Δεν επικυρώνει με τίποτα την βαθμολογία η Football League!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του FLNEWS.gr:  «Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21/7, 13.00) στα γραφεία της διοργανώτριας, στη Football League. Επί της ουσίας τα μέλη τηρούν στάση αναμονής, αφού οι όποιες ενέργειες είναι να πραγματοποιήσουν εξαρτώνται άμεσα από τη SUPERLEAGUE .
football-league-ok
Με άλλα λόγια, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία περιμένει πρώτα να επικυρωθεί η βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας, ώστε να διαφανεί ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν οριστικά, αλλά και ποιες (εντός 72 ωρών μετά την επικύρωση) δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής. Όταν γίνει αυτό, τότε θα πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο, οπότε και θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ το τοπίο σχετικά με το πρωτάθλημα της Football League τη νέα περίοδο.
Όπως γίνεται αντιληπτό, επικύρωση βαθμολογίας δεν έγινε, παρότι έγινε κουβέντα για αυτή. Το βέβαιο είναι ότι ο χρόνος κυλά και ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Αυτό την ίδια ώρα που η πρόταση του ΟΠΑΠ εξακολουθεί να είναι με λίγα χρήματα, τόσα που δεν επιτρέπουν στις ομάδες της Football League να ξεκινήσουν καν το πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης έχει εξουσιοδοτηθεί να έχει νέο γύρο επαφών, μήπως και διαφοροποιηθούν τα δεδομένα καιν η πρόταση που γίνει είναι πιο ικανοποιητική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!