησα, απο τις ακαδημίες και απο εδώ ξεκίνησα την προπονητική καριέρα μου στο προπαιδικό τότε επί διοικήσεως Φελεκίδη.
Κλίθηκα να βοηθήσω, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, αυτή τι στιγμή είμαστε πολύ πίσω, το πρωτάθλημα ξεκινάει 6 Σεπτεμβρίου, δηλαδή είμαστε τρεις εβδομάδες πίσω, αυτό είναι ένα μεγάλο χαντικαπ, που θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε με το ρόστερ, και μέσα απο τις προπονήσεις.
Να δώσουμε ένα νέο στίγμα στην ομάδα του Πιερικόυ.
Η ομάδα στήνεται απο το μείον, γίνεται μια προσπάθεια απο στελέχη της ομάδος κατα πρώτο λόγο με παιδιά απο την Πιερία. Αυτό το πράγμα συναντά μια δυσκολία, καθώς το 90% απο αυτούς έχουν ήδη υπογράψει σε άλλες ομάδες.

Είναι τιμή μου... γιατί σέβομαι πάνω απο ολα την ιστορία της ομάδος, και θα προσπαθήσω απο την πλευρα μου να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να δώσει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, για να γίνει σωστή δουλειά.

Σίγουρα η ελλιπής προετοιμασία είναι δεδομένη αλλά εμείς θα πάμε βήμα-βήμα, θα κάνουμε τη προετοιμασία που πρέπει ώστε σε κάποια παιχνίδια να θέσουμε ρίσκα!
Όρεξη και διάθεση παραμένουν σίγουρα, άλλωστε η αγάπη για το ποδόσφαιρο σίγουρα είναι μεγάλη και νιώθω πάρα πολύ διψασμένος να προσφέρω..»!''

Για την οργάνωση του ρόστερ και τους στόχους της ομάδας:

''Αυτή τι στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους, πρέπει πρώτα η ομάδα να στελεχωθεί, και να προχωρήσει με ένα ρόστερ, απο εκεί και πέρα θα τεθούν στόχοι.. θα πάμε σε ήρεμα νερά καταρχήν.
Όλα είναι υπο εξέταση, το τεχνικό τιμ θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι οτι υπάρχουν ήδη οι πρώτες αφίξεις.. ο Γεωργίου.. αυτή τη στιγμή υπογράφει στα γραφεία.''


Ένα μήνυμα στον κόσμο της Κατερίνης:

''Θα έλεγα ότι σε αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, το ποδόσφαιρο θα είναι μια πρόσβαση... για διασκέδαση για το κοινό της Κατερίνης, να είναι σίγουροι ότι και διοικητικά και απο εμάς και απο το ρόστερ, θα τιμήσουμε το όνομα της φανέλας και την βαρύτητα που έχει η ιστορία της ομάδας.''





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!