Μιλάει με Σταματόπουλο ο Πιερικός

Ο Σταματόπουλος δίπλα στον Γ.Χ.
Για την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουλίου ορίστηκαν οι εκλογές στον Πιερικό, με την μοναδική υποψηφιότητα του Χρήστου Μανώλα να είναι έτοιμη να ανακοινώσει το πλάνο της και την 15αδα του Δ.Σ που θα φέρει στις εκλογές.
Φήμες μάλιστα αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να ανακοινώσει και κάποια… παραπάνω πράγματα, εφόσον εκλεγεί, όπως για παράδειγμα το όνομα του προπονητή που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο Γιώτης Σταματόπουλος. Περισσότερα για αυτό, πολύ σύντομα...
Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη αναφέρει: «Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί (μετά από την αναβολή της 26ης Ιουνίου) την 6η Ιουλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), στην αίθουσα του 1ου ορόφου με θέματα ημερήσιας διάταξης: – Eκλογή Προέδρου και Γ .Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.  Οικονομικός, Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης. – Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. Για το Δ.Σ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ».

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!