ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Επιτροπή για άμεση λύση ''10αδας' 'για τον Πιερικό!

Πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο στην Εκάβη μια ακόμη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Πιερικού με σκοπό την εύρεση λύσης για τα διοικητικά της ομάδας της πόλης μας.


Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι πάμε σε νέα Γ.Σ. την Τρίτη ή την Τετάρτη περιμένοντας την απόφαση της football league για το αν η ομάδα αγωνιστεί τελικά στην Β’ ή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Τσιτιρώκης ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από κάποιον μεμονωμένο επιχειρηματία που θα ήθελε να αναλάβει την ομάδα και να βάλει χρήματα.
Γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν τουλάχιστον 10 άνθρωποι που θα ήθελαν να βάλουν ο καθένας τους από 10.000 ευρώ το χρόνο για να ανταπεξέλθει ο Πιερικός στα έξοδα της χρονιάς, και μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 5-6 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
 Συστάθηκε και εγκρίθηκε απο το σώμα επίσης μια επιτροπή 5 ατόμων ώστε να τρέξουν τις διαδικασίες και να βρούνε υποψήφιους για να συμπληρώσουν την 10αδα των ανθρώπων που θα ''εμπλακούν'' στην ομάδα του Πιερικού. Η 5αδα επιτροπής που συστήθηκε είναι η εξης...
Tσιτιρόκης, Αδαμόπουλος, Καλαμπάκας, Ζήσκας, Τσακιρίδης.
Αυτοί οι άνθρωποι θα τρέξουν αυτές τις μέρες,(μέχρι και την Τετάρτη που πιθανών θα γίνει η εκλογή νέας Διοίκησης και Δ.Σ.), να βρουν άμεσες λύσεις πάνω σε ισχυρούς ανθρώπους της Πιερίας που έχουν την όρεξη την διάθεση και την αγάπη να ασχοληθούν με τον Πιερικό της Γ' Εθνικής.

Επίσης ο Πρόεδρος ανέφερε με πικρία ότι υπάρχει μεγάλη άρνηση από παράγοντες, βουλευτές, Δήμο και φορείς γενικότερα να ασχοληθούν με τον Πιερικό, ενώ σχολιάστηκε αρνητικά η απουσία ανθρώπων του Δήμου Κατερίνης σήμερα στην Γ.Σ. , όπως και η απουσία του πρώην υποψήφιου κ. Μανώλα. Ο οποίος Μανώλας σύμφωνα με ανθρώπους του σώματος θα έπρεπε να βρίσκετε στην 10αδα των ισχυρών που θα εμπλακούν στον Πιερικό, καθώς ο ίδιος είχε την διάθεση και το  μεγάλο ενδιαφέρον απο την μεριά του, και ξαφνικά χάθηκε. Πάντως θα γίνει κίνηση και σε αυτόν τον τομέα.


Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός μιλώντας στο βήμα, είπε ότι εφόσον τελεσφορήσει το σχήμα των 10 παραγόντων-χορηγών θα βοηθήσει και αυτός με τον δικό του τρόπο, ενώ ανακοίνωσε ότι και αυτός κινείτε και μιλάει με άνθρωπο για να εμπλακεί  στην ''10αδα των ισχυρών'' που υπάρχει σαν 1η άμεση λύση!


#ΠιερικηΑληθεια 

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!