Αφήστε τις αναβολές και τα EURO και ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ!!

Παρασκευή σήμερα.... άλλη μια προγραμματισμένη μέρα συνέλευσης του Πιερικού, η αλλιώς, Εκάβη 2015 νούμερο 4!  Ελπίζουμε η σημερινή συνέλευση που έχει ένα και μοναδικό θέμα (εκλογές νέου Δ.Σ), αλλά είναι αυτό που ''καίει'' ολόκληρη την ''Πιερική κοινωνία''!

Ελπίζουμε σήμερα να είναι τελική ημερομηνία, και να μην έχουμε άλλες αναβολές τύπου (δώστε μας λίγο χρόνο) ..... γιατί ο χρόνος πλέον κύριοι έχει τελειώσει, ο χρόνος έχει ήδη ξεπεραστεί!! Πρέπει να κινηθεί η ομάδα άμεσα, και επίσης ο εκνευρισμός που επικρατεί στους ''καφενέδες'' της Κατερίνης για το μέλλον του Πιερικού, είναι μεγάλος.

Σήμερα στις 20:00 μ.μ στην Εκάβη στον 1ο όροφο, Καθίστε κάτω μια φορά και βγάλτε ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ... είναι σημαντικές οι μέρες που περνάνε για τον Ιστορικό Πιερικό, και κάποιοι επιλέγουν τις Γερμανίες και τις Ρωσσίες.... Δεν έχουν πάρει χαμπάρι μερικοί τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην ομάδας μας.... μην σας τρώει ο χρόνος άλλωστε σήμερα, δεν έχετε να πάτε πουθενά, καθίστε μια φορά στην Εκάβη αν χρειαστεί και παραπάνω από 2 ώρες... όσο χρειαστεί για να βρεθεί μια ικανή λύση για το μέλλον του Πιερικού! Γιατί όπως και να το κάνουμε σε 20 και 30 λεπτά, δεν βγαίνουν αποτελέσματα... Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τις ανάγκες, τις παραλίες, τα EURO, τον Τσίπρα και τα ΑΤΜ..... ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 8 Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΚΑΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!


Σας παρακαλούμε χωρίς μιζέρια και εγωισμούς να ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 17η Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), στην αίθουσα του 1ου ορόφου με θέματα ημερήσιας διάταξης:
– Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.


1 σχόλιο:

  1. Τα πραγμα είναι απλο,. Δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος να αναλάβει την ομάδα. Αν μείνει αυτό τότε ο ερασιτέχνης οποίος και αν ψηφιστει παίρνει την ομάδα και με τις δυνατότητες που υπάρχουν θα παίξει στο Β τοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!