ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΛΙΚΑΣ!

Τελείωσε το θέμα προπονητή πριν απο λίγο η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι σε θέση να ανακοινώσει και επίσημα τον νέο προπονητή της ομάδας ...αυτός θα είναι ο Νίκος Ζαλίκας!
Ο πρόεδρος με τους υπεύθυνους του θέματος του προπονητή κ.Παπαζιώγα και Κ.Δαδάκο τα βρήκαν σε όλα με τον Κατερινιώτη τεχνικό και έτσι απο σήμερα ο Πιερικός ξεκινάει να λειτουργεί, ο ίδιος ο Ζαλίκας κιόλας έχει έρθει σε επαφές με βοηθούς και γυμναστές και έτσι θα ανακοινωθεί το ολόκληρο το τιμ σύντομα, ενώ επαφές ξεκίνησε και με παίκτες που σύντομα θα ανακοινωθούν, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα έχουμε απο ώρα σε ώρα την 1η μεταγραφή που αυτή σύμφωνα με πηγές μας, θα είναι του νεαρού Κατερινιώτη μεσοεπιθετικού Άκη Γεωργίου!
cfoot2
Ο Ζαλίκας στο παρελθόν δούλεψε σε Καβάλα, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό, Λαμία, Θερμαϊκό, Πυργετό...ήταν βοηθός σε ομάδα του Καζακστάν, ενώ ως δεύτερος ήταν σε αρκετές ομάδες ακόμα (Άρης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός κ.α.). Μέχρι πρότινος βρισκόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.



Αναλυτικά η ανακοίνωση-επιβεβαίωση του PierikosNews, καθώς ήταν το πρώτο σαιτ, που σας ενημέρωσε για τον Νίκο Ζαλίκα...
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία του , με τον έμπειρο Κατερινιώτη προπονητή Νίκο
Ζαλίκα για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.  Ο Νίκος Ζαλίκας θα αναλάβει το δύσκολο έργο να συντονίσει την ομάδα του Πιερικού ώστε να έχουμε μια επιτυχή αγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Γραφείο Τύπου

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

4 σχόλια:

  1. Καθοριστικός και καλή επιτυχία στη νέα σου ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους κλυσαμε προπονητη !!!!απο τωρα ξεκιναμε στα βασανα ας ελπισουμε να παμε μια εβδομαδα πισω το προταθλημα !!!ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Νίκο, καλή αρχή στην ομάδα της πόλης σου είμαστε όλοι ενωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!