Φέρνει Σέρβους ο Πιερικός!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΣΟΥΝ» ΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ.

Στην Κατερίνη είναι πολύ πιθανό να αφιχθούν σήμερα δύο Σέρβοι, επιθετικός και στόπερ, με συστάσεις...Κοκότοβιτς, για να υπογράψουν στον Πιερικό. Ξεκαθαρίζει με Κραγιόπουλο, Ανδρεάδη και τους Βραζιλιάνους Ολιβέιρα και Ντιέγκο. Συζητήθηκε η λύση Γιαλαμίδη.

«Δίχτυα» σε πολλές περιπτώσεις έχει.. απλώσει η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα, και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι Στέφανος Κραγιόπουλος (25χρονος γηγενής στόπερ και παλιός γνώριμος, με θητεία και σε Ηρακλή, Βατανιακό και Ηρακλή Αμπελοκήπων) και Σταύρος Ανδρεάδης (νεαρός αριστερός μπακ, που γυμνάζεται με τους «μελανόλευκους» και έχει παίξει σε Κ20 Άρη και Γ' Γερμανίας). Την ίδια στιγμή, μάλλον απομακρύνεται η λύση του Σενεγαλέζου χαφ, Εντιαγέ Ντούντου, απο τον Άρη Κοκκινοπλιτών, ενώ όλα είναι ανοιχτά είναι για τους δυο Βραζιλιάνους επιθετικούς, (Ντιεγκο,Ολιβέιρα) που άφησαν καλές εντυπώσεις. Ανοιχτό το «παράθυρο» έλευσης ενός ακόμα Βραζιλιάνου φορ στη Πιερία για δοκιμή.


  • Σήμερα στην Κατερίνη αναμένονται δυο Σέρβοι, ένας επιθετικός και ένα στόπερ, με συστάσεις στον Ζαλίκα απο τον συμπατριώτης τους, Ντράγκαν Κοκότοβιτς και το πιθανότερο είναι να «κλείσουν» άμεσα. Επίσης, στο.. τραπέζι έπεσε και το θέμα της απόκτησης του νεαρού γηγενή στόπερ, Θωμά Γιαλαμίδη απο τον Ολυμπιακό Βόλου (παλιά σε Πανιώνιο και Βατανιακό).

  • Το επόμενο φιλικό θα δοθεί το Σάββατο (29/8) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Και το μεθεπόμενο (5/9) με την Πύδνα Κίτρους.


ArenaPress

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!